Ντριν, ντριν, χτυπάει το κινητό, είναι ένας φίλος.
"Έλα ρε" του λέω.
"Ψηλέ, έλα αμέσως από εδώ. Μόλις μπήκα σπίτι με Logitech G923, GT7 και PSVR2".
Πάω σφαίρα σπίτι του.
Βάζω λοιπόν στο κεφάλι μου το headset, αρκετά βολικό θα έλεγα.
Έκανα και το calibration.
Αρχικά είδα ένα VR replay στο GT7 και ομολογώ ότι έπαθα την πλάκα μου! Δεν περίμενα τέτοια ποιότητα. Περίμενα περισσότερη θολούρα. Το δε φαινόμενο που παρατηρείται λόγω του reprojection το είδα, αλλά για εμένα είναι αμελητέο.
Και λέω "ήρθε η ώρα να πάρω ένα αμάξι που γνωρίζω, σε μία πίστα που γνωρίζω".
Αγωνία και περιέργεια......και ξεκινώ στην Deep Forest (αν θυμάμαι σωστά).
Ευθεία και μετά κατηφόρα με αριστερή στροφή.
Βρουμ βρουυυυμμμμμμμμ τέρμα γκάζια στην ευθεία...........
........φτάνω στην κορυφή και αρχίζει η κατηφόρα.
Πριν φτάσω στην μέση της κατηφόρας ήδη το κεφάλι μου έχει στείλει σήμα "συνέχισε έτσι και θα δεις αστράκια οσονούπω".
Τέλος κατηφόρας και αριστερή στροφή..............
...........ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ.
Κυριολεκτώ, δεν υπερβάλλω: ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΣΤΟΥΚΑΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΡΦΩΤΆ ΕΥΘΕΊΑ (δεν έστριψα ποτέ) ΣΕ ΣΤΥΛ ΑΥΡΤΟΝ ΣΕΝΝΑ, ΖΑΛΑΔΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.
Βγάζω αμέσως το κράνος.......στο δωμάτιο γυρίζουν όλα, τα μάτια δεν εστιάζουν πουθενά, το κεφάλι έγινε πουρές.
Περνούν 10 δευτερόλεπτα και τσαντίστηκα, το πήρα πατριωτικά "ρε φούστη μου, όχι ρε γμτ, και στο PSVR2 δεν αντέχω; Για να κάνω άλλη μια γρήγορη προσπάθεια" (σημείωση: ούτε το PSVR1 άντεχα).
Ξανά πάλι, ευθεία, τέρμα γκάζι, κατηφόρα.......και πριν φτάσω στο τέλος της.............πετάω κράνος από το κεφάλι, τρέχω στο μπάνιο και κρεμάω κεφάλι στη λεκάνη για να βγάλω το συκώτι μου, όσοι έχετε κάνει κραιπάλες στην ζωή σας από αλκοόλ (ή κάτι άλλο αχαχαχαχ) σίγουρα ξέρετε την φάση με το κεφάλι να κρέμεται και να βγάζετε τα άντερά σας και ταυτόχρονα να λέτε από μέσα σας "αυτό να ξεπεράσω κι αν ξανακάνω κραιπάλη τρύπα μου την μύτη".
Βγαίνω από το μπάνιο, τρικλίζω στα βήματά μου, ξαπλώνω στο καναπέ και για περίπου 30 λεπτά δεν μπορούσα να ισιώσω.
Υποθέτω, πως επειδή έχω οδηγήσει πολύ extreme στην ζωή μου μηχανές και αυτοκίνητα το κεφάλι μου αναμένει να βιώσει τα κατάλληλα G (g-force) στο σώμα......και επειδή δεν τα ένιωσε........κυριολεκτικά glitch-άρησε ο εγκέφαλος, το κέντρο ισορροπίας.
Εννοείται ότι δεν θα το ξαναβάλω στο κεφάλι μου.
Δεν γίνεται να "εκπαιδευτώ".
Τζίφος ρε γμτ!
Bookmarks