Originally Posted by
Valkyre
Οι διαφωνιες δεν ειναι κακες. Η επικοδομητικη συζητηση μονο καλο κανει. Το προβλημα ειναι το υφος, η προκλητικοτητα και οι υπερβολες. Καποιες φορες νιωθεις σαν να σου ζηταει ο αλλος να του εξηγησεις το λογο για τον οποιο η Γη δεν ειναι επιπεδη...
Καποια πραγματα ειναι φιξ που λεμε λαικιστι. Οπως ειναι φιξ οτι τα PC εχουν την μεγαλυτερη δυναμη, καπως ετσι ειναι φιξ οτι η κονσολα ειναι πολυ πιο βολικη. Κοπανας ενα καλωδιο στη πριζα και ενα καλωδιο στην τηλεοραση και εισαι ετοιμος. Δεν θα ξεσηκωσεις ολο το σαλονι και αν γουσταρεις τη βαζεις σε ενα backpack και την παιρνεις παντου. Δεν θα κατσεις να κανεις registry cleanups, δεν θα κατσεις να κατεβασεις drivers δεν θα σε απασχολησει καποιο .dll ουτε θα καθεσαι πριν παιξεις το καθε παιχνιδι να δοκιμασεις τα settings στα οποια το παιχνιδι αποδιδει οπως θελεις. Δεν κατακρινω οποιον την βρισκει ετσι, μια χαρα κουλ και μπραβο του. Αλλα οχι και να λεμε οτι ειναι πιο βολικο ειναι κουφο. Ειναι μερακι οπως το ειπε ο King.
Εμενα προσωπικα, αν ενα πραγμα με εκανε να απηυδησω στο PC ηταν ολος ο μπελας με τα Settings πριν ξεκινησω ενα παιχνιδι... Βαλε τα textures high. Χμμ κολαει. Ριχτα medium. Οκ παμε τωρα AA βαλτο εκει, βαλε τις σκιες εδω, ριξε την αναλυση εκει, βγαλε το anisotropic λιγο, ωπ παλι ριχνει frames... οκ τωρα κανε αυτο... α ωραια τωρα παιζει ανετα... χμ μηπως αφου παιζει τωρα καλα να ανεβασω λιγο αυτο εδω... και αφου εχουν περασει 40 λεπτα και εχω δει την αρχη του παιχνιδιου 15 φορες χωρις να παιζω ουσιαστικα και αρα καταστρεφοντας το ξεκινημα του, μιας και το μυαλο μου δεν ειναι εκει αλλα στο σεταρισμα των γραφικων, λες οκ την βρηκα τωρα την ισορροπια και αρχιζεις επιτελους να παιζεις πραγματικα και να το χαιρεσαι.
Εμ ελα ομως που μετα απο 2 ωρες πεφτεις σε ενα χαωδες σκηνικο που στρεσαρει το μηχανημα σου και πεφτουν τα frames και κολαει το συμπαν? Παμε παλι λοιπον απο την αρχη να βρουμε πως στο καλο το ρημαδι θα παιξει χωρις προβληματα στα δυσκολα σημεια. Ξανακανε load το σημειο εκει και φτου και απο την αρχη να βρεις τα ιδανικα setting.
Απαλευτο για εμενα αυτο. ΑΠΑΛΕΥΤΟ με κεφαλαια. (και μη μου πειτε για τα recommended settings...)
Θα μου πει κανεις, γιατι στην κονσολα οταν σου ριχνει frames ειναι καλυτερα που δεν εχεις καν την επιλογη να το διορθωσεις?
ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ
Το προτιμω γιατι με την κονσολα ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ. Και μπορει να σπαστεις λιγο αν καποιο παιχνιδι εχει πτωσεις (αν και σε αυτη τη γενια τα πραγματα ηταν ως επι το πλειστον θαυμασια) αλλα το παιρνεις αποφαση και μετα εστιαζεις στην ουσια του παιχνιδιου και ξεχνας τα γραφικα. Και αυτο το προτιμαω απο το να βασανιζω τον εαυτο μου αρκετη ωρα να ξεζουμισω οτι μπορω. Επικεντρωνεσαι σε αυτο που μετραει, που ειναι η εμπειρια του παιχνιδιου και οχι η αποδοση.
Bookmarks