Το έχουμε πει πολλές φορές δεν είναι το Elden ring παιχνίδι για να πας να κυνηγήσεις το 100% μπορείς να πας για την πλατίνα αν θες αν κάποιος όντως καίγεται
για κάτι τέτοιο αλλά μέχρι εκεί
Δεν είναι δυνατόν να κυνηγάει κάποιος 100% ολοκλήρωση σε ένα massive open world game
Δεν χρειάζεται να τρομάζουμε τον κόσμο συνέχεια ότι χρειάζεται guide σημειώσεις και τέτοια πράγματα δεν φτιάχτηκε το παιχνίδι με τέτοιο σκεπτικό
Παιξτε ελεύθερα και χωρίς σημειώσεις απολαύστε το παιχνίδι γιατί έχει άπειρα πράγματα να κανείς και δεν έχει σημασία αν χάσεις κάποια πράγματα στην πορεία όπως είναι
φυσικο ότι θα γίνει
Τωρα αν κάποιος θέλει να ψυχαναγκασει τον εαυτό του με τέτοια πράγματα τότε είναι δίκη του επιλογή αν ήθελαν οι δημιουργοί να βρεθούν
ολα τα μυστικά και τα quest τότε θα τα είχαν βάλει όλα σε μια λίστα να τα βλέπεις και να ξέρεις τι γίνεται αντί αυτού σε αφήνουν ελεύθερο από τέτοιες δεσμεύσεις
για να εξερευνήσεις όσο θες και να βρεις ότι μπορείς
123 ώρες έχω μέχρι στιγμής και είμαι περίπου στη μέση με φουλ εξερεύνηση όμως δεν έχω αυταπάτες ότι έχω ανακαλύψει τα πάντα και δεν με ενοχλεί κιόλας
γιατι δεν είναι και ο σκοπός αυτός του παιχνιδιου
Τωρα για τις βαθμολογίες είναι το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει ποτέ δεν έχω ασχοληθεί είτε αυτό είναι ταινία είτε game με το τι βαθμό δίνει ο οποιοσδήποτε
στο utube
Αυτό που έχει σημασία είναι να σε τραβάει αυτό που βλέπεις και παίζεις να περνάς ευχάριστα αν δεν σε τραβάει τότε τι να τα κανείς τα 10αρια??
Αυτό που ξέρω εγώ επειδή ασχολουμε χρόνια με τη σειρά αυτή είναι ότι το Elden ring έχει τραβήξει παρά πολύ κόσμο και gamers που δεν ήταν ποτέ σε αυτό το είδος
gaming
Ποτέ και κανένα souls παιχνίδι δεν είχε τόσο πολύ μαζεμένο κόσμο
Νομιζω αυτή τη στιγμή αν ενώσεις όλα τα souls παιχνίδια και το bloodborne μαζί το Elden ring από μόνο του έχει τραβήξει πολύ παραπάνω κόσμο
Αυτο από μόνο του τα λέει όλα για το τι παιχνίδι είναι το Elden ring και τι ακριβώς έχει καταφέρει ο Miyazaki με το team του
ολα τα υπόλοιπα οι βαθμολογίες και οι απόψεις των utubers είναι περιττές ο κοσμος μίλησε
Για μένα προσωπικά παραμένει 1 game to rule them all
123 ώρες και συνεχίζουμε με νέο build
![]()

Reply With Quote
Bookmarks