Όπου εστιάζουν τα μάτια σου εστιάζει και ο φακός και βλέπεις καθαρα ότι είναι στο κέντρο όλος ο περίγυρος έχει θολούρα
Όπου εστιάζουν τα μάτια σου εστιάζει και ο φακός και βλέπεις καθαρα ότι είναι στο κέντρο όλος ο περίγυρος έχει θολούρα
Αυτό αναφέρεται κιόλας σαν χαρακτηριστικό οτι έτσι σου δίνει καλύτερη ποιότητα γραφικών. Όμως στην περίπτωση του cinema mode λειτουργεί αρνητικά. Και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως στα περισσότερα reviews ειδικά περιπτώσεις όπως Digital Foundry δεν αναφέρεται και αντίθετα λένε για καλή εικόνα. Σε Reddit που διαβάζω πάρα πολύς κόσμος παραπονιέται και μάλιστα αρκετοί από αυτούς προσπαθούν να πάρουν ακόμη και τα χρήματα τους πίσω. Να έπεσε όλος αυτός ο κόσμος σε ελαττωματική μονάδα? Χλωμό μου φαίνεται.
Ειλικρινά δεν γνωρίζω πόσο ώριμη πλέον είναι η συγκεκριμένη τεχνολογία μιας και το πρώτο psvr το κράτησα πολύ λίγο διότι ξενέρωσα που δεν περνούσε το HDR και το πούλησα αποφασίζοντας να μην αγοράσω την δεύτερη έκδοση του που το είχαν διορθώσει.
¶λλη μεγάλη μ@¤&κια της Sony.
Τώρα μια ερώτηση. Την φωτεινότητα μέσα στο Headset την έχετε πειράξει? Διότι απ'ότι είδα είναι τέρμα ρυθμισμένη.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Last edited by cocous; 26-02-2023 at 08:41.
cocous (26-02-2023)
Βασικά φαίνεται και στο μενού. Ταινία δεν έχω δει αλλά σε παιχνίδια πχ στο Modern Warfare 2 που παίζω οι άκρες είναι κάπως. Εαν όμως γυρίσεις το κεφάλι καθαρίζει. Μόνο στις πλάγιες ματιές. Σε άλλα site που ρώτησα το λένε φυσιολογικό και δεν μπορείς να το αποφύγεις στο 100% Απλά να το μειώσεις. Έχει να κάνει με τους φακούς που έχει διαλέξει η Sony. Εσύ έχεις μείωση καθόλου την φωτεινότητα? Διότι και πάλι λόγω Oled θα ήταν αντίθετο προς την ποιότητα που μπορεί να σου προσφέρει.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εβαλα ταινια και μπορω να πω οτι με απορρόφησε και ειδα ενα μισαωρο
Δεν ξερω αν βλεπουμε το ίδιο πράγμα, αλλα εγω δεν βλεπω κατι που να με ενοχλει. Προσπάθησα δηλαδη για να δω αυτο που λες. Με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται. Αν φορας γυαλια και πας σινεμα και κοιτάξεις προς τα πλαγια με σταθερο κεφαλι προς το κεντρο της οθονης, δεν θα δεις το ιδιο καθαρα. Επειδη ομως ειναι μεγαλη η οθονη συνηθως γυρίζεις λιγο το κεφαλι και στο σινεμα. Αν το κανεις και με το psvr2 δεν θα καταλαβεις κατι. Αλλα ακομα και αν κουνησω μονο την κορη του ματιου μου παλι δεν βλεπω κατι που θα με χαλουσε προσωπικα. Μου άρεσε η ευκρίνεια της εικόνας. Ανετα θα εβλεπα ταινια. Τωρα που δίνουν τα uncharted στο plus θα δοκιμασω τα 1080p120fps να δω πως θα δειχνει.
ΥΓ. Δεν έχω χαμηλώσει την φωτεινότητα.
ΥΓ2. Τελευταία όταν μπαίνω στο passthrough δεν ''μαρκάρει'' τα sense controllers οπως έκανε στην αρχή. Οχι οτι δεν τα βρισκω στον χώρο. Ευκολα καταλαβαίνω που είναι. Εσας δειχνει κανονικα αυτη την ενδειξη για το που βρίσκονται;
.
cocous (27-02-2023)
Bookmarks