Page 54 of 69 FirstFirst ... 44450515253545556575864 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 1372

Thread: PC Hardware / Gaming Thread

Banned Cool Member Ryzenlake's Avatar

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Και μονο που κατα 99% θα ειναι ιδια τα παιχνδια και η pc version χειροτερη απο οποιοδηποτε exclusive, ειναι λογος για να την βαλεις σε αγγελια.

Το Legion ειναι last gen(ps4 based) game, αν ζοριζεται απο τωρα σε αυτα...Καληνυχτα.
    Ubisoft είναι, λογικό να ζορίζεται. Ειδικά αμά τα βάζεις όλα super duper ultra. Δεν έχει και νόημα τέτοια settings, πολλά από αυτά ροκανίζουν τα fps χωρίς αισθητή διαφορά στο quality.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Τωρα περι 3090, πολυ υπερτιμημεμενη καρτα γραφικων δειχνει τελικα

Σου το εχω ξαναπει στο παρελθον
    Παρε κονσολα για να βρεις την ψυχικη σου ηρεμια

- - - Updated - - -

Ποσο για τον λουτσο καβαλα ειναι τελικα το προβλημα με το οptimization στα πισι??
    Ποσα πατσακια περιμενεις να περασουν για να δεις το παιχνιδι να τρεχει επιτελους σωστα, σε ενα μηχανημα που εχεις δωσει ενα καρο λεφτα?
    Tι τελικά ρε συ, από την 1η μέρα υπερτιμημένη ήταν. Αφού 10% πάνω από την 3080 είναι στα διπλά λεφτά.

Κονσόλα έχω.

Τι εννοείς να "τρέχει ένα παιχνίδι σωστά". Ποιό είναι το σωστά? Optimizations και patches που στρώνουν το performance βγαίνουν και για κονσόλες. Κάτι witcher 3 και fallout 4 που έβγαινε patch ανά εβδομάδα μπας και κρατήσουν πάνω από 20 fps στο ps4 τα ξέχασες? Οπότε το "σωστά", σχετικό είναι.Αν η 3080 βγάζει 30 frames και το PS5 ας πούμε στα ίδια settings βγάζει 20 frames τότε σωστά τρέχει και στα 2, απλά έχει κακό optimization.

Εκτός αν όντως πιστεύεις οτι θα τρέχει καλύτερα στο ps5 από ότι στο PC με 3090, οπότε πάσο.

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Το pc gaming σε θέμα χρηστικότητας και ευκολίας είναι σαν να βρίσκεσαι στην εποχή των σπηλαίων. Πρέπει δεις αν το game που θες να παίξεις είναι συμβατό με το μηχάνημα σου, αν παίζει με τα recommended requirements ή μπορείς και καλύτερα, που και αν παίζει πως παίζει, μήπως θέλει να μειώσεις σκιές και διάφορα άλλα στις ρυθμίσεις για να μην σου σπάει τα νεύρα
    Να κλείσεις antivirus ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που τρέχει στο background γιατί μπορεί να κολλάει το game που θες να παίξεις, να κοιτάξεις για νέους drivers γιατί αυτοί που έχεις εγκατεστημένους να είναι παλιοί και με τους νέους να τρέχει καλύτερα το game. Να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα που χωρίς αυτό δεν τρέχει το τάδε game, να εγκαταστήσει το ίδιο το game στο pc σου κάποιο πρόγραμμα που μετά θα σου κολλάει και ότι άλλες δουλειές θες να κάνεις στο pc, και πόσα άλλα ακόμα
    Και δεν έχει σημασία αν έχεις γνώσεις να τα κάνεις αυτά και ότι τα περισσότερα είναι εύκολα να γίνουν, είναι ταλαιπωρία όλο αυτό

Στις κονσόλες τα πάντα είναι πιο απλά. Βάζεις το δισκάκι, install φορτώνει και παίζεις, τέλος. Οχι να παιδεύεσαι με ένα κάρο ανοησίες

3. The Following 9 Users Say Thank You to Snk For This Useful Post:

Brazhlias (04-11-2020),jk_blue_tiger (04-11-2020),Lefteris_X (04-11-2020),mihalis13 (04-11-2020),obione (04-11-2020),psx3 (23-11-2020),Slay (04-11-2020),spartan (04-11-2020),Valkyre (04-11-2020)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Ryzenlake View Post

Εκτός αν όντως πιστεύεις οτι θα τρέχει καλύτερα στο ps5 από ότι στο PC με 3090, οπότε πάσο.
    Mε την 3090 θα έπρεπε να έχεις ήδη γραφικά ps6. Αλλά οταν βγει το τελευταίο θα είναι για πέταμα η κάρτα.

Το να τρέχει κάπως καλύτερα παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί για κονσόλες μια κάρτα 36TF προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.

Ειδικα οταν θα βγουν τα πρώτα next gen exclusives που θα δείχνουν καλύτερα από οτιδήποτε εκεί έξω.
    .

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Συζητατε λες και το Watchdogs Legion ριχνει κατω σαγονια με τα γραφικα του, τη στιγμη που εμενα μου φαινεται ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ με κεφαλαια. Και δεν μιλαω με γνωμονα την νεα γενια καν...

6. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

obione (04-11-2020),psx3 (23-11-2020),Slay (04-11-2020)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Snk View Post
    Το pc gaming σε θέμα χρηστικότητας και ευκολίας είναι σαν να βρίσκεσαι στην εποχή των σπηλαίων. Πρέπει δεις αν το game που θες να παίξεις είναι συμβατό με το μηχάνημα σου, αν παίζει με τα recommended requirements ή μπορείς και καλύτερα, που και αν παίζει πως παίζει, μήπως θέλει να μειώσεις σκιές και διάφορα άλλα στις ρυθμίσεις για να μην σου σπάει τα νεύρα
    Να κλείσεις antivirus ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που τρέχει στο background γιατί μπορεί να κολλάει το game που θες να παίξεις, να κοιτάξεις για νέους drivers γιατί αυτοί που έχεις εγκατεστημένους να είναι παλιοί και με τους νέους να τρέχει καλύτερα το game. Να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα που χωρίς αυτό δεν τρέχει το τάδε game, να εγκαταστήσει το ίδιο το game στο pc σου κάποιο πρόγραμμα που μετά θα σου κολλάει και ότι άλλες δουλειές θες να κάνεις στο pc, και πόσα άλλα ακόμα
    Και δεν έχει σημασία αν έχεις γνώσεις να τα κάνεις αυτά και ότι τα περισσότερα είναι εύκολα να γίνουν, είναι ταλαιπωρία όλο αυτό

Στις κονσόλες τα πάντα είναι πιο απλά. Βάζεις το δισκάκι, install φορτώνει και παίζεις, τέλος. Οχι να παιδεύεσαι με ένα κάρο ανοησίες
    Και να προσθέσω σε όλα αυτά, ότι εαν δεν υπηρχε και η πειρατεία , να δούμε πόσοι θα ήταν οι πρόθυμοι να τα σκάσουν για νέα καρτα γραφικών ΚΑΙ να έχουν να αντιμετωπίσουν όλα τα παραπάνω που ανέφερες.

8. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

obione (04-11-2020)

Διαβάζω για θέματα με υπολογιστές και να γράψω την άποψη μου και την εμπειρία μου πάνω σε αυτό. Χρησιμοποιώ Steam uplay Origins epic store με προτίμηση τα πρώτα 2 που έχουν cloud safe στο steam έχω πάνω από 250 παιχνίδια αγορασμένα 20 στο uplay και καμιά 10αρια στα άλλα 2. Αγοράζω κάρτα γραφικών σχεδόν κάθε 2 χρόνια εκτός αν βρω κάτι πραγματικά καλό σε καλή τιμή μέχρι 600 ευρω που θα έχει τουλάχιστον 50 60% πάνω από την προηγούμενη κάρτα που εχω η οποία πάει για πώληση. Παίζω σε ultrawide οθόνη οπότε κάποια παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν native 3440x1440 μπορεί να θέλουν κάποιο patch η edit στο exe τους είναι υπόθεση 5 λεπτών το πολύ. Από εκεί και πέρα ποτε δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το να χάσω save και επειδή ένα χρόνο είμαι με 5700ΧΤ συνάντησα μόνο 2 φορές μαύρη οθόνη στις αρχές και μέχρι σήμερα μετά από 1000 ώρες ανάμεσα σε αρκετά παιχνίδια δεν συνάντησα αλλά προβλήματα. Τώρα περιμένω τις νέες amd 6800 6800xt που βγαίνουν σε 15 μέρες. Επίσης είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα στα τόσα εκατομμύρια υπολογιστων οι συνδιασμοι hardware είναι ατέλειωτοι αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει την τελευταία δεκαετία.

Καταλαβαίνω για πιο λόγο να προτιμήσει κάποιος κονσόλα. Όπως καταλαβαίνω και τα θετικά του να προτιμησει κάποιος υπολογιστή. Το κάθε σύστημα έχει τα θετικά του.
    Χθες τελείωσα ένα παιχνίδι το έκανα unistall και έκανα άμεσα install το επόμενο μέσο Steam. Σε 10 λεπτά έπαιζα χωρίς να κάνω κάτι άλλο. CD δεν έχω καν στον υπολογιστή εδώ και 3 χρόνια αν και αγοράζω και physical για τη συλλογή τα οποία όλα μέσα έχουν κανονικά κλειδί steam uplay Origins.

Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by king2009; 04-11-2020 at 14:51.

10. The Following 2 Users Say Thank You to king2009 For This Useful Post:

hakoo (04-11-2020),Stefanos (04-11-2020)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Default PC Hardware / Gaming Thread

King σεβαστα τα οσα λες, αυτο που περιγραφεις (και διορθωσε με αν κανω λαθος) ομως ειναι high end pc gaming. Εχεις ενα καλο συστημα με στοργη και προδερμ, το αναβαθμιζεις τακτικα, το software σου ειναι παντα το optimal κτλ κτλ.
    Θελω να πω οτι εισαι ενας χρηστης που μπορει να μην σου φαινεται τοσο τραγικο/δυσκολο εσενα αλλα εχεις κανει μια σοβαρη προεργασια για να εχεις οσο δυνατον λιγοτεα προβληματα οπως επισης φροντιζεις να τα λυνεις πριν εμφανιστουν.
    Εχει να κανει με το πως βλεπει ο καθενας το gaming, για μενα ολα αυτα που περιγραφεις ειναι απλα φασαρια στο κεφαλι μου. Δεν λεω οτι ειναι ακατορθωτο/τοσο δυσκολο,πρεπει ομως να ασχολεισαι αρκετα με το συστημα σου και να αφιερωνεις χρονο (και χρηματα εννοειται).
    Δεν διαφωνω με αυτα που λες επαναλαμβανω, ο καθενας με τα θελω του, πλην ομως δεν εισαι το τυπικο παραδειγμα pc user η για να το πω πιο σωστα καποιου που αποφασιζει οτι θελει να παιξει ενα παιχνιδι στο pc του αλλα δεν εχει κανει προεργασια.

12. The Following 2 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

Brazhlias (04-11-2020),mihalis13 (04-11-2020)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Προσωπικά η επιλογή μου μετά από χρόνια ενασχόλησης με PC (και σπίτι και δουλειά) πλέον όσον αφορά τις κονσόλες είναι κυρίως για έναν λόγο:

Spoiler!

14. The Following 4 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

Kane (05-11-2020),obione (04-11-2020),Snk (04-11-2020),Valkyre (04-11-2020)

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    King σεβαστα τα οσα λες, αυτο που περιγραφεις (και διορθωσε με αν κανω λαθος) ομως ειναι high end pc gaming. Εχεις ενα καλο συστημα με στοργη και προδερμ, το αναβαθμιζεις τακτικα, το software σου ειναι παντα το optimal κτλ κτλ.
    Θελω να πω οτι εισαι ενας χρηστης που μπορει να μην σου φαινεται τοσο τραγικο/δυσκολο εσενα αλλα εχεις κανει μια σοβαρη προεργασια για να εχεις οσο δυνατον λιγοτεα προβληματα οπως επισης φροντιζεις να τα λυνεις πριν εμφανιστουν.
    Εχει να κανει με το πως βλεπει ο καθενας το gaming, για μενα ολα αυτα που περιγραφεις ειναι απλα φασαρια στο κεφαλι μου. Δεν λεω οτι ειναι ακατορθωτο/τοσο δυσκολο,πρεπει ομως να ασχολεισαι αρκετα με το συστημα σου και να αφιερωνεις χρονο (και χρηματα εννοειται).
    Δεν διαφωνω με αυτα που λες επαναλαμβανω, ο καθενας με τα θελω του, πλην ομως δεν εισαι το τυπικο παραδειγμα pc user η για να το πω πιο σωστα καποιου που αποφασιζει οτι θελει να παιξει ενα παιχνιδι στο pc του αλλα δεν εχει κανει προεργασια.
    Συμφωνω απολυτα οπως τα γραφεις και οντως θα ελεγα οτι η πλειοψηφια δεν θα ασχοληθει τοσο η πλειοψηφια παιζει σε laptop με on board καρτες και σε desktop τα οποια εχουν gpu το πολυ επιπεδου 1050ti/570 καρτες των 100 ευρω. Εγω το βλεπω σαν ιεροτελεστια περα απο το χρηματικο ποσο ειναι το βασικο χομπι μου παντα το pc ειναι στην τριχα και εξωτερικα και εσωτερικα τακτικη αναβαθμιση των drivers/windows κτλ. Επειδη εχω ασχοληθει με αρκετα pc φιλων εδω που ειμαι σχεδον σε ολα επικρατει ενας χαμος με προγραμματα που εχουν να αναβαθμιστει χρονια οπως και drivers windows ακομα εχουν 7αρια του 2008 και με ενα ccleaner πετιουνται αρκετα αχρηστα GB απο τη σαβουρα που υπαρχει. Το PC gaming θελει μερακι 55αρα εχω συνδεδεμενη με το pc αλλα μονιμως στο monitor θα παιξω λογω ultrawide/πολλων fps/καλυτερου immersion και πιο αμεσης αποκρισης. Οποτε στα παραπανω που εγραψα κρινω κυριως για μενα για παιδια που ασχολουνται με το pc gaming και το αγαπανε. Διαφωνιες δεν χρειαζονται ουτε απο τους μεν ουτε απο τους δε οτι ευχαριστει τον καθενα πρεπει να ειναι σεβαστο.

16. The Following 2 Users Say Thank You to king2009 For This Useful Post:

Brazhlias (04-11-2020),obione (04-11-2020)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Ubisoft είναι, λογικό να ζορίζεται. Ειδικά αμά τα βάζεις όλα super duper ultra. Δεν έχει και νόημα τέτοια settings, πολλά από αυτά ροκανίζουν τα fps χωρίς αισθητή διαφορά στο quality.

- - - Updated - - -

Tι τελικά ρε συ, από την 1η μέρα υπερτιμημένη ήταν. Αφού 10% πάνω από την 3080 είναι στα διπλά λεφτά.

Κονσόλα έχω.

Τι εννοείς να "τρέχει ένα παιχνίδι σωστά". Ποιό είναι το σωστά? Optimizations και patches που στρώνουν το performance βγαίνουν και για κονσόλες. Κάτι witcher 3 και fallout 4 που έβγαινε patch ανά εβδομάδα μπας και κρατήσουν πάνω από 20 fps στο ps4 τα ξέχασες? Οπότε το "σωστά", σχετικό είναι.Αν η 3080 βγάζει 30 frames και το PS5 ας πούμε στα ίδια settings βγάζει 20 frames τότε σωστά τρέχει και στα 2, απλά έχει κακό optimization.

Χαιρομαι που συμφωνουμε στα περι 3090ς
    Οσο αναφορα αυτα περι fallout και witcher 3,το ιδιο σκατα τρεχανε και αυτα στην αρχη στους υπολογιστες
    Δεν ηταν μονο θεμα των αδυναμων τζαγκουαρ αυτο
    Αφου εχεις κονσολα οπως μου αναφερεις, γιατι δεν ασχολησε τοσο τακτικα και στα αλλα θεμματα εδω μεσα?

18. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

psx3 (23-11-2020)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Οι διαφωνιες δεν ειναι κακες. Η επικοδομητικη συζητηση μονο καλο κανει. Το προβλημα ειναι το υφος, η προκλητικοτητα και οι υπερβολες. Καποιες φορες νιωθεις σαν να σου ζηταει ο αλλος να του εξηγησεις το λογο για τον οποιο η Γη δεν ειναι επιπεδη...

Καποια πραγματα ειναι φιξ που λεμε λαικιστι. Οπως ειναι φιξ οτι τα PC εχουν την μεγαλυτερη δυναμη, καπως ετσι ειναι φιξ οτι η κονσολα ειναι πολυ πιο βολικη. Κοπανας ενα καλωδιο στη πριζα και ενα καλωδιο στην τηλεοραση και εισαι ετοιμος. Δεν θα ξεσηκωσεις ολο το σαλονι και αν γουσταρεις τη βαζεις σε ενα backpack και την παιρνεις παντου. Δεν θα κατσεις να κανεις registry cleanups, δεν θα κατσεις να κατεβασεις drivers δεν θα σε απασχολησει καποιο .dll ουτε θα καθεσαι πριν παιξεις το καθε παιχνιδι να δοκιμασεις τα settings στα οποια το παιχνιδι αποδιδει οπως θελεις. Δεν κατακρινω οποιον την βρισκει ετσι, μια χαρα κουλ και μπραβο του. Αλλα οχι και να λεμε οτι ειναι πιο βολικο ειναι κουφο. Ειναι μερακι οπως το ειπε ο King.

Εμενα προσωπικα, αν ενα πραγμα με εκανε να απηυδησω στο PC ηταν ολος ο μπελας με τα Settings πριν ξεκινησω ενα παιχνιδι... Βαλε τα textures high. Χμμ κολαει. Ριχτα medium. Οκ παμε τωρα AA βαλτο εκει, βαλε τις σκιες εδω, ριξε την αναλυση εκει, βγαλε το anisotropic λιγο, ωπ παλι ριχνει frames... οκ τωρα κανε αυτο... α ωραια τωρα παιζει ανετα... χμ μηπως αφου παιζει τωρα καλα να ανεβασω λιγο αυτο εδω... και αφου εχουν περασει 40 λεπτα και εχω δει την αρχη του παιχνιδιου 15 φορες χωρις να παιζω ουσιαστικα και αρα καταστρεφοντας το ξεκινημα του, μιας και το μυαλο μου δεν ειναι εκει αλλα στο σεταρισμα των γραφικων, λες οκ την βρηκα τωρα την ισορροπια και αρχιζεις επιτελους να παιζεις πραγματικα και να το χαιρεσαι.

Εμ ελα ομως που μετα απο 2 ωρες πεφτεις σε ενα χαωδες σκηνικο που στρεσαρει το μηχανημα σου και πεφτουν τα frames και κολαει το συμπαν? Παμε παλι λοιπον απο την αρχη να βρουμε πως στο καλο το ρημαδι θα παιξει χωρις προβληματα στα δυσκολα σημεια. Ξανακανε load το σημειο εκει και φτου και απο την αρχη να βρεις τα ιδανικα setting.

Απαλευτο για εμενα αυτο. ΑΠΑΛΕΥΤΟ με κεφαλαια. (και μη μου πειτε για τα recommended settings...)

Θα μου πει κανεις, γιατι στην κονσολα οταν σου ριχνει frames ειναι καλυτερα που δεν εχεις καν την επιλογη να το διορθωσεις?

ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ

Το προτιμω γιατι με την κονσολα ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ. Και μπορει να σπαστεις λιγο αν καποιο παιχνιδι εχει πτωσεις (αν και σε αυτη τη γενια τα πραγματα ηταν ως επι το πλειστον θαυμασια) αλλα το παιρνεις αποφαση και μετα εστιαζεις στην ουσια του παιχνιδιου και ξεχνας τα γραφικα. Και αυτο το προτιμαω απο το να βασανιζω τον εαυτο μου αρκετη ωρα να ξεζουμισω οτι μπορω. Επικεντρωνεσαι σε αυτο που μετραει, που ειναι η εμπειρια του παιχνιδιου και οχι η αποδοση.

20. The Following 6 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Brazhlias (04-11-2020),mihalis13 (04-11-2020),psx3 (23-11-2020),Slay (04-11-2020),Snk (04-11-2020),Stefanos (04-11-2020)

Mε την 3090 θα έπρεπε να έχεις ήδη γραφικά ps6. Αλλά οταν βγει το τελευταίο θα είναι για πέταμα η κάρτα.

Το να τρέχει κάπως καλύτερα παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί για κονσόλες μια κάρτα 36TF προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.

Ειδικα οταν θα βγουν τα πρώτα next gen exclusives που θα δείχνουν καλύτερα από οτιδήποτε εκεί έξω.
    Τι σχέση έχει αυτό που λες τώρα? Για το legion μίλησε το παιδί, και του εξηγώ ότι αν δεν του αρέσει αυτό που βλέπει η ή απόδοση που έχει με την 3090 τότε σίγουρα δεν θα του αρέσει ούτε με το PS5, μιας και θα είναι χειρότερα αμφότερα. Αυτό.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Οι διαφωνιες δεν ειναι κακες. Η επικοδομητικη συζητηση μονο καλο κανει. Το προβλημα ειναι το υφος, η προκλητικοτητα και οι υπερβολες. Καποιες φορες νιωθεις σαν να σου ζηταει ο αλλος να του εξηγησεις το λογο για τον οποιο η Γη δεν ειναι επιπεδη...

Καποια πραγματα ειναι φιξ που λεμε λαικιστι. Οπως ειναι φιξ οτι τα PC εχουν την μεγαλυτερη δυναμη, καπως ετσι ειναι φιξ οτι η κονσολα ειναι πολυ πιο βολικη. Κοπανας ενα καλωδιο στη πριζα και ενα καλωδιο στην τηλεοραση και εισαι ετοιμος. Δεν θα ξεσηκωσεις ολο το σαλονι και αν γουσταρεις τη βαζεις σε ενα backpack και την παιρνεις παντου. Δεν θα κατσεις να κανεις registry cleanups, δεν θα κατσεις να κατεβασεις drivers δεν θα σε απασχολησει καποιο .dll ουτε θα καθεσαι πριν παιξεις το καθε παιχνιδι να δοκιμασεις τα settings στα οποια το παιχνιδι αποδιδει οπως θελεις. Δεν κατακρινω οποιον την βρισκει ετσι, μια χαρα κουλ και μπραβο του. Αλλα οχι και να λεμε οτι ειναι πιο βολικο ειναι κουφο. Ειναι μερακι οπως το ειπε ο King.

Εμενα προσωπικα, αν ενα πραγμα με εκανε να απηυδησω στο PC ηταν ολος ο μπελας με τα Settings πριν ξεκινησω ενα παιχνιδι... Βαλε τα textures high. Χμμ κολαει. Ριχτα medium. Οκ παμε τωρα AA βαλτο εκει, βαλε τις σκιες εδω, ριξε την αναλυση εκει, βγαλε το anisotropic λιγο, ωπ παλι ριχνει frames... οκ τωρα κανε αυτο... α ωραια τωρα παιζει ανετα... χμ μηπως αφου παιζει τωρα καλα να ανεβασω λιγο αυτο εδω... και αφου εχουν περασει 40 λεπτα και εχω δει την αρχη του παιχνιδιου 15 φορες χωρις να παιζω ουσιαστικα και αρα καταστρεφοντας το ξεκινημα του, μιας και το μυαλο μου δεν ειναι εκει αλλα στο σεταρισμα των γραφικων, λες οκ την βρηκα τωρα την ισορροπια και αρχιζεις επιτελους να παιζεις πραγματικα και να το χαιρεσαι.

Εμ ελα ομως που μετα απο 2 ωρες πεφτεις σε ενα χαωδες σκηνικο που στρεσαρει το μηχανημα σου και πεφτουν τα frames και κολαει το συμπαν? Παμε παλι λοιπον απο την αρχη να βρουμε πως στο καλο το ρημαδι θα παιξει χωρις προβληματα στα δυσκολα σημεια. Ξανακανε load το σημειο εκει και φτου και απο την αρχη να βρεις τα ιδανικα setting.

Απαλευτο για εμενα αυτο. ΑΠΑΛΕΥΤΟ με κεφαλαια. (και μη μου πειτε για τα recommended settings...)

Θα μου πει κανεις, γιατι στην κονσολα οταν σου ριχνει frames ειναι καλυτερα που δεν εχεις καν την επιλογη να το διορθωσεις?

ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ

Το προτιμω γιατι με την κονσολα ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ. Και μπορει να σπαστεις λιγο αν καποιο παιχνιδι εχει πτωσεις (αν και σε αυτη τη γενια τα πραγματα ηταν ως επι το πλειστον θαυμασια) αλλα το παιρνεις αποφαση και μετα εστιαζεις στην ουσια του παιχνιδιου και ξεχνας τα γραφικα. Και αυτο το προτιμαω απο το να βασανιζω τον εαυτο μου αρκετη ωρα να ξεζουμισω οτι μπορω. Επικεντρωνεσαι σε αυτο που μετραει, που ειναι η εμπειρια του παιχνιδιου και οχι η αποδοση.
    Καλά τα dll τα προσπερνάω γιστι δεν στέκουν. Αλλά drivers κατεβάζεις και στο PC και στη κονσόλα. Updates λέγονται, με 1 κουμπί κατεβαίνουν και στα 2, δεν υπάρχει κάποια διαφορά.

Όσον αφορά τα settings, αν θες τα πειράζεις, αν δεν θες δεν τα πειράζεις. Για να τα πειράζεις όπως λες, σημαίνει ότι θες να τα πειράξεις. Υπάρχουν προεπιλεγμενα settings που βασίζονται στο hardware που έχεις, δεν ξέρω γιατί παλεύεις και τι προσπαθείς να πετύχεις. Δεν γίνεται να λες δεν θέλω να ασχολούμαι με settings και ταυτόχρονα να μου λες ότι ασχολείσαι 2 ώρες με settings. Είναι σαν να λες δεν μαρεσει το κολύμπι αλλά επειδή μένω δίπλα στη θάλασσα αναγκάζομαι και βουτάω κάθε μέρα.... Ποιος διάβολο σε αναγκάζει?

Στη τελική πόσο δύσκολο είναι? Άμα έχεις την καλύτερη κάρτα που κυκλοφορεί βαλτα όλα τέρμα και έτοιμος. Άμα έχεις την χειρότερη βαλτα όλα low. Αν έχεις κάτι ενδιάμεσο βαλτα medium και έτοιμος. Βέβαια ξαναλέω, τα recommended δουλεύουν μια χαρά, σε ποιο παιχνίδι της τελευταίας 10ετιας ειχες πρόβλημα με τα προεπιλεγμενα?
    Last edited by Ryzenlake; 04-11-2020 at 20:35.

Εγώ πάντως δεν κάνω τίποτα από αυτά που περιγράφεις. Ούτε καν δισκάκι. Πατάω το powerbutton, ανοίγει αυτόματα το steam σε 15 δευτερόλεπτα με τη λίστα με τα παιχνίδια μου, κάνω διπλό κλικ σε αυτό που θέλω και έτοιμος. Ούτε drivers checkaro ούτε antivirus ούτε όλα τα άλλα. Δεν ξέρω σε ποια ταινία τα έχεις δει αυτά αλλά το 2020 δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράματα.

Τώρα για το αν τρέχει ένα game στο σύστημα σου, νταξει άμα έχεις πισι του 2005 ναι. Σε οτιδήποτε από το 2011,2012 και μετά όλα τα παιχνίδια θα τρέχουν.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Aφου ετσι οπως τα λες ειναι ολα πιο ευκολα και μαγικα στο PC, γιατι δεν παιζεις games και χανεις τον χρονο σου εδω;
    .

25. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

mihalis13 (05-11-2020),psx3 (23-11-2020)

PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Εγώ πάντως δεν κάνω τίποτα από αυτά που περιγράφεις. Ούτε καν δισκάκι. Πατάω το powerbutton, ανοίγει αυτόματα το steam σε 15 δευτερόλεπτα με τη λίστα με τα παιχνίδια μου, κάνω διπλό κλικ σε αυτό που θέλω και έτοιμος. Ούτε drivers checkaro ούτε antivirus ούτε όλα τα άλλα. Δεν ξέρω σε ποια ταινία τα έχεις δει αυτά αλλά το 2020 δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράματα.

Τώρα για το αν τρέχει ένα game στο σύστημα σου, νταξει άμα έχεις πισι του 2005 ναι. Σε οτιδήποτε από το 2011,2012 και μετά όλα τα παιχνίδια θα τρέχουν.

Δυο πράγματα συμβαίνουν, ή ξεκίνησες το gaming τους τελευταίους 2-3 μήνες και είσαι τυχερός ή μας τρολαρεις

27. The Following 2 Users Say Thank You to Snk For This Useful Post:

mihalis13 (05-11-2020),Slay (04-11-2020)

Aφου ετσι οπως τα λες ειναι ολα πιο ευκολα και μαγικα στο PC, γιατι δεν παιζεις games και χανεις τον χρονο σου εδω;
    Δεν είπα οτι είναι πιο εύκολα και μαγικά στο PC. Τα ίδια πάνω κάτω είναι, δεν βλέπω καμιά διαφορά. Από το κινητό έγραφα (τώρα είμαι στο PC), οπότε να παίξω δεν μπορούσα. Εσύ γιατί χάνεις το χρόνο σου στο εν λόγω νήμα και δεν πας να παίξεις στη κονσόλα

- - - Updated - - -

Δυο πράγματα συμβαίνουν, ή ξεκίνησες το gaming τους τελευταίους 2-3 μήνες και είσαι τυχερός ή μας τρολαρεις
    Ξεκίνησα το 1993 σε κάτι κονσόλες που ούτε θυμάμαι ποιές ήταν πλέον γιατί ήμουν 3 ετών. Το '98 πήρα το πρώτο μου PC και το '97 το αγαπημένο μου playstation 1 το οποίο έχω ακόμα και μάλλον δουλεύει.

Εγώ σε τρολλάρω? Δηλαδή εσύ για να παίξεις ενα παιχνίδι στο PC κοιτάς πρώτα να δείς αν το σηκώνει το PC σου, μετά το αγοράζεις, κλείνεις το antivirus, κάνεις update drivers, κατέβαεζεις 15 διαφορετικά προγράμματα που σου ζητάει το παιχνίδι για να παίξεις, σβήνεις 15 άλλα που κάνουν conflict με το εν λόγω παιχνίδι, αλλά εγώ σε τρολλάρω. Οκ.

Τι να σου πώ, εγώ πατάω αγορά απτο steam, κατεβαίνει το παιχνίδι και παίζω. Ούτε με antivirus ασχολούμαι ούτε να κατεβάζω και να σβήνω προγράμματα.
    Last edited by Ryzenlake; 04-11-2020 at 21:30.

PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Δεν λεω οτι συμβαίνουν ολα αυτα καθε φορά, εννοείται οτι δεν γινεται αυτο, κανεις μας δεν το λεει. Κάποια απο αυτα ομως μερικες φορες θα σου τυχουν, ειτε ολα μαζι ειτε και ξεχωριστα. Ε αυτη την φορα που θα σου τυχουν ειναι ταλαιπωρία και λογος απομάκρυνσης απο το pc gaming, για μένα τουλάχιστον
    Γιατι μετα απο τοσα χρονια ενασχόλησης με το gaming δεν εχω ουτε την ορεξη ουτε την διάθεση να κάθομαι να ασχολούμαι ακόμα με τέτοια πράγματα

Edit: Αν οι mods κρινουν οτι η συζήτηση οδηγείται προς vs ας σβησουν καλύτερα τα ποστ. Εμενα δεν ηταν αυτη η προθεση μου
    Last edited by Snk; 04-11-2020 at 22:05.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Δεν είπα οτι είναι πιο εύκολα και μαγικά στο PC. Τα ίδια πάνω κάτω είναι, δεν βλέπω καμιά διαφορά. Από το κινητό έγραφα (τώρα είμαι στο PC), οπότε να παίξω δεν μπορούσα. Εσύ γιατί χάνεις το χρόνο σου στο εν λόγω νήμα και δεν πας να παίξεις στη κονσόλα
    Για τυχον moderation σε troll ποστ σαν το παραπανω. Αναρωτιεμαι ποσο θα αντεξεις αυτη τη φορα.
    .

Δεν λεω οτι συμβαίνουν ολα αυτα καθε φορά, εννοείται οτι δεν γινεται αυτο, κανεις μας δεν το λεει. Κάποια απο αυτα ομως μερικες φορες θα σου τυχουν, ειτε ολα μαζι ειτε και ξεχωριστα. Ε αυτη την φορα που θα σου τυχουν ειναι ταλαιπωρία και λογος απομάκρυνσης απο το pc gaming, για μένα τουλάχιστον
    Γιατι μετα απο τοσα χρονια ενασχόλησης με το gaming δεν εχω ουτε την ορεξη ουτε την διάθεση να κάθομαι να ασχολούμαι ακόμα με τέτοια πράγματα

Edit: Αν οι mods κρινουν οτι η συζήτηση οδηγείται προς vs ας σβησουν καλύτερα τα ποστ. Εμενα δεν ηταν αυτη η προθεση μου
    E μία στο τόσο συμβαίνουν. Και στη κονσόλα συμβαίνουν, ανέφερα και πριν το πρόβλημα που είχα με το forza στο one X. Δεν μιλάμε τώρα για την εξαίρεση της εξαίρεσης, το να σου τύχει κάτι μια φορά το χρόνο ξερώ γώ δεν είναι σοβαρό πρόβλημα.

- - - Updated - - -

Για τυχον moderation σε troll ποστ σαν το παραπανω. Αναρωτιεμαι ποσο θα αντεξεις αυτη τη φορα.
    Μπορεις να κανεις moderation χωρίς να συμμετέχεις.

Ντάξει, το δικό μου είναι trollpost. Ο άλλος σου γράφει σβήνει προγράμματα και antivirus για να παίξει ένα παιχνίδι, σε εμένα εντόπισες το trolling.

Bookmarks

Bookmarks