Ωραία παρουσίαση, αρκετά περιεκτική και αναλυτική, ειδικά σε έναν ξεχωριστό και περίεργο τίτλο.
Παρατηρώ ότι είσαι από "αυτούς"... που τελικά δεν τους πολυάρεσε το νέο όραμα του Kojima και βρίσκεσαι απέναντι στους "άλλους" που το εκθειάζουν.
Όσο το παρακολουθώ, διαπιστώνω πράγματα που σε εκνεύρισαν να έχουν (?) κάποιες λύσεις να τα αποφύγεις (την γρήγορη μετάβαση για παράδειγμα από το σημείο Α στο σημείο Β). Όταν έπαιξες το παιχνίδι εσύ ίσως κάποια πράγματα δεν ήταν γνωστά ή ίσως και λόγω του online περιεχομένου και διασύνδεσης - αριθμού παικτών πλήρως διαθέσιμα; Ίσως να έφταιξε λίγο αυτή η πίεση του να παραδώσεις την παρουσίαση στην σωστή ώρα; Τώρα πιστεύεις ότι ίσως αν ήσουν λίγο πιο ελεύθερος να παίξεις σε έναν άνετο - δικό σου ρυθμό, ίσως να γινόταν σε κάποια θέματα και πιο εύκολη η ζωή σου, θα άλλαζες κάπως την προσέγγιση σου και την στάση σου απέναντι του; Έχω για παράδειγμα διαβάσει ότι τα ziplines σώζουν πολλές "εργατοώρες", δεν διάβασα κάτι στο κείμενο σου, ίσως έτσι να γλίτωνες κάποιο εκνευρισμό από την αγγαρεία του πήγαινε/έλα.
Περίεργος τίτλος πάντως από όσα διαβάζω (κυρίως) και βλέπω (ελάχιστα) τριγύρω. Τόσο από gameplay όσο και από ιστορία. Δεν ξέρω και εγώ αν είναι πλήρως του γούστου πια αυτός ο εξαναγκασμός του κόσμου του, απλά για να ξεδιπλώσει όπως είπες την όποια ενδιαφέρουσα (?) ιστορία του. Σίγουρα θα το έχω στα υπόψη μου πάντως.
Bookmarks