-
Πάντως, άμα κάνει 400¤, θα είναι για πανηγυρισμούς. Οι εποχές είναι ζόρικες για έξοδα, αλλά από την εμπειρία μου με το 1, πιστεύω ότι και τα 500 θα τα αξίζει φουλ, αν κάνει αυτά που λένε. Ήδη η εικόνα του ενός καλωδίου μου φαίνεται ανακουφιστική όπως τη βλέπω, αν σκεφτούμε τί γίνεται με το στήσιμο του 1. Ασύρματο σίγουρα θα θέλαμε κάποια στιγμή, αλλά θα περιμένουμε. Τώρα, από μία φώτο δεν μπορεί να κρίνει κανείς, αλλά πιστεύω μπορούμε ήδη να δούμε τις πιο λεπτές γραμμές και σχεδιασμό, άρα το πιο ελαφρύ του πράγματος. Στο PSVR 1 δύο πράγματα με ενοχλούν κυρίως, η θολούρα και το "βάρος" στο κεφάλι (που αυτό είναι θέμα του μέσου γενικώς κι όχι συγκεκριμένα του PSVR), περισσότερο από την άποψη του ότι ιδρώνεις, θες σε λίγο να πάρεις τον αέρα σου κλπ. Εάν αναλογιστούμε ότι το 1 είναι μία άνετη κάσκα (δεν έχω φορεσει καμία άλλη, αλλά θεωρώ ότι είναι αρκετά άνετη και καλοσχεδιασμένη), πιστεύω τούτη εδώ θα ναι δυο φορές πιο άνετη. Βάζουμε και την καθαρότητα εικόνας και η διαφορά θα είναι μεγάλη.
Μακάρι να πάει πολύ καλά. Τσέπης επιτρεπούσης, day one και για εμένα.