Results 1 to 20 of 958

Thread: PlayStation VR2 - Virtual Reality Headset

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Όλα όμορφα αλλά να πω και την πραγματική αλήθεια.
    Το psvr το πούλησα διότι δεν μπορούσα τα καλώδια. Συν ότι δεν υποστήριζε HDR.
    Εδώ τώρα περίμενα πως και πως την σημερινή είδηση αλλά πάλι ξενέρωσα στην σύνδεση με καλώδιο. Έστω και ένα απλό USB να είναι. Το Θέλω ασύρματο κυρία Sony ώστε να έχω πλήρης ελευθερία κινήσεων. Δώσε την δυνατότητα να το συνδέουμε μόνο οταν θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία. Και ας είναι και λιγάκι πιο ακριβό στην τελική. Εσείς τί γνώμη έχετε ρε παιδιά? Έχω άδικο?

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

[QUOTE=cocous;695160]Όλα όμορφα αλλά να πω και την πραγματική αλήθεια.
    Εδώ τώρα περίμενα πως και πως την σημερινή είδηση αλλά πάλι ξενέρωσα στην σύνδεση με καλώδιο. Έστω και ένα απλό USB να είναι. Το Θέλω ασύρματο κυρία Sony ώστε να έχω πλήρης ελευθερία κινήσεων. Δώσε την δυνατότητα να το συνδέουμε μόνο οταν θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία. Και ας είναι και λιγάκι πιο ακριβό στην τελική. Εσείς τί γνώμη έχετε ρε παιδιά? Έχω άδικο?

Πολυς κόσμος το ζητάει αυτό cocus μακάρι να γίνεται όλοι το θελουμε

Ακομα δεν εχουνε πει κάτι αν δηλαδή αυτό το ένα καλώδιο συνδέεται στη συσκευή και την κάνει ασύρματη η απλά είναι ένα μόνο απλό καλώδιο αντί για 5 που χρειαζόσουνα πριν

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Όλα όμορφα αλλά να πω και την πραγματική αλήθεια.
    Nαι

Σκεφτεσαι με λαθος τροπο οσον αφορα αυτα τα gaming συστηματα(κονσολες, VR). Το λεω γιατι το εχεις πει αρκετες φορες αυτο το ''ας ειναι και πιο ακριβα στην τελικη, δεν τρεχει κατι''

Και θα σου απαντησω το ιδιο οπως και τοτε. Ο στοχος των εταιριων που βγαζουν κονσολες και τετοια περιφερειακα οπως ειναι το PSVR ειναι να φτασουν αυτα σε οσο γινεται περισσοτερα σπιτια. Οποτε τα δημιουργουν με αυτην την λογικη. Οσο γινεται πιο δυνατα τεχνολογικα αλλα να μπορουν παραλληλα να ειναι και προσιτα. Και καλα κανουν, αλλιως σημερα αντι για το TLOUS2 θα επαιζες καποιο pixel art game σε ενα ps5 που θα κοστιζε 1500 ευρω.

Αν η sony δεν θα εχει στο psvr2 day one wireless αυτο σημαινει οτι δεν γινοταν να εχει, οχι λογο τεχνολογιας, αλλα λογο κοστους.

Ενα πραγμα εχει αναγκη το VR πολυ περισσοτερο απο features σαν το wireless. Nα φτασει σε περισσοτερα σπιτια. Και αν η τιμη με το wireless ειναι 600-700 ευρω τοτε αυτο δεν προκειται να γινει. To psvr2 πρεπει να μπει πιο δυναμικα στην αγορα απο το psvr1.
    .

4. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

Brazhlias (24-02-2021)

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Nαι

Σκεφτεσαι με λαθος τροπο οσον αφορα αυτα τα gaming συστηματα(κονσολες, VR). Το λεω γιατι το εχεις πει αρκετες φορες αυτο το ''ας ειναι και πιο ακριβα στην τελικη, δεν τρεχει κατι''

Και θα σου απαντησω το ιδιο οπως και τοτε. Ο στοχος των εταιριων που βγαζουν κονσολες και τετοια περιφερειακα οπως ειναι το PSVR ειναι να φτασουν αυτα σε οσο γινεται περισσοτερα σπιτια. Οποτε τα δημιουργουν με αυτην την λογικη. Οσο γινεται πιο δυνατα τεχνολογικα αλλα να μπορουν παραλληλα να ειναι και προσιτα. Και καλα κανουν, αλλιως σημερα αντι για το TLOUS2 θα επαιζες καποιο pixel art game σε ενα ps5 που θα κοστιζε 1500 ευρω.

Αν η sony δεν θα εχει στο psvr2 day one wireless αυτο σημαινει οτι δεν γινοταν να εχει, οχι λογο τεχνολογιας, αλλα λογο κοστους.

Ενα πραγμα εχει αναγκη το VR πολυ περισσοτερο απο features σαν το wireless. Nα φτασει σε περισσοτερα σπιτια. Και αν η τιμη με το wireless ειναι 600-700 ευρω τοτε αυτο δεν προκειται να γινει. To psvr2 πρεπει να μπει πιο δυναμικα στην αγορα απο το psvr1.
    Δεν έχεις άδικο. Τα λες πολύ καλά. Αλλά όμως αυτοί δεν σταματούν και το κακό είναι ότι δεν αναγνωρίζουν. Πχ το πρώτο vr δεν ήταν συμβατό με hdr. Μετά βγάλανε revision που περνούσε. Έκαναν τίποτα γι αυτούς που το αγόρασαν στην αρχή? Όχι. Όποιοι απαιτητικοί υπήρξαν τα εχωσαν πάλι ώστε να πάρουν την νεότερη έκδοση. Οπότε πάλι το χέρι στην τσέπη. Εννοείται ότι ζούσες και χωρίς αυτό όμως. Βασικά η γνώμη μου είναι ότι στην προκειμένη περίπτωση θα προτιμούσα wireless έκδοση και μη. Ώστε να δώσει επιλογές ανάλογα με την τσέπη και την προτίμηση του καθενός.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Bookmarks

Bookmarks