Αυτό βγαίνει σήμερα τελικά
Δεν βλέπω co-op
Αυτό βγαίνει σήμερα τελικά
Δεν βλέπω co-op
.
Δυστυχώς δεν άκουσα καλά λόγια.Σε ένα βίντεο έλεγαν ότι είναι το χειρότερο παιχνίδι του psvr2.
PDS (19-08-2023)
Κάποιος στο reddit προσπαθεί να βγάλει άκρη με τις αναλύσεις των παιχνιδιών. Ισως να μην ειναι απόλυτα accurate, αλλά βγάζει νόημα με βάση τα games που έχω παίξει.
Το puzzling places μου φαινόταν αρκετά χαμηλά και όντως είναι. Καλά το No Mans Sky είναι το χειρότερο. Το RM2 οκ δεν το συζητάμε καν για την πρωτη θέση. Και το RE8 μου φαινόταν αρκετά crisp. Νομιζω οτι ψηλα βρίσκεται και το kayak. Ισως θα το εβαζα στην δευτερη θεση. Αλλά δεν το εχει δει.
https://www.reddit.com/r/PSVR/commen...&utm_content=1
Κρίμα που δεν χρησιμοποιούν όλοι eye tracking.
.
Dragonpaul (19-08-2023)
Error Flynn (22-08-2023)
Το έχω αγοράσει σε δισκάκι πριν από μήνες αλλά όταν έμαθα πως θα έχει update σε vr το έβαλα στην άκρη και περιμένω υπομονετικά.
και
Παιδια εχθες βγηκε ενα απο τα καλύτερα παιχνιδια.......το αγόρασα και σας το συνιστώ 100%
PDS (31-08-2023)
Δυνατό το update δείχνει ... για να δούμε.
PDS (31-08-2023)
Καλή φάση, πολύ ιδιαίτερο game. Το είχα τελειώσει στο psvr1
.
The world has stopped. Time is frozen. An extraterrestrial presence has appeared across the globe, but all attempts to make contact with the aliens have failed. Special Agents have been deployed to neutralize the threat once and for all.
Humans call the aliens: Mannequins.
Mannequin is an asymmetric PS VR2 multiplayer game for up to 5 players, filled with suspense, social deduction and fast, sudden action. Play as alien Mannequins and set up deadly ambushes by posing as humans frozen in time, or as human Agents and wield high tech gadgets to neutralize the Mannequins from a distance.
.
Τι να λέμε... τέτοιο co op multiplayer fun revival δε το περίμενα.
Εχθές το βράδυ μέχρι πρώτες πρωινές παίζαμε σχεδόν 5 ώρες σερί για ακόμη μια φορά ~DEMEO~
Τόσο ωραίο παιχνίδι ακόμη και για μένα που είμαι άσχετος με D&D.
Μετά σκεφτόμουν πόσο καταπληκτικό θα ήταν ένα τέτοιο παιχνίδι με ακριβώς τους ίδιους μηχανισμούς,
αλλά με setting από Ghostbusters πχ ή Dragon's Lair.
Γέλια, νεύρα, καζούρες, στρατηγική όλα μέσα αλλά πάνω απ' όλα η ωραία παρέα.
Απλά δεν υπάρχει γυρισμός από το VR.
Last edited by Error Flynn; 14-09-2023 at 18:39.
chronohill (15-09-2023),Dragonpaul (15-09-2023),PDS (14-09-2023)
Φαντάστηκα το σέττινγκ με Γκοστμπάστερς/Ντράγκον΄ς Λέαρ και ειλικρινά θα ζηλέψω ΠΑΡΑ πολύ το PSVR2 αν βγουν κάποια στιγμή τέτοιοι τίτλοι!
Bookmarks