^^ Λευτερη σορρυ, αλλα πεθανα λιγο στα γελια με τον πονο σου!
Αφου δεν την παλευες με το 1 ισως επρεπε να σου βαλει κατι πιο απλο ο φιλος. Μπηκες και εσυ στα βαθεια νερα με τη μια χαχα!
^^ Λευτερη σορρυ, αλλα πεθανα λιγο στα γελια με τον πονο σου!
Αφου δεν την παλευες με το 1 ισως επρεπε να σου βαλει κατι πιο απλο ο φιλος. Μπηκες και εσυ στα βαθεια νερα με τη μια χαχα!
Ξέρει κανεις αν μπορω να ενοικιάσω το headset στη Θεσσαλονίκη;
Τελευταία που είδα σε seven έχουν τον VR1
Sent from my iPhone using Tapatalk
To red matter φαίνεται πολυ ενδιαφερον όσο το είδα, αλλα δεν έπαιξα πολύ για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Αυτό που με εντυπωσίασε είναι οτι πιθανότατα έχει την πιο καθαρή εικόνα που έχω δει στο psvr2. Δεν περιμένα να είναι τόσο crisp και να τρέχει και σε 120 fps παράλληλα. Τα textures επίσης είναι πολύ καλά και σε συνδιασμό με το crispness δίνει μια ωράια συνολικά εικόνα. Γενικά μοιάζει να τρέχει στο maximum των δυνατοτήτων του headset. HDR δυνατό επίσης.
Στο μόναδικο σημείο που υστερεί σε σύγκριση με δύο games μονο (RE8 και Horizon) του psvr2, ειναι το poly count. Δείχνει κάπως πιο απλοικό το περιβάλλον. Είναι λίγα άτομα του team τους οπότε είναι απόλυτα κατανοητό.
Σίγουρα πάντως το πακέτο ανάλυση/frames/textures ξεπερνάει ότι άλλο έχω δει σε vr. Δηλαδή αν ήταν στα 60fps και είχαν μεγαλύτερο team, τι θα μπορούσαν να φτιάξουν; Κάποιοι το θεωρουν ως το πιο όμορφο game του headset. Και καταλαβαίνω γιατί.
.
dimagic (21-05-2023),Dragonpaul (19-05-2023),Error Flynn (19-05-2023)
Από επίσημη παρουσίαση της sony.
Το psvr 2 πούλησε περίπου 600,000 κομμάτια στις πρώτες 6 εβδομάδες κυκλοφορίας, κάτι που το τοποθετεί περίπου 8% πάνω από τον προκάτοχό του στην ίδια χρονική περίοδο.
Not bad!
https://www.pushsquare.com/news/2023...-sony-confirms
Πρέπει να ζορίστηκε αρκετά για να κάνει αυτό το ποστ
μετα απο αυτο
τον κράζουν απο κάτω.
Λαμβάνοντας υποψιν τα εξής: α) 600 ευρώ περιφερειακό που ''κολλάει'' πάνω σε μια ακριβή κονσόλα β)Δεν το πούλαγε απο retailers στις μεγαλύτερες αγορές (ξεκίνησε τις τελευταίες 2 εβδομάδες να πωλείται κανονικά και εκεί) και γ)με λιγότερα ps5 στην αγορά σε σύγκριση με αυτά του ps4 όταν κυκλοφόρησαν τα 2 VR headsets,
πάει καλά θα έλεγα.
Σίγουρα είναι εξαιρετικά πιο future proof από το psvr1 και λόγω χειριστηρίων άλλα και λόγω του μελλοντικού optimisation στο eye tracking (χαζέυω με το τι κατάφεραν 2 άτομα στο red matter!). Aπο την σονυ οπότε εξαρταται το αν θα είναι βήμα παραπάνω σε σύγκριση με το psvr1 όσον αφορα το software.
Το μόνο που με χαλάει προσωπικά είναι η μπροστινή επένδυση, η οποία μου προκαλεί πονοκέφαλο αν δεν βάλω κάτι πιο μαλακό εκεί επικουρικά. Αρκετοί έχουν παραπονεεθεί για αυτό το θέμα. Αλλα εξαρτάται απο το κούτελο μάλλον γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν πρόβλημα. Όμως στο πρώτο psvr δεν θυμάμαι κανέναν να διαμαρτύρεται. Αυτό μπορούν να το βελτιώσουν σε επόμενες εκδόσεις.
.
Εγώ πιο πολύ ενθουσιάστηκα με το shadow drop του Beat Saber,το περίμενα πως και πως!
OK full παιχνίδι το Resi4 σε VR? Πόνεσε !
PDS (29-05-2023)
Πλάκα-πλάκα ξέφυγε το πράγμα
Παρακαλώ παίδες συνεχίστε εδώ
Αλλάζουμε και τον τίτλο αν δεν σας αρέσει ή θέλετε κάτι πιο συγκεκριμένο, π.χ. μόνο για Golf VR.
Παιδια έχετε δίκιο. 'Ολο έλεγα να φτιάξω ένα thread και το παραμελούσα.
Θενκς Οδυσσέα. θα το μετατρέψω σε thread για το game. Νομίζω οτι είναι καλύτερα.
.
Ναι παιδιά έχετε δίκιο. Ευχαριστούμε για το έξτρα θέμα που φτιάξατε.
Eδώ το νέο thread του mini golf.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...bout-Mini-Golf
.
Ανακοινώθηκαν 3 νέα παιχνίδια.
.
enstikto (02-06-2023),Error Flynn (02-06-2023)
Που να φανταζόμουν τότε που δωδεκάχρονος το έπαιζα στα καφενείο/arcade της γειτονιάς μου ότι κάποτε θα το βλέπαμε και σε αυτή τη μορφή.
dimagic (06-06-2023),Dragonpaul (05-06-2023),jk_blue_tiger (05-06-2023),Lefteris_X (05-06-2023),PDS (05-06-2023)
Coin-op με δύο uzi (ένα για κάθε παίκτη) να κρατάς στα χέρια σου. Με στόχευση απαράμιλλη για την εποχή, εκρήξεις, πιστολίδι, χαμός!
Αξέχαστη εμπειρία το 1987! (το Operation Thunderbolt πήγε και ένα βήμα πιο μπροστά)
Χμμμμμ καλά και μέτρια vibes μαζί. Είμαι περίεργος.
Ανακοινώθηκε σήμερα και αυτό για το οποίο διαβάζω καλά πραγματα.
4 player co-op, ετοιμαστείτε.
Phasmophobia is a four-player, online cooperative, psychological horror game. You and your team of paranormal investigators will enter haunted locations filled with paranormal activity and try to gather as much evidence as you can. Use your ghost-hunting equipment to find and record evidence to sell on to a ghost removal team.
.
Error Flynn (14-06-2023)
Wanderer: The Fragments of Fate, is a remake of the award winning, critically acclaimed Wanderer, completely reimagined for the next generation of VR.
A multitude of exciting new features and gameplay await keen adventurers. Filled with breathtaking new visuals, you can now swim, jump, crouch, climb, zipline and swing your way through time, in true adventure fashion. By harnessing cutting edge PS VR2 haptic technology, you can also indulge in an unparalleled level of immersion with proximity and context-sensitive haptics, finely tuned to enhance your experience to the fullest extent possible.
.
Bookmarks