Valkyre (11-12-2023)
Δημήτρη, δε ξέρω σε τι χώρο παίζεις, αλλά εγώ κάνω το εξής. Επειδή είναι σχετικά μικρός ο χώρος ανάμεσα στην τηλεόραση και στην πολυθρόνα που κάθομαι ή ειμαι όρθιος μπροστά από αυτή, βγάζω μέρος του καλωδίου από το έπιπλο. Άρα, δεν είναι όλο κάτω. Επίσης, θα μπορούσες να τυλίξεις μέρος του καλωδίου, εφόσον δε το χρησιμοποιείς όλο και να το περιορίσεις κάπως.
Valkyre (10-12-2023)
^^ Κωστα ευχαριστω θα το κοιταξω!
Παυλο το καλωδιο δυστυχως το χρειαζομαι το περισσοτερο καθως ο χωρος που παιζω ειναι 3Χ3 μετρα. Αλλα ακριβως γι αυτο το λογο μπλεκεται επειδη κινουμαι αρκετα στον χωρο! (Πχ δεν μου αρεσει να χειριζομαι την καμερα με το μοχλο. Γυρναω κανονικα κεφαλι γυρω γυρω κλπ)
Για μένα πάλι το 2023 ήταν μια εκπληκτική χρονιά για το PSVR2.
Η συσκευή δεν έχει κλείσει ακόμη χρόνο καλά καλά και είχαμε και έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε κορυφαία παιχνίδια.
Ίσως από τα πιο επιτυχημένα launch μηχανήματος και ειδικά όταν μιλάμε για μια τεχνολογία που αφορά ακόμη όχι τη μάζα.
Gran Turismo 7
Resident Evil Village
Resident Evil 4
Horizon Call of the Mountain
Propagation Paradise Hotel
Red Matter 1+2
Demeo
Walkabout Mini Golf
Breachers
No Man's Sky
C Smash VRS
Arizona Sunshine 2
Walking Dead SAaints and Sinners 1 + 2
και εδώ αναφέρω από μερικά ΑΑΑ παιχνίδια, ειδικά στην κορυφή της λίστας,
σε κάποια μικρότερης παραγωγής όσο κατεβαίνω προς τα κάτω αλλά που σίγουρα
κανένα από αυτά δε μπορούμε να τα βάλουμε στην κατηγορία των indies.
Προσωπικά τον gaming χρόνο μου αν εξαιρέσουμε το καταπληκτικό Alan Wake 2 φέτος,
σχεδόν όλο τον υπόλοιπο τον επένδυσα στο PSVR2 από την ημερομηνία κυκλοφορίας του και έπειτα.
Και μάλλον κάπως έτσι θα συνεχιστεί το πράγμα.
chronohill (12-01-2024),cocous (25-12-2023),dimagic (29-12-2023),Dragonpaul (25-12-2023),PDS (25-12-2023),toninio (15-01-2024)
Α δεν φαινεται; Συγνωμη τωρα το πηρα χαμπαρι. Ηταν πωλησεις PSVR2 σε σχεση με αλλα VR headsets τους τελευταιους μηνες και τα νουμερα ηταν αποκρσιωτικα δυστυχως..
Εγώ δυστυχώς το πήγα ανάποδα. Δεν έχω παίξει καθόλου. Παρά το ότι είμαι φαν του VR κι είχα και το πρώτο, από τη μέρα που πήρα το VR2 (day 1), έχω καθίσει ελάχιστα, γιατί, είτε δεν έχω προλάβει, είτε το έχω παραμελήσει.
Γενικώς, είχα την εντύπωση ότι δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι πολύ καλό ακόμα. Θα κοιτάξω τους τίτλους που λες (το GT το χω παίξει λιγάκι, απλά δεν είμαι των racing) κι έχω δει κι ένα που το λένε για πολύ καλό, και αρκετά μεγάλο τίτλο για VR, το Asgard's Wrath 2, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει.
Toninio για μένα η πρώτη χρονιά του psvr2 (συμφωνώ με τον Βασίλη), είναι εξαιρετική. Και δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δύσκολα μπορώ μπορώ να θυμηθώ τόσα πολλά δυνατά παιχνίδια σε πλατφόρμα στον πρώτο χρόνο της.
Σε αυτά του Βασίλη να προσθέσω και το ancient dungeon, light brigade, το vertigo 2, το puzzling places που συνεχίζει να προσθέτει υλικό.
Το psvr2 μου έχει επαναφέρει πληρως την ορεξη να καταπιαστω με mp. Και έχει επίσης κάποια εξαιρετικά sp.
Αυτό που μου λείπει από το psvr2 είναι κάποια games-demos που ήταν showcase για το τι μπορεί να προσφέρει το vr. Θα ήθελα να δω κάτι αντίστοιχο στο psvr2. Αλλά σε σύγκριση με το psvr1 εδώ έχουμε ιδιαίτερα ουσιαστικες και γεμάτες κυκλοφορίες. Που σε τέτοιο βαθμό η ρυθμό δεν τις είδαμε ούτε σε όλο το lifetime του psvr.
Προσωπικά παίζω αποκλειστικά σε psvr2 Οσο και αν πιέζω τον εαυτό μου να παίξω κάποια διαμαντάκια εκτός vr, καταλήγω πάλι να επιλέγω να ανοιξω το headset.
.
Dragonpaul (15-01-2024),toninio (16-01-2024)
Έχω μείνει πολύ πίσω λοιπόν
Ναι, αν δεν παρακολουθείς κάτι, δεν ξέρεις τί γίνεται. Νομίζοντας ότι δεν κινείται κάτι, δεν παρακολουθούσα τις κυκλοφορίες VR2, ούτε reviews.
Σημειώνω και τα δικά σου φυσικά, να τα δω. Πάντως, ελπίζω από εδώ και πέρα και ως το καλοκαίρι, που δεν πολυπαίζω, να προλάβω κάποια.
Είμαι κλασικά του single player, οπότε νομίζω θα καλυφθώ.
Αλλο ενα διαμαντάκι κυκλοφορησε χθες (9.7/10 απο parole)
Kαι μαζί με αυτό (10/10 του εδωσε) που βγηκε αρχες χρονιας αν θυμαμαι σωστα, ειναι οι μεγαλυτερες βαθμολογιες που εχει δωσει σε psvr2 games (μαζί με το village).
.
toninio (19-02-2024)
https://blog.playstation.com/2024/02...hood-and-more/
PlayStation VR2 launched one year ago, backed by a 40+ game launch window lineup which included all-new experiences like Horizon Call of the Mountain and Pavlov, as well as PS VR2-compatible titles such as Gran Turismo 7 and Resident Evil Village. Over the next 12 months, our experiences were expanded further: intense first-person adventures such as Synapse, Red Matter and Resident Evil 4 VR Mode; puzzlers like Humanity and 7th Guest VR; action rhythm add-ons for the likes of Beat Saber, Synth Riders and Drums Rock; multiplayer fun in the form of Among Us VR, Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, C-Smash VRS and more.
Now, following on from recent reveals of Metro Awakening and Legendary Tales by way of last month’s State of Play, we’re highlighting a number of games in today’s PS Blog post. New announcements, release date reveals, DLC debuts and a game launch: find them below, all introduced by the creators behind the games. There’s so much to look forward to.
Also, we’re pleased to share that we are currently testing the ability for PS VR2 players to access additional games on PC to offer even more game variety in addition to the PS VR2 titles available through PS5. We hope to make this support available in 2024, so stay tuned for more updates.
Χμμμμ
Additional acces to pc. vr games ??
Όπως και να θέλω να το δω θετικά γιατί μου μοιάζει ότι η Sony παρατάει το psvr2 με τις μεγάλες ΑΑΑ κυκλοφορίες ;;
Παιδια όσοι το έχετε , πως είναι να παίζεις τα παιχνίδια του ps5 στο psvr2? Εννοώ αυτά που δεν είναι VR ;
^^ δεν θα ελεγα οτι το να παιζεις ps5 παιχνιδια με το psvr2 ειναι κολακευτικο. Η οθονη δεν ειναι τοσο υψηλης ευκρινειας και φαινεται ποο εντονα σε flat παιχνιδια. Για ωρα «αναγκης» σε φαση δεν εχω οθονη εκει που ειμαι και τετοια σκηνικα ναι οκ κανεις τη δουλεια σου.
Κατάλαβα .
Ευχαριστω πολύ
Eχθες εβαλα λιγο Resident Evil 4 παλι στο PSVR2...
Ειναι τοσο κριμα. Στα ματια μου το potential του VR ειναι φοβερο και ειναι τρομερο που δεν το κυνηγανε οι μεγαλοι παικτες.
10 τετοια παιχνιδια να βγουν σε εναν χρονο, με τετοια production values και δεν θα μεινει ουτε ενα PSV2 στο ραφι. Και οταν λεω τετοια δεν εννοω να ειναι καν original games. Ας ειναι VR modes οπως ειναι στα Resident Evil.
Στα του συγκεκριμενου παιχνιδιου, βελτιωσαν καποια απο τα παραπονα που ειχα σε προηγουμενο ποστ που εκανα, οποτε μπραβο τους και σε αυτο.
toninio (01-03-2024)
Το αναμενόμενο, που το περίμενα δηλαδή: η Σονυ σταμάτησε την παραγωγή του PSVR2...
Bookmarks