Results 1 to 20 of 958

Thread: PlayStation VR2 - Virtual Reality Headset

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Την ώρα που εισαι στο cinema mode κανε ξανα την ρυθμιση των ματιων. Πατα δυο φορες το playstation σηματακι και θα σε βαλει στις ρυθμισεις. Παιξε λιγο με αυτό (αποσταση ματιων) μήπως καθαρίσει. Οταν εβαλα πρωτη φορα το headset ήταν πολυ θολο το ενα ματι μου και εφτιαξε απο αυτο. Επειδη το εχεις κανει ηδη λογικα δεν θα αλλαξει κατι αλλα μπορεις να συγκρινεις να δεις αν μειωνεται η θολουρα σε αλλες αποστασεις ματιων.

.

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Την ώρα που εισαι στο cinema mode κανε ξανα την ρυθμιση των ματιων. Πατα δυο φορες το playstation σηματακι και θα σε βαλει στις ρυθμισεις. Παιξε λιγο με αυτό (αποσταση ματιων) μήπως καθαρίσει. Οταν εβαλα πρωτη φορα το headset ήταν πολυ θολο το ενα ματι μου και εφτιαξε απο αυτο. Επειδη το εχεις κανει ηδη λογικα δεν θα αλλαξει κατι αλλα μπορεις να συγκρινεις να δεις αν μειωνεται η θολουρα σε αλλες αποστασεις ματιων.
    Θα το δοκιμάσω. Πάντως δεν πιστεύω να είναι κάποιο πρόβλημα στα συγκεκριμένα.
    Να παίξω τζόκερ αν είναι.
    Πάντως γενικά διαβάζω πολύ κόσμος έχει θέμα όσο αφορά την θολούρα. Στο Reddit γίνεται χαμός.

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by cocous; 25-02-2023 at 21:47.

Bookmarks

Bookmarks