, , , .
Δεν μου κάνει κλικ να παιξω κανένα παιχνίδι τωρα τελευταία και εχω σαλταρη.
Μέχρι και xboxone έκανα κίνηση να παρω για το Forza αλλα το μετάνιωσα και το αφησα (ευτυχώς γιατί πιστεύω άδικα λεφτά σε λίγο καιρο θα κανει παρέα στο βιτα)
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που σκέφτομαι είναι το ανέβασμα...![]()
, Lightwave 3D ( , ).
. , , .
, ; () .
Lefteris_X (31-08-2015)
Προς τους "ερωτυλους" του forum θελω μια αμεροληπτη γνωμη!
Εχω σχεση 4,5 χρονια, τα πρωτα 3 χρονια ηταν παρα πολυ καλα αλλα μετα τον τριτο χρονο και μεχρι τωρα υπηρχαν διαφορα προβληματα! Προσπαθησα να τα συζητησω αλλα παντα βρισκοπουν απεναντι σε τοιχο του στυλ δεν θελω να το συζητησω και δεν καταλαβαινω τι εχεις παθει! Δεν εφυγα γιατι την αγαπαω πολυ αλλα αρχισα να ψαχνομαι και αλλου πλεον!! Εχω κοντα στο μηνα που μιλαω με καποια αλλη και νιωθω πολυ ομορφα!! Ειχα αλλαξει την συμπεριφορα μου απεναντι της και το σαββατο την στριμωξα και της ειπα οτι μα οτι ειχα μεσα εναμιση χρονο τωρα!! Αυτη εδειξε να ειναι μετανιωμενη και εδω και τρεις μερες ειναι αλλος ανθρωπος ο ανθρωπος που αγαπησα και περασα 3 υπεροχα χρονια!! Το θεμα μου ειναι οτι την κοπελα μου την αγαπαω αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα πλεον αλλα μετα την αλλαγη της περναω πολυ καλα αλλα φοβαμαι μην πληγωθω παλι!! Η αλλη με κανει να νιωθω πολυ ωραια και μιλαμε αρκετα!!
Τι κανω;; Ειμαι διχασμενος!! Την μια λεω θα χωρισω και θα δοκιμασω με την καινουρια και την αλλη στεναχωριεμαι και δεν θελω να χωρισω!!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
!!!!! . 27 4.5 . . ... ( ) . ().
Bookmarks