To sweet σποτ νομιζω οτι ειναι το βασικο (και μη αναμενόμενο) ''downgrade''. Το αναφέρουν πολλοί και δεν θυμάμαι να γινόταν κάτι τέτοιο με το PSVR1. Επίσης και η δική μου εμπειρία με τα 2 headset συμφωνεί με την αποψη που επικρατεί. Οτι το sweet spot ειναι μικρό. Βεβαια ειναι η αληθεια οτι στα επομενα playthrought που εχω κανει το βρίσκω άμεσα και σταθεροποιύμαι εκεί. Αλλα αν το δώσεις να το δοκιμάσει κάποιος άλλος δύσκολα θα το βρεί με την πρώτη.
Οσον αφορα την άνεση οταν το φοράς. Στο κεφαλι μου συμβαίνει το εξής περίεργο. Στα πρωτα 45 λεπτα με 1 ώρα, το αισθάνομαι ακόμα πιο άνετο απο το psvr1. Στην συνέχεια αισθάνομαι μια ανεξήγητη πίεση στο κούτελο που οδηγεί σε πονοκέφαλο. Αυτό όμως δεν έγινε την πρώτη μέρα που το δοκιμάσα (που έπαιξα και τις περισσότερες ώρες σερί) και αναρωτιέμαι τι στο καλό συμβαίνει.
Είναι οτι είμαι με πολύ λίγο ύπνο τις δυο τελευταιες μερες και με κουράζει έυκολα; Το έβαλα την πρώτη μέρα σωστά και τις επόμενες λάθος; Είναι λιγότερο βολικό στο κεφάλι το psvr2 απο το 1; Eιναι λιγότερο βολικό στο δικό μου κεφάλι ενώ στους πειρσσότερους ειναι οκ; Δεν έχω ιδεά. Για το sweet spot εντωμεταξυ το παραδέχονται οι περισσότεροι οτι ειναι μικρό. Αλλα επισης παραδέχονται οτι ειναι πιο άνετο απο το πρώτο. Τελος πάντως τις επόμενες μέρες θα έχω καλύτερη εικόνα.
Δεν προλαβα να το δώ όλο, αλλα κάνουν μια ωραια κουβέντα για τις εντυπώσεις τους στο YT βιντεο. Ειναι τυποι που έχουν παιξει τα παντα σε VR και εχουν δοκιμάσει ολα τα headsets.

Reply With Quote

Bookmarks