Results 1 to 20 of 958

Thread: PlayStation VR2 - Virtual Reality Headset

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    10,856
    PSN ID
    Lefteris_X

    Default

    Πάμε.

    "Προκλητικός ήσουν εσύ χθες με τα περί δίσκου."

    Δηλαδή τι; Πάλι η μπάλα στην εξέδρα;

    Επειδή, κατ' εσέ πάντα, ήμουν εγώ εχθές προκλητικός σε άλλο θέμα, προβλέπεσαι εσύ σήμερα να γίνεις επιθετικός ΚΑΙ προκλητικός (2 λέξεις / εσύ ασχολήθηκες μόνο με την μια)........σε άσχετο θρεντ;
    Επειδή κανείς δεν συμφώνησε μαζί σου;

    "Το ότι το VR θέλει και καλώδια και Δραμαμίνες είναι γεγονός."
    Σαφώς και είναι γεγονός.
    Τα πάντα όμως είναι θέμα έκφρασης και διατύπωσης. Έτσι όπως το διατύπωσες, ήταν σα να έλεγες "οκ, δεν θέλετε να δεχτείτε το BETA χαρακτηρισμό, οπότε φάτε τώρα καλώδια και δραμαμίνες μπας και συμφωνήσετε με εμένα που λέω ότι είναι ΒΕΤΑ". Έτσι το εξέλαβα. Κάνε όσες κωλοτούμπες θες (ή δεν θες) για να το ανασκευάσεις. Έχεις επαναλάβει ακριβώς 100% ίδια συμπεριφορά πλάγιου downsizing όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου, ενώ η στόχευση σε άσχετο θέμα (λαϊκά: μπάλα στην εξέδρα) είναι ένα άθλημα που κανείς δεν σε κερδίζει. Δεν το έχω πει μόνο εγώ αλλά και 2 άτομα στο Discord που είναι γνωστοί σου, με συμβουλές του στυλ "έλα μωρέ, μην του δίνεις σημασία, πάντα έτσι κάνει".



    "Δεν κατανοώ πως εσύ παίρνεις την λέξη και την υιοθετείς επί προσωπικού."
    Ε, τώρα κατάλαβες πως εκλαμβάνεται, ερμηνεύεται η τοποθέτησή σου (καλώδια δραμαμίνες).

    "Από εκεί και πέρα - ήμουν ξεκάθαρος. Την VR τεχνολογία την εκτιμώ και για να είμαι ακριβής την θεωρώ και BETA και Flawed."
    Α, γεια σου, τώρα μιλάς αλήθεια. Που και πάλι εκφράζεσαι κεκαλυμμένα. Πες την αλήθεια σου, την θέση σου όπως είναι: flawed (τσουπ, πάλι επανέφερες την λέξη). Είδες τελικά; Που εσύ διαφωνείς και την θεωρείς flawed; Ο χαρακτηρισμός ΒΕΤΑ τον έβαλες επειδή διαφώνησαν κάποιοι μαζί σου, οπότε σκέφτηκες να "πας λίγο πάσο" λέγοντας ΒΕΤΑ μπας και συμφωνήσουν μαζί σου. Τελικά δεν συμφωνούν, και τώρα που αισθάνθηκες ότι σε επιπλήττω, ξαναβγήκε η αλήθεια (σου) στην επιφάνεια = flawed.

    Αν δεν θες τίποτα επί προσωπικού, μάθε να εκφράζεσαι διαφορετικά. Δεν γίνεται ΤΟΣΟΙ άνθρωποι να έχουν τσακωθεί μαζί σου για τον τρόπο που εκφράζεσαι. Σίγουρα κάποιοι έχουν αρπαχτεί για άλλους λόγους και όχι για τον τρόπο που εκφράζεσαι (μερικοί διαπιστευμένα έχουν εμπάθεια μαζί σου κάτι που καταδικάζω, δεν χωρεί συζήτηση επί τούτου), αλλά δεν γίνεται ΟΛΟΙ να έχουν λάθος (στο οτι εκφράζεσαι επιθετικά και προκλητικά ή προσπαθείς να τραβήξεις κόσμο σε αντιπαραθέσεις) και εσύ να έχεις δίκιο. Να στο πω με δική σου προσφιλή φράση: does not compute.

    Περνάω στο τεχνολογικά.
    Κανείς δεν αμφισβήτησε ούτε την άποψή σου (τεχνολογικώς), κανείς δεν είπε "το VR είναι στην άψογη μορφή του". Είναι μια τεχνολογία, που όπως όλες, περνάει τις ζυμώσεις της.
    Εκεί που έχω ενδοιασμούς, τους οποίους έχω δηλώσει πολλάκις, είναι ότι το VR είναι μια απομονωτική εμπειρία. Σε αποκόβει από τα πάντα.

    Αυτό για κάποια άτομα, μέσα σε αυτά είμαι κι εγώ, με κάνει να νιώθω άβολα. ¶βολα όχι όταν είμαι εντός του VR vgame, αλλά άβολα όσο αφορά την επαφή μου με την πραγματική ζωή: έρχεται μήνυμα στο κινητό, χτυπάει το κινητό (συνήθως το έχω αθόρυβο και σε δόνηση οπότε κατά τη διάρκεια του VR δεν θα το πάρω χαμπάρι ότι έλαβα μήνυμα/κλήση), χτυπάει κουδούνι στο σπίτι και ίσως δεν θα το ακούσω και γενικώς με "ξενίζει" να αποκόπτομαι από την κανονική ζωή για αρκετή ώρα (πάνω από 10 λεπτά της ώρας είναι για εμένα το "αρκετή" ).
    Στα ίδια πλαίσια ταυτίζονται και άλλα άτομα, όσο αφορά την πλήρη αποκοπή από την πραγματική ζωή.
    Αυτό το γεγονός από μόνο του, είναι σχετικά ανασταλτικός παράγοντας για να εξαπλωθεί το VR gaming.

    Όμως, όπως όλα τα πράγματα, ενδέχεται με το πέρας του χρόνου να μην μας φαίνεται "άβολο". Όπως πριν από 25 χρόνια μας φαινόταν περίεργο ένας άνθρωπος να περπατά στο δρόμο και να μιλάει στο κινητό (λέγαμε: καλά; δεν μπορεί να σταθεί κάπου και να μιλήσει σαν άνθρωπος; δεν ντρέπεται να τον ακούν όλοι τι λέει στο τηλ; ), όπως μας φαινόταν περίεργο και άβολο κάποιος να μιλάει στον "αέρα" στο δρόμο (έτσι μας φαινόταν τότε).......επειδή φόραγε ένα μικροσκοπικό ακουστικό bluetooth και δεν φαινόταν το κινητό τηλέφωνο....................αλλά όλα αυτά σήμερα μας φαίνονται πολύ φυσιολογικά............ίσως σε κάποια (αρκετά μάλλον) χρόνια το VR gaming να μην είναι "άβολο". Ίσως ναι, ίσως όχι. Οι καιροί θα δείξουν.


    ΥΓ: Τα report εμένα δεν με αγγίζουν. Εννοώ ότι δεν είναι στοιχείο που δίνω σημασία. Σε 1-2 άτομα πρέπει να έχω κάνει report και αυτό μόνο και μόνο για να κάνω πιο εύκολη την δουλειά των mods/admin για να παρατηρήσουν συγκεκριμένο ποστ, αφού πρώτα τους έχω στείλει pm αν θέλουν να το μπανάρουν. Σε 12 χρόνια που είμαι εδώ μέσα. Οπότε μην μου κάνεις μια "χάρη" που είναι αδιάφορη. Από εμένα, έχεις όλο το ελεύθερο να κάνεις report κάθε ποστ που κάνω.
    Last edited by Lefteris_X; 23-04-2020 at 21:07.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •