( google) Panta Rhei (Capcom).
.
Leon_DiZ (30-07-2015)
AriStos13 (30-07-2015)
Να και ο μικρός ειχε μια πτώση από την ξαπλωστρα την γλίτωσε με λιγη άμμο.
Πολύ ζέστη όμως φαντάζομαι πως θα είναι Αθήνα.
Α να μην ξεχάσω προσοχή στης διακοπές το βράδυ κλειστά μπατζουρια εγώ την πατησα την πρώτη μέρα κιόλας με την σιτα πρώτος οροφος μπήκαν και είμασταν και μεσα.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Δεν πήρα χαμπάρι 4 το πρωί ειδα την σιτα λίγο ανοιχτή λέω την ξεχασα ειχα φωτογραφική nikon δίπλα στην πόρτα και δεν την ειχαν πάρει δεν εδωσα σημασία και κοιμάμαι μετα όμως 6 πάρα που πηγε η γυναίκα στην τουαλέτα στον ύπνο μου της λεω κλεισε αυτήν την ριμαδα την σιτα μου λέει δεν την ανοιξα,πετάγομε πανω κοιταω στο μπαλκόνι βλέπω της καρέκλες αλλου της λέω βγήκες εξω οχι μου απαντα (ειχα κοιμηθει τελευταίος) κοιταω κομοδινο που ηταν μεσα μεσα έλειπε το τσαντακι,πηγαν μονο για μετρητά.
Βρήκα μετα τα πράγματα πεταμένα στο πάρκινγκ απο κατω τα χαρτιά δλδ πήραν πορτοφόλι (μου αφησαν ολα τα χαρτιά που ειχε) και το τσαντακι το αδειασαν (το πηραν και αυτο μάλλον τους αρεσε η το πεταξαν αλλου),είχαν πάρει και την τσάντα του μωρού μάλλον ψαχναν και το πορτοφόλι της γυναίκας.
Ευτυχώς μπορούσαν να ήταν χειρότερα ειχα ταμπλετ κινητά φωτογραφικη πηρα μονο μετρητα 750-800 αρκετά σκληρό χτύπημα αλλα τι να κάνω το προσπερνας να περάσουμε καλα ευτυχώς είχα κρυμμένο μες το δίπλωμα και ενα 200ρικο για μια κακη στιγμή και δεν το βρήκαν έτσι ειχα λιγα χρήματα μέχρι να βρω τράπεζα να ξανα μπούμε σε μια σειρά γενικά μας χαλασαν λιγο της διακοπές (γιατί δεν ήθελα να παρω απο τράπεζα έχουμε και αλλες αναγκες).
Δεν το βάζουμε κατω συνεχίζουμε δυναμικά με την οικογένεια σε λιγες μέρες θα παμε στην πατρίδα Κρήτη για μια βδομάδα και πιστεύω να ξεχάσουμε γρήγορα.
Edit
Μια φορά ξεχαστηκα γιατί πάντα προσεχω και την πατησα οπότε είναι να μην σου τύχει.
Christos33 (30-07-2015)
4ημεροοοοοο....θαλασσααααααα....
Ήρθε η στιγμή για λιγη χαλάρωση.
Christos33 (31-07-2015)
Ωραιος καλη ξεκούραση
Εγω μόλις γύρισα απο μεθωνη μπάνιο φαι στο πυλιο για παγωτό και μετα πισω στο δωμάτιο στον αγ.Ανδρέα(τελευταία μερα σήμερα Μεσσηνία).
Αύριο Αθήνα για να φύγω Κυριακή Κρήτη την τελευταία βδομάδα διακοπές (στην ιδιαίτερη πατρίδα Σητεία).
AriStos13 (31-07-2015),Christos33 (31-07-2015),Nikoladim (31-07-2015)
Christos33 (02-08-2015)
Bookmarks