Originally Posted by
PDS
To Village θέλει λίγο χρόνο για να εξοικειωθεις, αλλά αξίζει. Η Capcom γενικά το έχει βρεί πολυ με το χειρισμό και δεν κάνει πρόχειρη δουλεια. Και τα haptics ειναι πολύ σωστά. Στο γέμισμα του όπλου, ανοίγεις ενα συρτάρι και αισθάνεσαι το σύρσιμο κ.α. Για μένα οταν συνηθισεις τον χειρισμό γίνεται σημαντικά πιο απολαυστικός απο το χειριστήριο. Σε φάση που δεν υπάρχει γυρισμός, αλλά οκ γούστα ειναι αυτά.
Το Backback Δημήτρη μου αρέσει στα VR games, αλλά θα συμφωνήσω οτι δεν χρειάζεται να το παρακάνει κάποιος στο VR. Οταν προσπαθούν να το κάνουν σουπερ immersive οπως την πραγματική ζωή χαλάει. Η πραγματική ζωή πολλές φορές γινεται βαρετή απο μονη της με αυτες τις αγγαρειες δεν χρειάζεται να βιωνεις κάτι ανάλογο και σε VR.
Το No mans sky εχει ωραιο pro upgrade. Εχει μεγάλη διαφορά. Νομιζω οτι μπορεις να επιλέξεις πως θα το παιξεις, ειτε με χειριστήριο είτε με dualsense
Πολύ καλό χειρισμό έχει και το Red Matter 2. Εκεί Μιχάλη θα δεις και κάποιες απο τις δυνατότητες του headset, οσον αφορα την ανάλυση, HDR, 120 native frames. Toσο το 1 οσο και το 2 ειναι εξαιρετικά παιχνίδια.
Οσον αφορά γενικά τον χειρισμό σε VR, σκέφτομαι οτι εχουμε συνηθίσει τις τελευταίες 4-5 γενιές να παιζουμε με εναν συγκεκριμένο χειρισμό τα games, εχει γινει φύση μας. Στο VR ξεφευγεις απο αυτην την συνήθεια. Κάποιος που δεν εχει συνηθίσει ομως για παράδειγμα τον παραδοσιακό χειρισμό σε κονσόλα (δλδ με δύο μοχλάκια), αν τον βάλεις να παιξει για πρωτη φορά θα δυσκολευτεί πολυ να κουνήσει την κάμερα και να στοχευσει. Εχει ενδιαφέρον οτι πολλοι που δεν εχουν εξοικειωθει με το κλασικο console χειρισμο, αλλα ουτε και με τον VR χειρισμό, αυτός του vr του φαίνεται πιο ευκολος. Το εχω δει αρκετές φορές απο το 2016 αυτό.
Προσωπικά ο VR χειρισμός έχει γίνει 2η φύση μου και μου είναι πιο ευκολος απο το κλασικό console χειρισμο. Αλλά αυτό δεν έγινε αμέσως. Ηθελε λίγο χρόνο.
Bookmarks