Quote Originally Posted by enstikto View Post
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά οτι ισχύει αλλά οι parole είπαν σε πρόσφατο podcast ότι village ΚΑΙ resi 4 είναι paid by Sony.
Δεν το αποκλείω να εδωσαν χρήματα για να δουλέψουν τα παιχνίδια. Πιθανον να ειχαν update επι πληρωμή αν δεν το έκαναν. Φανταζομαι οτι δεν αρκεί αυτό όμως. Θεωρώ οτι υπήρχε και διάθεση απο capcom να δουλεψουν σε VR version. Η οποία διάθεση για την ώρα δεν υπάρχει απο πλευράς Sony (εκτός GT7 για να μην τους κράζουμε μόνο). Πιστέυω οτι στην συνέχεια θα δούμε τουλάχιστον αρκετά remakes απο psvr1 και ελπίζω μεγάλα παιχνίδια σε δευτερη φάση.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
Δεν νομιζω Βαγγελη οτι γινεται αυτο με το TLOU γιατι ειναι εντελως κινηματογραφικη εμπειρια και στηριζεται παρα πολυ στο να δειχνει την εκφραστικοτητα των χαρακτηρων μεσω cinematics. Και δεν ξερω πως θα φαινοταν να παιζεις σε πρωτο προσωπο και ξαφνικα να βλεπεις cinematic σε 3ο προσωπο. Γενικα δεν θα ηθελα να λειψει απο ενα TLOU το cinematic της υποθεσης γιατι ολη η χορογραφια της μαχης, της διαδραστικοτητας με το περιβαλλον ειναι στημενη γυρω απο 3rd person narrative. Δεν μου κολλαει.

Τωρα αν αλλαζε τελειως και γινοταν κατι πιο χαλαρο και spin off ισως. Αλλα να παιζω τον Τζοελ χωρις να βλεπω τον πονο στο προσωπο του ή τον συναισθηματισμο του δε γινεται. Οι ηθοποιοι δουλευουν σκληρα για να αποτυπωσουν συναισθημα και σε VR που εγω ειμαι τα ματια και το σωμα δε λειτουργει σωστα ΙΜΟ.
Καταλαβαίνω τι λες και συμφωνω. Προσωπικά δεν θα με χάλαγε να έμεναν τα cinematics ως έχουν (2d).
Και στο RE4 remake λογικα κάπως έτσι θα είναι (έτσι ήταν στο quest η κλασική RE4 version) εκτός αν το δούλεψαν απο την αρχή με το VR in mind