street fighter 6 official teaser
street fighter 6 official teaser
Πέτυχε το μάτι μου το παρακάτω.
Μου θύμισε εντελως το until dawn.
Το βαζω εδω , δεν βρήκα καποιο θρετ
Ειναι του ιδιου dev, της Supermassive Games.
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
obione (21-03-2022)
Τέλεια ,
ελπιζω να τα παει το ιδιο καλα με το πρώτο .
το until dawn το ειχα ευχαριστηθεί πολυ .
mihalis13 (22-03-2022)
Στο Until Dawn ο "πρωταγωνιστής" ενσαρκώνεται από τον εξαίρετο ηθοποιό του Mr. Robot και της ταινίας για τον Freddie Mercury / Queen!
Ήταν μέσα στα πρώτα παιχνίδια που έπαιξα στο PS4 και μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση.
Για το θάνατο της βασίλισσας θα εννοεί .
Μου λείπει ενα καλό μάνατζερ .
premier manager 98 απλα μερόνυχτα
Αυτο το διαστημα γινεται πανικος παντως απο κυκλοφοριες, για οσους δεν το εχουν δει σημερα κυκλοφορει και το Lords of the Fallen. Δε νομιζω να ασχοληθω προς το παρον, αλλα το παιχνιδι φαινεται πολυ ομορφο και καμια σχεση νομιζω με αυτο που ειχε κυκλοφορησει το 2014. Σιγουρα καποια στιγμη θα παιχτει.
Ειναι και απο τα πολυ λιγα που χρησιμοποιουν και Unreal Engine 5.
Δεν ξερω αν ποσταρω σε σωστο τοπικ αλλα δεν βρηκα τοπικ για το παιχνιδι, πηρα προσφατα το PS5 μαζι με το EA FC 24, το θεμα ειναι οτι δεν συνδεεται στους servers της EA, και δεν μπορω να παιξω online, το ultimate team κλπ. Mπορει να βοηθησει καποιος τι πρεπει να κανω?
Eάν η κονσόλα σου είναι συνδεδεμένη στο ίντερνετ και είσαι online, λογικά δεν έχεις κάποιο θέμα. Μήπως είναι οι ΕΑ servers off για λίγο; Ξαναδες πιο μετά.
Eννοείται βέβαια ότι για οποιοδήποτε online στο PS5, πρέπει να έχεις PS plus συνδρομή.
Ειμαι κανονικα συνδεδεμενος, αλλα μου εμφανιζει το συγκεκριμενο μηνυμα. Απ οτι ειδα στο ιντερνετ πρεπει να ειναι γενικο προβλημα γιατι πολυ το εχουν και το ανεφεραν εδω και 1 μηνα στο σαιτ της EA.
Είναι γενικότερο πρόβλημα, δεν το αντιμετωπίζεις μόνο εσύ.
Ως συνήθως η ΕΑ μ@λακίζεται για αρκετό καιρό.
Καλή υπομονή (δεν το λέω ειρωνικά, αλλά κυριολεκτικά!).
Bookmarks