-
Παιδιά ναι έχω το kat vr C2 plus .
Είναι η έκδοση με haptic και καρέκλα και είναι και η μόνη διαφορά από την φθηνότερη έκδοση !
Εδω το λινκ της εταιρίας
https://www.kat-vr.com/
Εμενα μου βγήκε 1200( +εξοδα αποστολής που είναι αρκετά ) αλλά το αγόρασα στο kikckstarter όποτε ήταν φθηνότερο .
Εντυπωσεις ε ;
Το immersion είναι σε άλλο επίπεδο . Προσοχή όμως αυτό που βλέπεις στα βίντεο αυτό παίρνεις αλλά με μερικά ( αααα … οοκ οοκ ) που τα αντιλαμβάνεσαι στην πορεία .
Δεν το έχω μετανιώσει αλλά πχ στην πρόσφατη μετακίνηση που έκανα απλά ήταν κάπως challenging η αποσυναρμολόγηση όπως ήταν και στο να το στήσω όλο αυτό !!
κανω edit ✍️
Εδώ τα θετικά
1 Είναι διάδρομος που σου δίνει ελευθερία κινήσεων .
Πας δεξιά αριστερά ( αν είσαι 60 κιλά πηδάς κιόλας αν είσαι 90 όπως εγώ το σκέφτεσαι )
Κίνησε δηλαδή .
2 Το immersion σε άλλο επίπεδο και τα shooter η πρώτου προσώπου adventure κτλ αποκτούν άλλο νόημα .
- Η δόνηση και η καρέκλα σε racing game ειναι απλά λόγος για αγορά . Όχι ότι είναι δυνατό η όπως καμία arcade καμπίνα αλλά είναι τόσο όσο να νιώθεις ότι το αμάξι τρέχει Πολύ μεγάλη διαφορά από το κάθεσαι σε μια απλή καρέκλα .
4 καις θερμίδες όμως έτσι ;; ΕΣΥ εκεί που θες να παίζεις αρκετά ;; Ε .. για εσένα το λέω θα κουραστείς σωματικά !!
Πάμε και στα αρνητικααααα…λολ
Προσωπική άποψη πάντα
1 ΚΑΝΕΙΣ ΘΟΡΥΒΟ .. χαχαχα πολύ όμως .
Τόσο που τώρα το έχω να το στήσω στον κάτω όροφο αφού τράνταζε όλο το σπίτι ( οκ εδώ σε εμάς είναι και ξύλινα κτλ αλλά γενικά ακούγεται που περπατάς η τρέχεις όπως πας στο γυμναστήριο .
- Οκ δεν θα έλεγα ότι με παίδεψε να το στήσω ( μέτρια δυσκολία αν και λένε πολύ εύκολο κτλ ) όσο που χάθηκα σε ρυθμίσεις μέσα στο ίδιο το πρόγραμμα. Όποτε πρέπει να έχεις μια Α άνεση με όλα αυτά
3 Θέλεις pc και pc vr headset για να έχεις πρόσβαση σε ωραία παιχνίδια όπως το τρομερό Alyx .
Έβγαλαν μια συσκευή ονόματι nexus που συνδέεις stand alone vr η το PlayStation αλλά έχεις συγκεκριμένη πρόσβαση σε παιχνίδια και με προβλήματα .
Δυστυχώς έως τώρα που μιλάμε η απάντηση τους σε mail μου πρόσφατο ( πριν 1 μήνα ) για υποστήριξη psvr2 ήταν κάτι σαν θα δούμε αν μπορούμε να το υποστηρίξουμε στο μέλλον
Ακόμα όμως όχι .
4 πιάνει πολυ χώρο και είναι και κουρσουμη.
Last edited by obione; 03-12-2023 at 05:44.