Eφτιαξα ενα intro βασισμένο στο Gran Turismo 1
Νεο βιντεο στην Daytona international.
mihalis13 (16-01-2022)
Νεο τραιλερ .
Δεν ξερω αλλα μετα την προσθήκη του Dirt 5 στο plus ( εχει στοιχεια του drive club η μου φάνηκε
και την ενασχόληση μου Λιγάκη, μου άνοιξε η όρεξη για GT .
Και μονο που ξερω οτι θα γυρίσει στα γνωριμα mods και η ελλείψει Του ολα αυτα τα χρονια με κανουν να περιμενω πως και πως .
Πάλι θα φάω εκατοντάδες ώρες απ την ζωή μου για πειράγματα στα αυτοκίνητα.
Την γλίτωσα περίπου 10 χρόνια, από τον Μάρτιο πάλι στο μαγκανοπήγαδο.
obione (31-01-2022)
Lefteris_X (02-02-2022)
Rpg racing = Gran Turismo ..lol
Πλακα πλακα έρχεται horizon , Elder rings και το GT σχεδον το ενα πισω απο το αλλο ..
εχω και το cyber p on hold ... Αντε και του χρονου![]()
mihalis13 (01-02-2022)
Αντε να δουμε λιγο μπαλα aka το παιχνιδι στο showcase, γιατι εχω βαρεθει να ακουω για μεταγραφες aka εξαγορες στουντιο.
Μιλαμε θα πεσει πολυ λιωσιμο με τιμονιερα και playseat challenge!
Προσωπικα παντα, με ενοχλει που τι 1995 τι 2022 το Gran Turismo διαφημιζεται με τις απαραχαιωμενες εκδοσεις των NSX, Nissan GTR, Supra κλπ...
Νταξ... φτανει!![]()
Lefteris_X (02-02-2022),mihalis13 (01-02-2022),obione (02-02-2022),Snk (02-02-2022)
Εδώ λέει ότι θα έχει ray tracing. Κάτι τέτοιο είπαμε ότι θα γίνεται μόνο στο garage και στο replay. Ή δεν ξέρω κάτι εγώ ή το preview του gameover είναι για τον...
Κι εγω ετσι θυμαμαι. Θεωρω πως ετσι θα ειναι, τελικα δεν νομιζω πως αλλαξε κατι. Μπορει να μην φταιει ο αρθρογραφος, αλλα στην παρουσιαση να μην το τονισαν και να το αφησαν ετσι "φλου" πως απλα στην δευτερη επιλογη θα υπαρχειray tracing.
Σημερα στις 12 θα δουμε περισσοτερα στο state of play.
Brazhlias (02-02-2022)
Όταν παίζει τέτοιο features και είσαι αρθρογράφος το ψάχνεις. Με ένα δύο κλικ το βρίσκεις. Καλά γενικά το gameover δεν το βλέπω καθόλου γιατί είναι λίγο κούκου ρουκου
Bookmarks