Quote Originally Posted by Error Flynn View Post
Καλημέρα .

Τι σημαίνει πλήρες Interaction;

Ποιά τεχνολογία αυτή τη στιγμή στα βιντεοπαιχνίδια γενικότερα προσφέρει πλήρες interaction ?

Ποιο παιχνίδι γενικά στην ιστορία του πρόσφερε πλήρες interaction. Αυτό σημαίνει πως ήταν λάθος ; Όχι βέβαια.

Είσαι μπροστά από μια οθόνη και νομίζεις πχ ότι οδηγάς.

Αυτό πρέπει να βαφτίζαμε από την αρχή flawed επειδή είναι ένα "παραμύθι" που πασάσρεις στον εαυτό σου

και από interaction / immersion είναι σε ένα 20 % σε σχέση με την πραγματικότητα;

Εδώ έχουμε ένα μέσο που τα παραπάνω τα ανεβάζει όχι απλά ένα δυο σκαλιά παραπάνω αλλά τα εκτοξεύει

και μιλάμε για το αν είναι λανθασμένο ; Σαφώς και η κάσκα έχει μια α δυσκολία. Σε σχέση με το τι αποκομίζεις όμως ...

Και αυτό όσο πάει και γίνεται καλύτερο, γίνεται πιο εύκολο για τον χρήστη.

Όχι όμως και λάθος από τη γέννησή του.
Καλησπέρα!

Οτιδήποτε είναι beta τεχνολογικά και το "πάτημα" του βασίζεται στο feedback του χρήστη, εγώ (το τονίζω) εγώ, το θεωρώ ότι είναι flawed - ή αν θες πες το rough diamond πες το όπως θες (ή Ninche όπως συμφώνησα με τον PDS)

Μέχρι να λυθούν θέματα από καλώδια μέχρι το να μην θες δραμαμίνη για να το χρησιμοποιήσεις, απέχει η τεχνολογία.

Σε αυτό που διαφωνώ μαζί σου είναι ότι από πότε το μέσο εκτοξεύεται από το VR?

Εγώ από ότι ήξερα το gaming εκτοξευόταν περισσότερο από το multiplayer ειδικά το Local.

Θα ήθελα την άποψη σου περί αυτού.