Page 17 of 23 FirstFirst ... 7131415161718192021 ... LastLast
Results 321 to 340 of 457

Thread: Elden Ring

Advanced Member FurionMike's Avatar
    PSN ID
    furionmike

Ειναι το πιο ευκολο απο ολα τα παιχνιδια του και με διαφορα κ'ολας, πιο δυσκολο γιατι ??

Quote Originally Posted by Fulgore View Post
    Οχι καμία σχέση,είναι από τα δυσκολότερα της σειράς,αν όχι το δυσκολότερο
    https://www.powerpyx.com/is-elden-ri...dborne-sekiro/
    απο το αρθρο αυτο συμφωνο οτι ναι ειναι πιο δυκολο αμα : "if you wanted to just rush from one boss to the next using a melee build it is extremely punishing." αλλα σε γενικες γραμμες σε καμια περιπτωση.Εχεις τοσες πολλες επιλογες να φας καποιο boss.
    Last edited by FurionMike; 12-03-2022 at 13:19.

Quote Originally Posted by FurionMike View Post
    Ειναι το πιο ευκολο απο ολα τα παιχνιδια του και με διαφορα κ'ολας, πιο δυσκολο γιατι ??
    Δες πιο κάτω που λέει αναλυτικά σε ποια πράγματα είναι δυσκολότερο. Και τα trophies αν δεις, το επιβεβαιώνουν και με το παραπάνω.

Μόλις 1 στους 2 έχει φάει το πρώτο major boss που είχαμε δει στο αρχικό trailer ,και μόλις 1 στους 3 έχει φάει το 2ρο major boss 2 εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού,σύμφωνα με τα trophies της ps4 έκδοσης.

Και τώρα που το κοίταξα, μόλις το 2% έχει δει το κανονικό τέλος. Παρά είναι χαμηλά τα νούμερα(ειδικά λόγω και των υψηλών πωλήσεων)για το ευκολότερο παιχνίδι της σειράς. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν και ευκολίες σε αυτό που δεν υπήρχαν στα προηγούμενα.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by tomic20 View Post
    τι να σου πω. εγω το τερματισα 137 λεβελ σημερα στις 100 ωρες. Τα boss στο τελος , εκτος του τελικου, πεφταν με την πρωτη προσπαθεια. Εγω τετοιο πραγμα σε souls παιχνιδι, δεν εχω ξαναδει.
    Επαιξες με το κλασσικό cheesy build με το Bleed? Την κοπελιά από την συλλεκτική έκδοση την έβγαλες με την πρώτη προσπάθεια??

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Δεν το εχω παιξει ακομα οποτε απολυτως σεβαστη η συγκεκριμενη αποψη, απλα μου φαινεται λογικο ενα παιχνιδι που μπορεις να φαρμαρεις ανελεητα να ειναι πιο ευκολο απο το Sekiro που δεν εχει leveling up στην ουσια.
    Το φαρμάρισμα βοηθάει κυρίως στο αρχικό μισό του παιχνιδιού. Και πάλι όμως τα bosses κόβουν τρελό dmg και έχουν μεγάλη ζωή. Ανεβαίνει δηλαδή αρκετά το dmg και το health τους αργότερα να αντισταθμίσει το overleveling.
    Επίσης κλασσικά παίζει σημαντικό ρόλο και με τι build θα παίξει ο καθένας.

τα στοιχεια για την προοδο του παιχνιδιου ειναι πολυ πρωιμα. εγω κοιμομουν και ξυπνουσα με το elden ring για να το τερματισω σημερα.
    η malenia μου ριξε ξυλο, το εγραψα και στην προηγουμενη σελιδα, αλλα δεν υπαρχει συγκριση με τους τοιχους που συναντουσα στο sekiro. π.χ.
    Spoiler!

night and flame build , ισως ειναι σπασμενο , αλλα ακομα και αυτη η δυνατοτητα δεν υπηρχε στο sekiro.
    επαιζα με faith στην αρχη, οποτε απλα εβαλα μερικους point στο intelligence και ειδα οτι κοβει. το σπαθακι το ειχα βρει τυχαια.
    Last edited by tomic20; 12-03-2022 at 17:30.

4. The Following 2 Users Say Thank You to tomic20 For This Useful Post:

Brazhlias (14-03-2022),mihalis13 (12-03-2022)

Τα στοιχεία για την πρόοδο του παιχνιδιού δείχνουν το τι ισχύει στην πράξη, ειδικά μιας και έχουν περάσει και 2 εβδομάδες(αντε πες οχι τόσο για τον τερματισμό,αλλά μετά το πρώτο major boss είναι αρκετά χαμηλά τα νούμερα).

Και στο Elden Ring επειδή το παίζουν πάρα πολλοί day one(και άρα και πολλοί καινούργιοι στην σειρά),βλέπουμε κατά πόσο ισχύει αυτό που γράφεται ότι είναι το πιο εύκολο και προσβάσιμο παιχνίδι αυτής. Τα νούμερα το αντίθετο δείχνουν.

Δεν είπε κανείς ότι το Elden Ring δεν έχει cheesy μηχανισμούς να το κάνεις ευκολότερο ή ότι είναι αδύνατο να το τερματίσεις ή ότι καθόλη την διάρκεια του είναι δύσκολο. Το ότι σε κάποια σημεία ανεβαίνει απότομα η δυσκολία(ειδικά με αρκετά bosses αργότερα)είναι το θέμα. Και εγώ πχ που έπαιζα με μάγο,σε πολλά boss τα έβγαλα με την πρώτη ή 2ρη που κάποιοι άλλοι μπορεί να τα είχαν βρεί μπαστούνια. Σε αυτό βοηθάει πολύ η class,δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι όντως εύκολο.

Και εννοείται ότι παίζει αρκετό ρόλο πόσο χρησιμοποιείς το wiki/internet για βοήθειες.
    Last edited by Fulgore; 12-03-2022 at 18:14.

το παιχνιδι το παιζουν και παρα πολλοι που μπαινουν πρωτη φορα σε τετοιου ειδους παιχνιδια, αυτο ειναι ξεκαθαρο απο τη στιγμη που κανενα souls παιχνιδι δεν πουλησε οσο το elden ring.

Προφανως αυτοι οι παιχτες θα δυσκολευτουν, ποσο μαλλον οταν η μεγαλυτερη δυσκολια του παιχνιδιου ειναι στις πρωτες ωρες που εισαι χαμηλο level, δε ξερεις το χαρτη και πας στα τυφλα. Οσο προχωρας αυτο αλλαζει.

εχει την προκληση του σε αρκετα σημεια. π.χ. με δρακους δεν ασχοληθηκα σχεδον καθολου. Ή πόσο μου σπασαν τα @@ οι αορατοι μαχαιροβγαλτες στην ordina.(μια φορα καταφερα και σκοτωσα εναν )

γενικα για εμενα η ευκολια προερχεται απο το οτι σου δινει παρα πολλα εργαλεια. σου δινει απειρο και ευκολο φαρμ. και σιγουρα οτι το θεωρω το ευκολοτερο souls παιχνιδι, δε σημαινει οτι ειναι ευκολο γενικοτερα.

παντως και το οτι το παιζει παραπανω κοσμος ειναι σημαδι οτι ειναι πιο προσβασιμο και οχι για το αντιθετο.

7. The Following 2 Users Say Thank You to tomic20 For This Useful Post:

Brazhlias (14-03-2022),mihalis13 (12-03-2022)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Τα στατιστικα παιδια μην τα παιρνετε και πολυ στα σοβαρα.. ακομα και σε πανευκολα παιχνιδια το ποσοστο ολοκληρωσης παραμενει μικρο καποιες φορες.

εγω δεν ξερω ποσο δυσκολα θα τα βρω, αλλα σιγουρα τα spike στη δυσκολια ειναι κατι που δεν ειναι πρωτάκουστο για τον Μιγιαζακι. Θα δειξει..

9. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Brazhlias (14-03-2022),mihalis13 (12-03-2022),psx3 (12-03-2022)

night and flame build , ισως ειναι σπασμενο , αλλα ακομα και αυτη η δυνατοτητα δεν υπηρχε στο sekiro.
    Στο Sekiro όμως είχες άπειρο stamina, δεν ήταν open world με τόσα bosses, είχες μόνο το κεντρικό sword(άρα δεν υπήρχαν διαφορετικά builds,ούτε εξαρτιώσουν από όπλα/αντικείμενα τόσο),και ο τρόπος προσέγγισης τους στα πάντα ήταν συγκεκριμένος, ακόμα και στο πως θα φάς όλα τα boss.

Και για το build σου,ναι είναι από τα πιο αποτελεσματικά για τα bosses. Και εγώ με μάγο δεν έιχα ιδιαίτερα θέματα, αλλά αν ψάξεις να δεις ιντερνετικά γνώμες κόσμου θα δείς ότι παρα πολλοί τα βρήκαν μπαστούνια, ακόμα και κόσμος που είχε επαφή με τα προηγούμενα παιχνιδια της σειράς

https://www.reddit.com/r/Eldenring/c...tm_term=t4s7la
    https://www.reddit.com/r/Eldenring/c...tm_term=t1auzq

Και όπως είχα αναφέρει και δίπλα, κυριολεκτικά πάρα πολλά παράπονα για τα bosses στο Elden Ring

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Μάλλον γι αυτό το έχουν γυρίσει όλοι σε μάγους και spells επειδή τα βρήκαν μπαστούνια

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στις απόψεις από παίχτη σε παίχτη και γι αυτό βλέπεις πολλές αντικρουόμενες απόψεις ανάλογα με το build

Γι αυτό βλέπεις κάποιους που για παράδειγμα επέλεξαν μάγο και πρόσθεσε μέσα σε αυτό και τα summons που παίζεις στην ουσία με έξτρα χαρακτήρα - χαρακτήρες οι
    οποιοι τραβάνε agro το boss και εσυ κάθεσαι ανενόχλητος και κανείς damage sto boss από απόσταση σου λέει πολύ εύκολο το Elden ring
    Ενώ ο άλλος που παίζει για παράδειγμα melee και solo τελείως σου λέει παλούκι και όντως είναι γιατί το boss τα main τουλάχιστον δε σε αφήνουν να πάρεις ανάσα
    αν δεν είσαι over level η έχεις 2 με τρεις npc να βοηθάνε

Το Elden ring είναι τόσο εύκολο και τόσο δύσκολο όσο ο καθένας θέλει να το κάνει γι αυτό έδωσαν όλες αυτές τις επιλογές μπορεί να γίνει το ευκολότερο
    αλλα ταυτόχρονα και το δυσκολότερο game είναι θέμα επιλογής του καθενός

12. The Following User Says Thank You to captainjacko For This Useful Post:

mihalis13 (13-03-2022)

Καλά μην το λές. Και οι τυπάδες που έγραψαν πιο πίσω ότι το Elden Ring είναι το δυσκολότερο της σειράς σε πολλά σημεία, με μάγο το έπαιξαν.

Και σαν μάγος δεν χρειάζεται να σου πω τι dmg τρώς με τα κουρέλια που φοράς(armor), και έχεις και πολύ λιγότερα health flasks(και ζωή αφού πρέπει να ανεβάσεις το INT και το FP για mana) αφού χρειάζεσαι mana flasks(ούτε τα bosses κάθονται για να καστάρεις spells με την ησυχία σου). Και τα καλά τα spells τα βρίσκεις πολύ αργότερα.

Και τα boss έχουν και μεγάλη ζωή και αρκετά από αυτά και resistances,και ειναι και αρκετά επιθετικά.

Δεν μιλάμε για Dark Souls 1 επίπεδα που πήγαινες έπαιρνες το Dark Bead στο Dlc και όλα τα boss τα είχες κυριολεκτικά 2 και 3 spells.
    Last edited by Fulgore; 13-03-2022 at 19:30.

απλα για μενα ειναι το elden ring σου δινει τοσα πολλα εργαλεια για να σου κανει τη ζωη πιο ευκολη. Παντως καταλαβαινω αυτο που λες και φανταζομαι οτι αν παει καποιος χωρις καποιο δυνατο summon και σκετο melee να τερματισει το παιχνιδι με evade, parry και dodges αποκλειστικα φανταζομαι οτι ναι θα δυσκολευτει.

https://www.reddit.com/r/Eldenring/c...ulsborne_game/
    αλλα οκ , δεκτο οτι η εμπειρια μπορει να ποικιλει αναλογα με το build. Αλλα ακόμα και εκει, το respec ειναι ευκολο αν κολλησεις και θες να το παιξεις διαφορετικα.

απλα για μενα ειναι το elden ring σου δινει τοσα πολλα εργαλεια για να σου κανει τη ζωη πιο ευκολη. Παντως καταλαβαινω αυτο που λες και φανταζομαι οτι αν παει καποιος χωρις καποιο δυνατο summon και σκετο melee να τερματισει το παιχνιδι με evade, parry και dodges αποκλειστικα φανταζομαι οτι ναι θα δυσκολευτει.

https://www.reddit.com/r/Eldenring/c...ulsborne_game/
    αλλα οκ , δεκτο οτι η εμπειρια μπορει να ποικιλει αναλογα με το build. Αλλα ακόμα και εκει, το respec ειναι ευκολο αν κολλησεις και θες να το παιξεις διαφορετικα.
    Ισχύει αυτό που λές περί εργαλείων.
    Για το παραπάνω poll πάντως, τα (λίγα)σχόλια από κάτω δεν φαίνεται να συμφωνούν με αυτό

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Παντως παιδια υπαρχει ανισορροπια στο παιχνιδι. Εχω λιωσει στο φαρμ, εχω φτασει 140 λεβελ και παρολα αυτα σκαει ο καθε ξεμπαρκος εχθρος σε προχωρημενες περιοχες και με δυο hit πεθαινεις πχ ενω εχω sword fire flame, hoarfrost stomp, και τεραστια μπαρα ενεργειας. Για μενα απαραδεκτο. Υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ αρχικων και τελικων περιοχων, οπως και στα boss. Τωρα εβγαλα τον morgott και παω για τον επομενο απο πανω του. Για πολυ καψιμο μιλαμε…

Name
    Δημήτρης

Ρε παιδια πολυ με τρομαζετε...

Δηλαδη αμα τα βρεις μπαστουνια δεν μπορεις να κανεις summon? Δε ξερω πολυ μου ριχνετε το ηθικο... οσο καλο και να ειναι ενα παιχνιδι αμα καταληγει μαρτυριο δεν ειναι καλο πραγμα.

Και summon άλλους μπορείς να κάνεις και έχεις και κάποια δικά σου που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα boss. Επίσης για το αρχικό κομμάτι του παιχνιδιού μπορείς να ανέβεις πολύ γρήγορα πχ 80 και 100level που βοηθάει στο πρώτο κομμάτι,αν τα βρίσκεις σκούρα(guides/youtube).
    Επίσης μπορείς να κάνεις και respec τα talents σου μόλις φάς κάποιο boss . Και στην αρχή που πιο πολύ κάνεις explore, δεν φαίνεται και τόσο αυτό.

Υπάρχει όμως λόγος που το παιχνίδι σου δίνει τόσες επιλογές,και αυτός είναι ότι από την μέση του παιχνιδιού περίπου και μετά, ανεβαίνει απότομα η δυσκολία και το dmg/health των εχθρών, και αν δεν έχεις κατάλληλο build , τα βρίσκεις μπαστούνια.
    Υπάρχει δηλαδή λόγος που οι περισσότεροι παίζουν με ενα συγκεκριμένο τύπο όπλου από melee και ακόμα και ο μάγος ματώνει αρκετά σε κάποια σημεία από το ξύλο που τρώει.

Οποιος έχει επαφή με τα προηγούμενα παιχνίδια προφανώς δεν θα έχει μεγάλα θέματα στο παιχνίδι πέραν από συγκεκριμένα bosses/περιοχές,όπως και στο Sekiro. Αλλά γενικά είναι λίγο mixed bag το difficulty του παιχνιδιού συνολικά.

19. The Following User Says Thank You to Fulgore For This Useful Post:

Valkyre (14-03-2022)

Name
    Δημήτρης

Δε ξερω και παλι με τρομαζει η φαση λιγο.

Οταν λες οτι "ολοι" καταληγουν να παιζουν με συγκεκριμενο build ή συγκεκριμενο εξοπλισμο, αυτο ακουγεται προβληματικο. Εχω παιξει Demon Souls, Bloodborne και Sekiro. Σιγουρα με δυσκολεψαν και μαλιστα πολυ και ναι σιγουρα σε καποια boss απλα εκανα ζαβολιες, αλλα να πρεπει να κανω συγκεκριμενο build μου παει πολυ.

Επισης αυτο που ειπατε να εισαι 140 λεβελ και να σε πετσοκοβουν στο τελος του παιχνιδιου κλπ, ε οπως και να κανεις ακουγεται discouraging...γιατι οκ εχει grind το παιχνιδι, ωραια, το δεχομαι, αλλα τουλαχιστον να αποδιδει καρπους.

τελωσπαντων στην τελικη με βλεπω να κανω συχνα summon, τι να κανουμε.

Advanced Member FurionMike's Avatar
    PSN ID
    furionmike

Mην φοβασαι τιποτα , οποιος εχει παιξει τα προηγουμενα του παιχνιδια ξερει ακριβως τι να περιμενει και πλεον θα εχεις πολλες περισσοτερες βοηθειες για να καταφερεις να βγεις νικητης! ουτε build, ουτε respect ,oυτε τπτ.
    Just adapt and overcome!

22. The Following User Says Thank You to FurionMike For This Useful Post:

Valkyre (14-03-2022)

Να στο θέσω διαφορετικά,μιας και έχεις επαφή με όλα τα souls παιχνίδια.
    Θυμάσαι γενικά σε αυτά να τελείωνες το πρώτο run με τόσο μεγάλο level? Προφανώς και όχι.
    Εαν ανέβαζες τόσο πολύ level(πχ 120+),δεν φεύγανε τα boss με το καλημέρα και άντεχες πολλά χτυπήματα ακόμα και σαν μάγος αν είχες ανεβάσει πχ ζωή?
    Ε στο Elden Ring αυτό το πράγμα δεν ισχύει.
    Το ένα συγκεκριμένο τύπο όπλου προκύπτει από το ότι κάνει πολύ dmg στα bosses συγκεκριμένα,ακριβώς επειδή έχουν μεγάλη ζωή.
    Τα γράφω παρα πολύ γενικά για να μην γίνω πιο συγκεκριμένος/spoiler πχ bosses,περιοχές,αντικείμενα κλπ.

Δεν λέω ότι το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος είναι παλούκι. Και σιγουρα όποιος έχει παιξει τα προηγούμενα παιχνιδια, γενικά δεν θα έχει πολλά θέματα.

Αλλά όταν από την μια διαβάζω για το ευκολότερο Souls παιχνίδι(επειδή έχουν βάλει κάποιες ευκολίες λόγω open world) και από την άλλη βλέπω πως 2.5 εβδομάδες μετά και μόλις 1 στους 3 περίπου έχει φάει το 2ρο boss ή σχεδόν 1 στους 2 έχει φάει μόνο το πρώτο boss(56%), αν βγώ και πώ(το παιχνίδι είναι πανεύκολο),πιο πολύ σαν git gud θα ακουστει.

Δεν τα αναφέρω δηλαδή τα πιο πίσω για να φοβίσω, αλλά για να ισορροπήσω λίγο αυτά που γράφονται δεξιά και αριστερά περί μεγάλης ευκολίας συνολικά στο παιχνιδι(το αρχικό μισο προφανώς είναι πιο βατό σαν παιχνιδι).

24. The Following User Says Thank You to Fulgore For This Useful Post:

Valkyre (14-03-2022)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Οταν λες οτι "ολοι" καταληγουν να παιζουν με συγκεκριμενο build ή συγκεκριμενο εξοπλισμο, αυτο ακουγεται προβληματικο. Εχω παιξει Demon Souls, Bloodborne και Sekiro. Σιγουρα με δυσκολεψαν και μαλιστα πολυ και ναι σιγουρα σε καποια boss απλα εκανα ζαβολιες, αλλα να πρεπει να κανω συγκεκριμενο build μου παει πολυ.

Επισης αυτο που ειπατε να εισαι 140 λεβελ και να σε πετσοκοβουν στο τελος του παιχνιδιου κλπ, ε οπως και να κανεις ακουγεται discouraging...γιατι οκ εχει grind το παιχνιδι, ωραια, το δεχομαι, αλλα τουλαχιστον να αποδιδει καρπους.

Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο με ποια σειρά θα πιάσεις τις περιοχές. Χωρίς να έχω προχωρήσει ακόμα (πολύ) στις τελευταίες περιοχές του παιχνιδιού - οπότε κρατάω μια επιφύλαξη για εκεί, γιατί έχω ξεζουμίσει τον υπόλοιπο χάρτη, μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν περιοχές που χρησιμοποιώ πιο αδύναμα όπλα έτσι και για το τεστ (και για να μν βαριέμαι μονίμως το ίδιο) και για να έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον, μιας και κάποιες παραείναι εύκολες (είμαι 124 level).
    Δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα, ειδικά μιας και πιστεύω ότι λογικά κι εσύ θα ψαχτείς και δε θα το βιαστείς.
    Έχω 125 ώρες btw, το παιχνίδι είναι massive. Αυτό που προτείνω πάντως είναι να ψάχνετε όλο το χάρτη, υπάρχουν εκπλήξεις και τρομερά ενδιαφέρουσες τοποθεσίες που μπορεί να χαθούν σχετικά εύκολα.

26. The Following User Says Thank You to gonzalez For This Useful Post:

Valkyre (14-03-2022)

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Δεν το εχω παιξει το παιχνιδι, αλλα απο αυτα που εχω καταλαβει, βλεποντας και καποια playthrough στο youtube, αν εχεις παιξει και τερματισεις τα προηγουμενα, θα τα καταφερεις και σε αυτο. Μαλιστα υπαρχουν και καποια εργαλεια που θα το κανουν πιο βατο.

Ξαναλεω πως δεν εχω παιξει το παιχνιδι, αλλα αυτο εχω συμπερανει. Τωρα σιγουρα θα θελει μια αλφα αφοσιωση και αρκετες ωρες, αυτα ειναι δεδομενα.

28. The Following User Says Thank You to Brazhlias For This Useful Post:

Valkyre (14-03-2022)

Το έπιασα κι εγώ. Είχα σκοπό να πάω κατευθείαν σε Horizon μετά το Dying light, αλλά βλέπω τον χαμό με το Elden και λέω ας του παίξω, τώρα που γυρίζει. Souls δεν έχω παίξει, αλλά η εμπειρία μου με το Bloodorne (που μου άρεσε τρομερά και δεν είχα προλάβει να το τελειώσω λόγω χρόνου) ήταν αρκετή για να έχω μπει στο κλίμα αυτών των παιχνιδιών (για τη δυσκολία σε τούτο, δεν ξέρω, θα δείξει). Μετά από κάποια reviews και τη συζήτηση εδώ, πείστηκα ότι πρόκειται για κάτι εξαιρετικό. Έχω παίξει πολύ λίγο ως τώρα και ξεκίνησα με bandit για να έχω σπαθάκι και τοξάκι, αν και νομίζω ότι δεν παίζει και τόσο ρόλο τι κλάση θα πάρεις στην αρχή. Θέλω οπωσδήποτε και μαγεία στην πορεία, θα το επιδιώξω, γιατί όπως βλέπω ως τώρα, το σκέτο melee είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε δυνατούς εχθρούς και δεν θέλω να σκέφτομαι τί θα γίνεται στα boss.
    Έχω δει τις αρχικές περιοχές, όσο πρόλαβα δηλαδή, και έχω πάρει και το άλογο. Η μαγεία του παιχνιδιού είναι η αίσθηση της περιπλάνησης σε έναν αχανή κόσμο, γεμάτο κίνδυνο και άπειρα διαφορετικά πράγματα. Ο Miyazaki σε όλα τα παιχνίδια του, αλλά πιστεύω ένα παραπάνω σε αυτό, κάνει "πραγματικότητα" (έστω και σε μορφή videogame) τη φαντασία όλων των μικρών και μεγάλων παιδιών, όλων εμάς, να περιπλανιόμαστε σε έναν φανταστικό κόσμο, γοητευτικό αλλά και απειλητικό, για αυτό είναι και τόσο επιτυχημένα τα παιχνίδια του (και με τόσο αφοσιωμένο κοινό).
    Δεν ξέρω πώς θα τα πάω και ελπίζω να τα καταφέρω να το τελειώσω, γιατί πάλι ο χρόνος δεν φτάνει και είναι παιχνίδι που απαιτεί πάρα πολλές ώρες, ξεκάθαρο αυτό, αλλά τα χρήματά του τα αξίζει 100% και παραπάνω, γιατί έχει πέσει απίστευτη δουλειά.
    Last edited by toninio; 15-03-2022 at 05:12.

30. The Following User Says Thank You to toninio For This Useful Post:

captainjacko (15-03-2022)

Bookmarks

Bookmarks