Page 47 of 48 FirstFirst ... 37434445464748 LastLast
Results 921 to 940 of 942

Thread: PlayStation VR2 - Virtual Reality Headset

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει για το psvr2 και το μόνο που μπορώ να πω υποστήριξη ; Κακό μάρκετινγκ ;
    Μπορει και το ενδιαφέρων του κόσμου να στράφηκε στις wireless devices περισσότερο ;;
    Ενα είναι το σίγουρο .
    Τα exclusive παιχνίδια στο psvr2 είναι απλά απόλαυση και ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω .
    Αυτοι οι γιουτιουμπερς τα κάνουν όλα ..
    Μιλαμε για φοβερή τεχνολογία μέσα στο headset .
    Μεγάλο fail που το Astro δεν θα βγει σε VR
    Τι σκατα είναι σαν θα θέλουν να αποτύχει με το ζόρι ..

2. The Following User Says Thank You to obione For This Useful Post:

dimagic (07-12-2024)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Το psvr2 πάει να γίνει το vita της γενιάς του.

Είναι ξεκάθαρο ότι η σόνυ δε μπορεί να συντηρήσει δύο συσκευές ταυτόχρονα σε αυτό το οικονομικό περιβάλλον, πόσο μάλλον όταν η μία (vr) απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό.

Προτιμά να ξοδέψει τα εκατομμυριάκια της σε σίγουρα παιχνίδια που θα της φέρουν κάποιο κέρδος.

Πιστεύω ότι απλά βγήκε για να να πάρουν πίσω ότι μπορούσαν από το r&d που ξόδεψαν για τη δημιουργία του.

Το κόβω απίθανο να δούμε διάδοχο.
    Last edited by drifterx; 18-06-2024 at 10:30.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Το εχω ξαναπει στο παρελθον αλλα για εμενα φταιει σε ενα μεγαλο βαθμο και το VR community. Βλεπεις στα καναλια των Parole αλλα και αλλων μια ταση οπου κανουν σαν ολα να ειναι ροδινα. Θα μου πεις λογικο, αφου ολο τους το καναλι ειναι χτισμενο γυρω απο το PSVR και ετσι και παει για φουντο πανε και αυτοι για φουντο.

Αλλα γενικα το VR community εχει τρομερα χαμηλα στανταρντς. Εγω δεν μπορω απλα να δεχθω να παιξω το 70% (και λιγο λεω) των παιχνιδιων που κυκλοφορουν σε αυτην την πλατφορμα. Και ας ειναι καλα παιχνιδια. Βαζω την κασκα για να γινω immersed. Καλως ή κακως (λογικα κακως αλλα τι να κανω) εγω δεν μπορω να γινω immersed με γραφικα PS2 και καρτουνς.

Και γενικα δεν το δεχομαι ρε παιδι μου ενα μηχανημα που πληρωσα 600 ευρω να το πηρα για να εκμεταλλευται στην συντριπτικη πλειοψηφια των τιτλων ουτε το 40% των δυνατοτητων του ενα πραγμα...

5. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

obione (13-08-2024)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Κατα την αποψη μου, συνειδητά η sony αυτο μπορει να δωσει, αυτό δινει (και παραπάνω). Με δεδομενη την δυναμικη της VR αγορας αυτή τη στιγμή (περισσότερo θα γκρινιαζα για την στάση της απέναντι στο συντριπτικά πιο κερδοφόρο flat gaming, οπου εκεί για μενα ειναι η χειρότερη σονυ όλων των εποχών).
    Πριν βγει το psvr2 η sony μιλουσε για ''slow burn'' οσον αφορα την VR αγορά και αυτό πράγματι βλέπουμε.

Με αυτην την λογική λοιπόν, αντικειμενικά βλέπω πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη σε αυτήν την γενιά VR σε σύγκριση με την πρώτη (PSVR1 vs PSVR2). Ο αριθμός των ποιοτικών και ΑΑΑ παιχνιδιών σε συγκριση με την προηγούμενη γενιά στο ίδιο διάστημα δεν λέει ψέμματα.

@drifterx Παρακολουθώντας τις μεγαλύτερες εταιρίες εκει έξω να μπαίνουν σε VR/AR (θα τα έχουμε σε ένα κάποια στιγμή) παρόλο που δεν πουλάνε και να επιμένουν (χάλια πάει της apple το headset όπως αναμενόταν και εργάζονται κανονικότατα για το επόμενο), αν η sony το έκοβε και πέταγε στα σκουπίδια όση εμπειρία έχει αποκτήσει για μια τεχνολογία που είναι στο infancy, θα μου φαινόταν εγκληματικό. Το μόνο που για μένα που θα μπορούσε να κάνει είναι να προσαρμοστεί στην αγορά, δλδ να πάει πχ σε κάτι προς quest standalone (που ελπίζω να μήν το κάνει γιατί τότε ξεχνάμε τον οπτικό τομέα και γυρνάμε κάποιες γενιές πίσω). Αλλά προτιμώ να περιμένει - κι ας μη πουλάει - το σημείο που το wireless θα ειναι εύκολα εφικτό παρά να έχω το ps5 πάνω στο κεφάλι μου (που δεν θα είναι ps5, θα ειναι Mobile)

Δημήτρη για αυτό που λές για το κομιούνιτι. Καταλαβαίνω οτι προτιμάς τα ΑΑΑ games, και μπορώ να δώ γιατί (παίζοντας το RE8 αυτο το διάστημα), αλλά δεν ισχύει για όλους αυτό. Σε μια κουβέντα με τα παιδιά που παίζουμε VR σχετικά με παιχνίδια που μας έχουν μείνει, αν θυμάμαι σωστά δεν ανέφερε κανείς ΑΑΑ games. Και σίγουρα οχι γιατί έχουμε χαμηλά στανταρτς, ούτε για να σώσουμε το VR. Aπλά περάσαμε καλύτερα με κάποιες ΑΑ, ''low poly'' ας πούμε παραγωγές.
    Για πολλούς είναι θέμα γούστου.

Και γενικα δεν το δεχομαι ρε παιδι μου ενα μηχανημα που πληρωσα 600 ευρω να το πηρα για να εκμεταλλευται στην συντριπτικη πλειοψηφια των τιτλων ουτε το 40% των δυνατοτητων του ενα πραγμα...
    Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Γιατί έτσι είναι. Αλλά νομίζω οτι σε αυτή τη φάση δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο απο VR γενικότερα. To μηχάνημα κοστίζει 600 ευρώ (καλώς έβαλαν τα πάντα μέσα για να είναι future proof), είναι περιφερειακό και το αγοράζουν λίγοι. Με αυτό το δεδομένο νομίζω οτι οι πρώτοι 16 μήνες είχαν περισσότερα ΑΑΑ απο οτι δικαιολογείται.

Θα χρειαστεί για μένα ενα μικρό ή μεγάλο revision (psvr2 v2 ή psvr2 slim) σε συνδιασμό με μια γενναία πτώση τιμής όταν συμπληρώσουμε τα 2 χρόνια. Ωστε έτσι να περάσουν στην δευτερη φάση για να προσεγγίσουν περισσότερο κόσμο και devs.

Για την ώρα είμαι περισσότερο απο οτι περίμενα ικανοποιημένος. Aν μου έλεγε κάποιος οτι θα έχουμε 2 resident evil, GT7 και horizon στο πρώτο 10μηνο δεν θα τον πίστευα. Ακομα περισσότερο αν μου έλεγε οτι θα έχω παίξει 80 ώρες mini golf, 50 ωρες το puzzling places και άλλες τόσες κάποιο demeo.
    .

7. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

Dragonpaul (19-06-2024),Valkyre (18-06-2024)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by obione View Post
    Μεγάλο fail που το Astro δεν θα βγει σε VR
    Και ενα σχολιο για αυτο φιλε obione.
    Γενικα το τελευταιο διαστημα το PSVR2 community εχει αναλωθει να ζηταει το κατ'εμε ανέφικτο της VR version του νέου Astro. Ολη η ενέργεια έχει στραφει εκει. Στην πίεση για το ανέφικτο με συνέπεια να ακολουθεί απογοήτευση χωρίς κανένα λόγο. Το νεο astrobot ειναι δημιουργημένο με βάση την flat λογικη, όπως το astrobot rescue mission εκμεταλευόταν το VR μέσο. Tότε ζητούσαν ολοι μια flat version που και αυτό ήταν εξίσου ανέφικτο! Και άντε τώρα να πεις οτι η VR αγορά δεν είναι δυνατή και δεν το βγάζουν, τότε η μεταφορά απο VR σε flat δεν θα τους έδινε περισσότερα χρήματα;

Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να ''μεγαλώσουν'' την μασκότ. Οι συγκεκριμένοι devs ειναι ταλαντούχοι (Για μένα το Rescue mission του psvr1 ειναι ανώτερο απο το free astro που έχει βγει σε ps5 και το νέο παιχνίδι της σειράς φαίνεται οτι θα ειναι στα επίπεδα της VR έκδοσης). Αν ήμουν sony θα έβγαζα (μήνες μετά το νεο flat astrobot) το rescue mission remake (δύσκολο είναι και αυτό γιατί έχει βασιστεί στο DualShock4) με 2 ακoμα κόσμους όταν το ip θα έχει εδραιωθεί ως platform επιπέδου GOTY. Θα ήταν ενας καλύτερος τρόπος να φέρεις κόσμο στο PSVR2.
    .

9. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

Dragonpaul (19-06-2024),obione (13-08-2024)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Cerny said the Pro will allow higher-resolution games on the PSVR 2 thanks to the GPU boost and eventually a tuning of Sony's AI upscaling that will work with all VR games. But no specific PSVR 2 upgraded games have been announced yet, and I wonder what those improvements would even feel like.
    https://www.cnet.com/tech/gaming/ps5...s-in-november/
    .

11. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

cocous (10-09-2024),panos74gr (10-09-2024)

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδιά λάθος post.
    Last edited by cocous; 10-09-2024 at 21:11.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Το γράφω και εδώ για να το δει κανείς που ενδιαφέρεται.

Το VR2 παίζει αυτή τη στιγμή στα 399 ανεξαρτήτως πακέτου!

14. The Following User Says Thank You to drifterx For This Useful Post:

Valkyre (26-11-2024)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

.

16. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

toninio (23-12-2024)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

^Εχει βγει demo λένε στο store. θα το δοκιμάσω αυριο.
    .

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Πολύ όμορφο το subside και πολύ καθαρή εικόνα (αναρωτιέμαι αν στο ps5 pro φτάνει το red matter). Ο χειρισμός ειναι intuitive, αλλά ειναι απο τα λίγα παιχνιδια που ενιωσα μια ζαλάδα αν και γενικά ειμαι αχάμπαρος. Οχι σε βαθμό που θα μου χαλούσε γιατί το συνήθησα αρκετά στην συνέχεια. Με εψησε πάντως να το αγοράσω.
    .

Γμτ, κι εγώ την έχω από day one την κάσκα και δεν την έχω βάλει σχεδόν καθόλου. Λίγο στην αρχή και μετά σκονίζεται στο ράφι. Εγώ φταίω, αλλά γενικώς πιστεύω ότι δεν έχει τραβήξει τόσο πολύ το VR2, γιατί δεν έγινε και πολύ μεγάλο άλμα σε σχέση με το 1. Δηλαδή οκ, είναι καλύτερο, αλλά όσον αφορά στην άνεση και την ποιότητα εικόνας, θέλει ακόμα ψωμί η δουλειά, γενικά για τα headsets. Ο περισσότερος κόσμος βαριέται να μπει στη διαδικασία, headset, στήσιμο, καλώδια\ο, αλλά κι αν μπει, έχει ακόμα την ταλαιπωρία του. Νομίζω πρέπει στην επόμενη προσπάθεια να βγάλουν κάτι με τουλάχιστον το μισό βάρος, κανένα καλώδιο αν είναι εφικτό, και τέτοια φάση. Να βάζουμε την κάσκα ή virtual glasses, ιδανικά, και σε ένα λεπτό να παίζουμε, με πεντακάθαρη εικόνα.
    Παρόλα αυτά, σίγουρα θα αναζητήσω παιχνίδια, σύντομα ελπίζω, γιατί όλο το λέω κι όλο το αναβάλλω. Όπως και να έχει, είναι φοβερή η αίσθηση του κόσμου και του χώρου, την οποία προσφέρει.

Name
    Δημήτρης

Virtual Glasses ειναι απλα ανεφικτο. Πρεπει αναγκαστικα να σκοτεινιαζει εντελως η περιφεριακη οραση αλλιως δεν εχει νοημα. ξεχωρα απο αυτο δεν γινεται το hardware να μπει σε σκελετο γυαλιων.

Αυτο που ειναι το πιο ενοχλητικο απο ολα στο PSVR2 ειναι το καλωδιο. Αυτο πρεπει οπως και δηποτε να φυγει.

Απο εκει και περα βαρος, ποιοτητα εικονας κλπ σιγουρα θα μειωθουν/βελτιωθουν.

Το ζητημα ειναι να υπαρχει αγορα γι αυτο το προιον και το κυριοτερο να εχει ορεξη η Sony να το συνεχισει γιατι να ειμαι ειλικρινεις δεν το βλεπω και πολυ... πιο σιγουρο θεωρω τον Ζακενμπεργκ να επενδυει σε επομενες γενιες VR παρα την Sony.

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Μόνο και μόνο για την εμπειρία του GT7 αξίζει τα 399 που έδωσα… χωρια που τρελάθηκαν τα πιτσιρίκια!

Περιμένω πως και πως να έρθει και η fanatec να στήσω όλο το sim rig και να μη με ξαναδεί ο ήλιος!!!

22. The Following 2 Users Say Thank You to corsaopc3071r For This Useful Post:

PDS (25-12-2024),Valkyre (25-12-2024)

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδιά τι προτείνετε ανάμεσα στο καινούργιο Alien: Rogue Incursion και το Metro Awakening? Το δεύτερο είναι και σε πρόσφορα. Βέβαια έχω στο μυαλό μου και το Skydance's BEHEMOTH αλλά θα το αφήσω για αργότερα. Σίγουρα όμως και τα τρία αγοραστούν. Απλά αν κάποιος έχει ασχοληθεί θα ήθελα την άποψη του. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Η Sony προσθεσε τελευταία την δυνατότητα για hand tracking στο psvr2 και το πρώτο παιχνιδι που κανει χρηση του ειναι το Waltz of the Wizard

We are thrilled to announce that Waltz of the Wizard is now fully compatible with PS VR2’s new hand tracking — making it the first hand tracking game on PS5 and PS VR2!
    https://medium.com/aldin-dynamics/wa...e-758efd445b04

Δεν ξέρω κατα πόσο θα κάνει την διαφορά σε κάποια games ή θα δώσει την δυνατότητα για νέες εμπειρίες (αφού τα χειριστήρια είναι και θα είναι ο βασικός τρόπος που παίζουν τα παιχνίδια). Αλλα καλό είναι που προσπαθούν να το εξελίξουν.
    .

25. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

Valkyre (11-02-2025)

Name
    Δημήτρης

^^ Πολυ ενδιαφερον! Το ειχα ακουσει οτι σχεδιαζουν κατι τετοιο, δεν περιμενα να γινει ηδη διαθεσιμο.

27. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

PDS (11-02-2025)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Πολυ ενδιαφερον! Το ειχα ακουσει οτι σχεδιαζουν κατι τετοιο, δεν περιμενα να γινει ηδη διαθεσιμο.
    Εχω το παιχνίδι, ήταν σε sale τιμή χώμα κάποια στιγμή (τυπου 1 ευρώ μαξιμουμ 4) και το δοκιμασα.

Σιγουρα δεν είναι τέλειο το tracking, αλλά είναι ''τόσο όσο'' καλό για να δει κάποιος οτι μπορεί δυνητικά να ξεφύγει απο τα όρια του gimmick σε βελτιωμένες εκδόσεις του. Μου έδωσε την αίσθηση οτι δεν είμαστε μακριά απο μια αψεγάδιαστη υλοποιηση του hand tracking, είτε με software updates, είτε με καλύτερα headsets. Εντυπωσιάστηκα κυρίως με το πόσα διαφορετικά πράγματα μπορούσα να κάνω με τα δαχτυλά μου και γενικά μετα χέρια μου (μέχρι και κίνηση στον χώρο & snap turning), με το headset να αναγνωρίζει ικανοποιητικά τις κινήσεις. Θέλει σίγουρα δουλίτσα, αλλά μπορώ να φανταστώ παιχνίδια να το χρησιμοποιούν μελλοντικά σε συνδιασμό με τα χειριστήρια (μην ξεχνάμε οτι συνήθως ο κεντρικός χαρακτήρας κάτι κρατά στα χέρια του).

Απο το χθεσινο state of play. Παιζουν και VR (ασχετα αν το γραφει στην περιγραφή ή οχι) και εκτος VR.

.

Name
    Δημήτρης

Για το hand tracking αυτο που χρειαζεται ειναι καλυτερες καμερες. Και το apple vision pro λειτυοργει αποκλειστικα με hand gestures αλλα φυσικα εχει πολυ καλυτερες καμερες απο το PSVR2. Δεν ειναι τεχνολογια που δεν εχουμε ηδη, απλα το PSVR2 δεν μπορει να κανει κατι παραπανω. Εμενα μου κανει εντυπωση και μονο που το καταφεραν ενω το μηχανημα ξεκαθαρα δεν ηταν σχεδιασμενο γι αυτο. Μπραβο τους.

30. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

PDS (13-02-2025)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Έχεις δίκιο Δημήτρη, αν θες να πας στο επόμενο level, θες καλύτερες κάμερες (οπότε νεο headset). Στα quest με τα χρονια έχουν βελτιώσει το υπάρχων tracking ομως σε ίδιες κάμερες. Με δεδομένο οτι χρησιμοποιέιται η ιδια μέθοδος και στο PSVR2 (inside out tracking) υποθέτω οτι μπορεί να πάρει μια κάποια βελτίωση τοσο το tracking χειριστηριών όσο και το hand.
    .

Bookmarks

Bookmarks