Αν φανταστουμε το gaming εξω απο το φορματ που μας προσφερεται καθε φορα, θα δουμε οτι ειναι απλα φιλοξενουμενο σε καποια μοντελα που μας το παρεχουν. Το gaming ειναι gaming, δεν εχει να κανει με τα συστηματα που το προσφερουν.
Το προβλημα λοιπον με το pc gaming ειναι οτι η δυναμικη του στην αγορα ειναι μεχρι αυτο που βλεπεις. Ζουμε το peak του. Αν και κατ'εμε το pc gaming ηταν πολυ ανωτερο μεχρι το 2005, σημερα οσον αφορα τα κερδη ειναι στο τοπ σημειο του.
Το μοντελο ''pc gaming'' δεν εχει πολλα να δωσει ακομα(για μενα τιποτα), σε μια βιομηχανια που ζητα απεγνωσμενα περισσοτερα κερδη. Βοηθά συμπληρωματικα με κυκλοφοριες κονσολοπαιχνιδων που δεν θα τα εβλεπε ποτε(σε αυτο το μεγεθος) αν δεν υπηρχαν οι κονσολες. Για αυτο εγραψα και παραπανω οτι ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης.
Οι κονσολες απο την αλλη ειναι ενα ανωτερο μοντελο αυτη τη στιγμη για την αγορα που και αυτο θα φτασει στο peak του. Και ειναι ΗΔΗ λειψο.
Καποια στιγμη το streaming πιθανον θα αποτελεσει ενα ανωτερο μοντελο φιλοξενιας και παει λεγοντας.
Κατα την προσωπικη μου αποψη λοιπον δεν υπαρχει κανενας λογος καποιος να επενδυει σε ενα παρωχημενο μοντελο. Οσο πιο γρηγορα το αποδεχτεις τοσο το καλυτερο για σενα και για τα πιο λειτουργικα μοντελα(και για το gaming*). Δεν εχει κατι αλλο να δωσει.
Εκτος αν υπαρχει κατι που εγω δεν μπορω να φανταστω αυτη τη στιγμη. Δεν το νομιζω ομως.
* περισσοτερος κοσμος, πιο πολλα χρηματα για παραγωγες τυπου RDR2. Εν τελη μεγαλυτερους και detailed κοσμους. Τελικα τα χρηματα θα κανουν την διαφορα και στα γραφικα. Την κανουν ηδη.





Reply With Quote
Bookmarks