-
Τον καταλαβαίνω τον Ηλία78. To race πραγματικά είναι τρομερά δύσκολο και σπάει νεύρα. Στο original Mafia, που έχω παίξει, δεν μπορούσα με τίποτα να το περάσω. Με τις πολλές προσπάθειες, γίνεσαι μεν καλύτερος, αλλά και πάλι όλο κάτι γίνεται και χάνεις για λίγο ή όσο πλησιάζει ο τερματισμός και προηγείσαι, αρχίζει και τρέμει το χέρι (γιατί λες άντε πάλι από την αρχή για πολλοστή φορά, αν χάσω) και χάνεις. Θυμάμαι είχα χρησιμοποιήσει μία παράκαμψη, κλέψιμο δηλαδή, που είχα δει στο ίντερνετ, για να ξεμπλέξω και να μπορέσω να προχωρήσω, γιατί δεν πήγαινε άλλο. Επίσης, στο τελευταίο level της ιστορίας, ήταν τόσο δύσκολο, που είχα χρησιμοποιήσει κάποιο trainer, για να μην με τρώνε (αφού και πάλι έχανα άπειρες φορές). Το original Mafia θυμάμαι δεν είχε επίπεδα δυσκολίας, είχε αραιά saves και για αυτό ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι.
Τώρα δεν ξέρω τί έχουν κάνει, αλλά προφανώς, από τα γραφόμενα, έχουν προσθέσει difficulty levels. Γενικά κι εγώ ζοχαδιάζομαι εύκολα, όταν ένα παιχνίδι μου σπάει τα νεύρα. Ειδικά όταν υπάρχουν δύσκολες περιοχές-αποστολές και αραιά saves, γίνομαι τούρκος.
Συμφωνώ κι επαυξάνω όμως, δεν πρέπει με τίποτα να αφήσει κάποιος να χαθεί η εμπειρία, λόγω του racing.