Τι να πάρω... τι να πάρω..? Να δώσω τα 500 ευρώ να κουμπώσω μία 3080 (έστω και σκέτη, χωρίς αλλαγή σε κανένα υποσύστημα που
τυχόν χρειαστεί όπως π.χ γρηγορότερες μνήμες, μητρική) ή να δώσω τα ίδια χρήματα και να πάρω το ps5?
.
.
.
Ευρισκόμενος σε ps φόρουμ, μου είναι παντελώς αδιάφορο όχι μόνο το πόσο δυνατή θα είναι η 3080 αλλά και η 4080 εάν υπήρχε στον μακρινό ορίζοντα. Και πλέον η publicity πλευρά του νήματος σε θέματα hardware δεν εξυπηρετεί κανένα άλλο σκοπό πλην αυταρέσκειας των pc
fans και όχι users. Γιατί και εγώ -όπως φαντάζομαι η πλειοψηφία εδώ μέσα- είμαστε pc users και όχι χθεσινοί...
Στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ασχολούμασταν όχι με την 3070-80 αλλά με το άν μία rx570 μπορεί ακόμα να υποστηρίξει σοβαρούς pc τίτλους. Αν μία "αρχαία" 6850 να τρέξει gta5 και άλλα τέτοια. Δηλαδή για επιλογή επιμέρους κομματιών με απόλυτο vfm χαρακτήρα. Άποψή μου.
Όποιος θέλει να δώσει 500 για να παίζει σε 2-3 χρόνια μετά τυχόν αποκλειστικά παιχνίδια της σονυ... ας το κάνει.
Μην επαιρόμαστε όμως περί "game changing" ανακάλυψης. Αν και τελικά... μπορεί να έρθει το Bloodborne στα pc, κάποια στιγμή.
Bookmarks