Quote Originally Posted by Valkyre View Post
Δε ξερω και παλι με τρομαζει η φαση λιγο.

Οταν λες οτι "ολοι" καταληγουν να παιζουν με συγκεκριμενο build ή συγκεκριμενο εξοπλισμο, αυτο ακουγεται προβληματικο. Εχω παιξει Demon Souls, Bloodborne και Sekiro. Σιγουρα με δυσκολεψαν και μαλιστα πολυ και ναι σιγουρα σε καποια boss απλα εκανα ζαβολιες, αλλα να πρεπει να κανω συγκεκριμενο build μου παει πολυ.

Επισης αυτο που ειπατε να εισαι 140 λεβελ και να σε πετσοκοβουν στο τελος του παιχνιδιου κλπ, ε οπως και να κανεις ακουγεται discouraging...γιατι οκ εχει grind το παιχνιδι, ωραια, το δεχομαι, αλλα τουλαχιστον να αποδιδει καρπους.

τελωσπαντων στην τελικη με βλεπω να κανω συχνα summon, τι να κανουμε.
Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο με ποια σειρά θα πιάσεις τις περιοχές. Χωρίς να έχω προχωρήσει ακόμα (πολύ) στις τελευταίες περιοχές του παιχνιδιού - οπότε κρατάω μια επιφύλαξη για εκεί, γιατί έχω ξεζουμίσει τον υπόλοιπο χάρτη, μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν περιοχές που χρησιμοποιώ πιο αδύναμα όπλα έτσι και για το τεστ (και για να μν βαριέμαι μονίμως το ίδιο) και για να έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον, μιας και κάποιες παραείναι εύκολες (είμαι 124 level).
Δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα, ειδικά μιας και πιστεύω ότι λογικά κι εσύ θα ψαχτείς και δε θα το βιαστείς.
Έχω 125 ώρες btw, το παιχνίδι είναι massive. Αυτό που προτείνω πάντως είναι να ψάχνετε όλο το χάρτη, υπάρχουν εκπλήξεις και τρομερά ενδιαφέρουσες τοποθεσίες που μπορεί να χαθούν σχετικά εύκολα.