Σε καλό δρόμο είμαστε στο Πλαίσιο.
Εξέλιξη παραγγελίας
Ξεκίνησε Picking
Κατέβασα το update στα RE8 και GT7. To job simulator και No Mans Sky δεν είχαν κάποιο update διαθέσιμο. Αν και ειχα ακουσει οτι το NMS ισως δεν εχει αυριο έτοιμη την VR version.
.
Ειχα κάνει pre order από Κωτσοβολο και είχα δώσει και 100 ευρώ προκαταβολή. Σήμερα που τσέκαρα την εξέλιξη της παραγγελίας μου είδα ότι για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο τη δείχνει ακυρωμένη. Φυσικά έχω πάρει δεκάδες τηλέφωνα από το πρωί και δεν απαντά κάνεις στην εξυπηρέτηση πελατών, ούτε καν! Θα περάσω κάποια στιγμή το απόγευμα να πάρω την προκαταβολή μου πίσω. Ευτυχώς πήρα στο Πλαίσιο και υπήρχε διαθέσιμο κομμάτι, οπότε παραλαμβάνω αύριο κανονικά το bundle με το Horizon. Έχω ήδη έτοιμα και περιμένουν RE Village, GT7, Kayak, No Man's Sky, Thumper, Tetris Effect και Rez infinite.
Alex (21-02-2023),captainjacko (21-02-2023),Dragonpaul (21-02-2023),gonzalez (21-02-2023),isildur83 (21-02-2023),Leon_DiZ (21-02-2023),odytsak (21-02-2023),PDS (21-02-2023),Valkyre (21-02-2023)
Ωπαλάκια ένα βύσμα!
Day -1![]()
captainjacko (21-02-2023),gonzalez (21-02-2023),PDS (21-02-2023)
Καλορίζικοοοοοο!!!!
Αντε και στα δικά μας χαχα![]()
Τώρα φτιάξε μας και πες μας ποσό γαματα δείχνει το Resident και gran tourismo sto Vr2lol
Έχει αγοράσει κανείς τιμονιερα για gran turismo ?
Αν κάποιος έχει να μας πει εντυπώσεις και ποια έχει
Aυτα ειναι! Καλη απολαυση παιδια μου!
Dragonpaul (21-02-2023),isildur83 (21-02-2023),PDS (21-02-2023)
captainjacko (21-02-2023)
Την ίδια σκεφτόμουν και εγώ για αγορά οποτε περιμένω πως και πως να μου πεις τις εντυπώσεις σου
Ήμουν στο Τσακ να κλείσω αλλά κρατήθηκα τελευταία στιγμή λέω κάτσε να ρωτήσω και τα παιδιά στο forum για εντυπώσεις μήπως και την έχει κανείς
Κοίτα η τιμονιέρα ειναι πολύ καλή, τεσταρισμένη στο ps4 + PSVR1. Ειδικά το dirt το είχα λιώσει. Η εντυπώσεις μου θα έχουν να κάνουν περισσότερο με την συνολική εμπειρία του GT7 με VR και τιμονιέρα.
.
Αυτό θέλω και εγώ
Δωσε μου το Οκ αύριο και έκλεισα lol
ήμουνα σου λέω στο Τσακ την είχαν ετοιμοπαράδοτη αλλά λέω συγκρατήσου μέχρι καμια εντύπωση παραπάνω
Το φρένο στα πετάλια πως σου φαίνεται επειδή έχουν γράψει πολλά για το ποσό σκληρό είναι θυμίζει καθόλου κανονικού αυτοκινήτου η καμια σχέση
Επισης έχω μια μικρή επιφύλαξη για το μέγεθος του τιμονιού είναι μικρό πολύ πως σου φαίνεται εσενα ?
PDS (21-02-2023)
Εμένα μου φαίνεται άψογη να σου πω την αλήθεια μου σε όλα. Και το τιμόνι και όλα. Δεν την ψειρίζω και τόσο πολύ όμως. Τα πετάλια είναι σκληρά τόσο όσο για μένα. Στο dirt είχα πάθει πλάκα γενικά να ειμαι ειλικρινής. Περισσότερο απο οτι με το GT sport. Τρομερά immersive εμπειρία.
Γενικά προτείνω την αγορά της τιμονιέρας τουλάχιστον στο επίπεδο της G25,G29, γιατί δίνει πραγματικά άλλη αίσθηση όλο αυτό το πακέτο. Και ένα μεγάλο + για μένα είναι ότι την κουβαλάς απο γενιά σε γενιά. Εγω δεν παίζω συχνά racing gaming. Αλλα είναι παντα εκεί έτοιμη για κάθε κονσολα για όταν χρειαστεί. Είναι μια καλή επένδυση δλδ.
.
Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω κι εγώ μιας και την είχα παλιά και μπορώ να συγκρίνω μ αυτή με την της Fanatec για την οποία την αναβάθμισα (η οποία δυστυχώς όμως είναι για PC μόνο).
Εν ολίγοις, στα λεφτά της, δε θα βρεις κάτι καλύτερο (ειδικά αν μιλάμε για καμία προσφορά κτλ), και κατα τη γνώμη μου καλύτερα ξεκινά με αυτή.
Το τιμόνι είναι όντως μικρό, το φρένο έχει σχετικά καλή αίσθηση, αλλά μιλάμε πάντα για entry level. Σιγουρα η διαφορα απο τις καλυτερες τιμονιερες ειναι μεγαλη, το θεμα για μενα ειναι ποσο σιγουρος εισαι οτι οντως θα ασχολεισαι (και τι budget θεωρεις λογικο απο τη μερια σου για το χρονο που θα διαθετεις) - και επισης που θα την τοποθετησεις.
Μια πιο δυνατη τιμονιερα θα θελει και καλυτερη βαση, επομενως περισσοτερο (και ισως dedicated χωρο).
Ενώ τη G29 τη βαζεις και σε ένα Wheel Stand και ξεμπερδευεις.
Συμπερασματικά δλδ - αν θέλεις μια τιμονιέρα να αυξήσεις το immersion χωρις να "ρισκαρεις" ειναι πολυ καλη επιλογη.
captainjacko (21-02-2023),PDS (21-02-2023)
Καλά το πάει η Sony.
10 new PS VR2 titles revealed, launch window lineup now over 40 games
https://blog.playstation.com/2023/02...over-40-games/
Έσκασε και το email από Πλαίσιο.
Η παραγγελία σου είναι έτοιμη και δρομολογείται για παράδοση 22/02/2023
captainjacko (21-02-2023),PDS (21-02-2023)
Μάλιστα … αυτό που φοβόμουν
Ευχαριστω πολύ PDS
Θα περιμένω και τις εντυπώσεις αύριο σε Vr2 με GT7 αλλά από ότι φαίνεται δεν θα τα γλιτώσω αυτά τα 230 ευρώ lol![]()
PDS (21-02-2023)
Bookmarks