Results 1 to 20 of 958

Thread: PlayStation VR2 - Virtual Reality Headset

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

To sweet σποτ νομιζω οτι ειναι το βασικο (και μη αναμενόμενο) ''downgrade''. Το αναφέρουν πολλοί και δεν θυμάμαι να γινόταν κάτι τέτοιο με το PSVR1. Επίσης και η δική μου εμπειρία με τα 2 headset συμφωνεί με την αποψη που επικρατεί. Οτι το sweet spot ειναι μικρό. Βεβαια ειναι η αληθεια οτι στα επομενα playthrought που εχω κανει το βρίσκω άμεσα και σταθεροποιύμαι εκεί. Αλλα αν το δώσεις να το δοκιμάσει κάποιος άλλος δύσκολα θα το βρεί με την πρώτη.

Οσον αφορα την άνεση οταν το φοράς. Στο κεφαλι μου συμβαίνει το εξής περίεργο. Στα πρωτα 45 λεπτα με 1 ώρα, το αισθάνομαι ακόμα πιο άνετο απο το psvr1. Στην συνέχεια αισθάνομαι μια ανεξήγητη πίεση στο κούτελο που οδηγεί σε πονοκέφαλο. Αυτό όμως δεν έγινε την πρώτη μέρα που το δοκιμάσα (που έπαιξα και τις περισσότερες ώρες σερί) και αναρωτιέμαι τι στο καλό συμβαίνει.
    Είναι οτι είμαι με πολύ λίγο ύπνο τις δυο τελευταιες μερες και με κουράζει έυκολα; Το έβαλα την πρώτη μέρα σωστά και τις επόμενες λάθος; Είναι λιγότερο βολικό στο κεφάλι το psvr2 απο το 1; Eιναι λιγότερο βολικό στο δικό μου κεφάλι ενώ στους πειρσσότερους ειναι οκ; Δεν έχω ιδεά. Για το sweet spot εντωμεταξυ το παραδέχονται οι περισσότεροι οτι ειναι μικρό. Αλλα επισης παραδέχονται οτι ειναι πιο άνετο απο το πρώτο. Τελος πάντως τις επόμενες μέρες θα έχω καλύτερη εικόνα.

Δεν προλαβα να το δώ όλο, αλλα κάνουν μια ωραια κουβέντα για τις εντυπώσεις τους στο YT βιντεο. Ειναι τυποι που έχουν παιξει τα παντα σε VR και εχουν δοκιμάσει ολα τα headsets.

.

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by PDS View Post
    To sweet σποτ νομιζω οτι ειναι το βασικο (και μη αναμενόμενο) ''downgrade''.
    Χαζομάρα θα πω αλλά θέλω να ρωτήσω εαν αυτό μπορεί να διορθωθεί.

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Χαζομάρα θα πω αλλά θέλω να ρωτήσω εαν αυτό μπορεί να διορθωθεί.
    Σε νεο headset χαχα
    Η απο εμάς, εννοω να το συνηθίσουμε να το βρίσκουμε ευκολα. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο που μπορεί να γίνει. Αυτοι επέλεξαν τετοια displays (το λεει και καποιος στο παραπανω βιντεο) γιατι ήθελαν περισσότερη φωτεινότητα. Γενικα δεν μπορείς να τα έχεις όλα ακομα στο VR. Κάτι θα κερδίσεις κάτι θα χάσεις με τις επιλογές. Θες οθονη που θα αναδείξει τον συνδιασμό oled-HDR ή κάτι πιο σκοτείνο που δεν χρειάζεται sweet spot;. Η σονυ επελεξε το πρωτο.
    .

4. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

cocous (25-02-2023)

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Σε νεο headset χαχα
    Η απο εμάς, εννοω να το συνηθίσουμε να το βρίσκουμε ευκολα. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο που μπορεί να γίνει. Αυτοι επέλεξαν τετοια displays (το λεει και καποιος στο παραπανω βιντεο) γιατι ήθελαν περισσότερη φωτεινότητα. Γενικα δεν μπορείς να τα έχεις όλα ακομα στο VR. Κάτι θα κερδίσεις κάτι θα χάσεις με τις επιλογές.
    Μην βγάλουν κανένα revision καινούργιο και το έχουν βελτιώσει. Μετά θα τους πάρουμε με τις πέτρες

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

6. The Following 2 Users Say Thank You to cocous For This Useful Post:

captainjacko (26-02-2023),PDS (25-02-2023)

Bookmarks

Bookmarks