Το PSVR2 με εκανε να το αγορασω το παιχνιδι. 25 ευρω μτχ βεβαια.
Λοιπον ειναι πολυ ωραιο με το PSVR2 το παιχνιδι και νιωθεις εντονα το "ειμαι εκει!" σκηνικο. Ακομα και με χειριστηριο...
Σαν παιχνιδι οπως φανταζομουν εχει τα κλασσικα προβληματα που ειχαν ολα τα GT. Δεν νιωθω δλδ καμμια βελτιωση ουτε με ΑΙ ουτε με τιποτα. Το παιχνιδι ειναι πανευκολο, τους περνας ολους σα σταματημενους. Βεβαια δεν εχω προχωρησει και πολυ, νομιζω εχω συμπληρωσει 9 ή 10 αποστολες του GT Cafe. Αλλα οτι επαιξα ηταν απλα πανευκολο. Μηδεν ανταγωνισμος. Και φυσικα bumper cars τακτικες παντα διαθεσιμες και χωρις καμμια ποινη
Το θετικο ειναι οτι τουλαχιστον μεχρι τωρα με τα λεφτα δεν νιωθω οτι το παιχνιδι με κανει να grindarω. Δλδ νιωθω οτι τα χρηματα που δινει ειναι οκ. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο τις αρχες. Αν συνεχισει ετσι δεν βλεπω να υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα. Θα ελεγα οτι το GT5 ηταν χειροτερο, αλλα εχουν περασει χρονια και πιθανο να θυμαμαι λαθος. Παντως την πρωτη Φερραρι την πηρα λολ.
Αυτο που βρισκω τιγκα insulting και μακαρι να μπορουσα να το απενεργοποιησω με καποιον τροπο ειναι τα ticket rewards. Με αυτη τη σιχαμμενη ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ λοταρια που πρεπει να καθομαι και να την βλεπω καθε φορα. 20 τικετς εχω παρει και τα 20 κληρωσανε τη χαμηλοτερη δυνατη επιβραβευση... Καζουνορι, αντε και γ**σου σε παρακαλω. Δεν τα θελω τα τικετς σου. Ειναι ντροπη.
b
Η οδηγηση ομως ειναι απολαυση. Οταν πηρα την F8 Tributo, πηγα Σουζουκα, εβγαλα ολα τα βοηθηματα και ολες τις UI βλακειες απο την οθονη μου και απλα ηταν υπεροχο να κανω time trials. Πολυ πιο διασκεδαστικο απο το να εχω κινουμενα εμποδια μεσα σε μια πιστα που το μονο που κανουν ειναι να με καθυστερουν χωρις λογο και ουσια.
Γενικα ειναι ωραια εμπειρια, εχουν εμπλουτισει πολλα καινουργια στοιχεια, ειναι πραγματικα μια εγκυκλοπαιδεια και ωδη στον μηχανοκινητο αθλητισμο και τα αυτοκινητα, αλλα το campaign, το ΑΙ και γενικα το design ειναι φιλοσοφιας 2 δεκαετιων (μην πω και παραπανω) πισω. So far at least.
Bookmarks