Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 34 of 34

Thread: Pc build

  1. #21

    Default

    Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Εκτός topic αλλά δοθείσης ευκαιρίας...
    Στην δουλειά μας φέρανε αυτούς: https://www.skroutz.gr/s/16604792/Le...256GB-W10.html
    μια χαρά μου φαίνονται, θα ήθελα έναν και για το σπίτι γιατί ο πύργος στο σπίτι είναι από το 2007... με ότι αυτό συνεπάγεται...
    Τον θέλω για office/autocad/σερφαρισμα/youtube/gaming (adventures απο gog)
    Να τον σκεφτώ σοβαρά? ή είναι ακριβός και να τον ξεχάσω?
    To πλεονέκτημα του Intel Νuc είναι εκτός από το form factor (σαν tv-box είναι- ακριβώς το μίσο σε όλες τις διαστάσεις από ένα novabox-ote tv box) η Iris Pro με την EDRAM. Τρέχει μέχρι και Assasins Creed Odyssey σε low με 30 fps.

    Στα λεφτά που λέει παραπάνω ο Slay με το HP και τα σωθικά που θέλεις - παίρνεις σήμερα και HADES CANYON NUC με Vega mobile και 4gb HBM2 που σηκώνει και επαγγελματικά workoloads. Και τα δύο form factors δεν είναι gaming όπως και να έχει.
    Δεν θα βάλεις discreet gpu εκεί - δεν σηκώνει το case.

    Στην δουλειά μου έχουμε αντίστοιχα dell sff.

  2. The Following User Says Thank You to Vengeance 64 For This Useful Post:

    ntsmrtz (12-04-2019)

  3. #22
    Forum GOD ilias78's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Αθήνα
    Posts
    5,966
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

    Default

    Στο νεο pc θα χρησιμοποιησω το υπαρχον τροφοδοτικο. Εχει ενα καλωδιο με 4 pin για την τροφοδοσια της μητρικης που εχω τωρα πανω κ εχει αλλο ενα με 6+2 pin που γραφει πανω pci-e. Η νεα μητρικη εχει βυσμα τροφοδοσιας 8 pin συνδεση. Μπορει να ειναι χαζο αυτο αλλα το 6+2 βυσμα μπορω να το χρησιμοποιησω για την τροφοδοσια της μητρικης? Με τρεναρει που γραφει το pci-e.
    Spoiler!

  4. #23

    Default

    Adaptor θες από 6+2 PCI-E σε 4+4 EPS.

  5. #24
    Forum GOD ilias78's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Αθήνα
    Posts
    5,966
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

    Default

    Κατι τετοιο κανει?

    https://www.skroutz.gr/c/757/kalodia...4+pin+to+8+pin
    Spoiler!

  6. #25

    Default

    Όχι.

    Θες ένα τέτοιο:


  7. The Following User Says Thank You to Vengeance 64 For This Useful Post:

    ilias78 (14-04-2019)

  8. #26
    Forum GOD ilias78's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Αθήνα
    Posts
    5,966
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

    Default

    Βασικα επειδη τα καλωδια ειναι αποσπωμενα κ δεν ξερω που μπορει να βρεισκετε, μαλλον κατι τετοιο μου κανει. Αλλα σε πιο μικρο

    https://www.e-shop.gr/silverstone-pp...m-p-PER.811511
    Spoiler!

  9. #27

    Default

    Ούτε αυτό σου κάνει.

    Θες αντάπτορα να κάνει το pcie σε 4+4 EPS. Έχεις Silverstone τροφοδοτικό?

    Αν όχι ΔΕΝ σου κάνει.

    Για πες τι τροφοδοτικό έχεις?

  10. #28
    Forum GOD ilias78's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Αθήνα
    Posts
    5,966
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας
    Spoiler!

  11. #29

    Default

    Αυτό έχει 8pin EPS βρε, αλλά το έχει αποσπώμενο:



    Το έχεις χάσει το καλώδιο?

  12. #30
    Forum GOD ilias78's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Αθήνα
    Posts
    5,966
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

    Default

    Ναι το εγραψα πιο πανω οτι ειναι αποσπωμενο κ εβαλα το link απο το silvertone. Που φαινεται να ειναι σαν αυυο που χρειαζομαι. Το δικο μου το 8 pin μαλλον το εχω χασει. Στο κουτι του δεν ηταν οπότε ποιος ξερει που μπορει να εχει πεσει.

    Επισης να ρωτησω κ κατι ακομα.
    Εχω απο το προηγουμενο pc μια καρτα γραφικων
    SAPPHIRE ATI HD6770 VAPOR-X PCI-E 1GB DDR5. Ειναι προτιμότερο να την κρατησω ή να μεινω με τα γραφικα που βγαζει ο amd 3 2200g?
    Last edited by ilias78; 15-04-2019 at 11:31.
    Spoiler!

  13. #31

    Default

    Φίλε για να σε προλάβω - όχι μην πάρεις από άλλο τροφοδοτικό γιατί παίζει να τα κάψεις όλα. Αν δεν ξέρεις να το τεστάρεις το καλώδιο και το τροφοδοτικό, να δεις που βγάζει γείωση, 12V και λοιπά, άστο καλύτερα. Ρισκάρεις πολύ.

    https://www.gamersnexus.net/guides/2...les-dont-do-it

    Για την GPU πάνω κάτω στα ίδια είναι σε επιδόσεις αλλά η ενσωματωμένη έχει πολύ πιο σύγχρονα features. Θα κράταγα την ενσωματωμένη να πίνει και λιγότερα watt το σύστημα.

    https://www.techpowerup.com/gpu-spec...n-hd-6770.c280

    Ο Ryzen έχει την Vega 8 όπως θα δεις στο διάγραμμα.

  14. The Following User Says Thank You to Vengeance 64 For This Useful Post:

    ilias78 (15-04-2019)

  15. #32
    Forum GOD ilias78's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Αθήνα
    Posts
    5,966
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

    Default

    Οποτε παμε κ για αλλο τροφοδοτικο.
    Ευχαριστω για το χρονο σου.

    Spoiler!

  16. #33
    Forum GOD ilias78's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Αθήνα
    Posts
    5,966
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

    Default

    Τελικα παρήγγειλα αλλα μητρικη. Την msi b450a pro. Το θεμα μου ειναι αν ταιριαζει με τις μνημες που θελω να παρω. Στο site της msi γραφει για αυτο το μοντελο αλλα οχι σε αυτον το χρονισμο. Οι μνημες ειναι Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-3000MHz(CMK8GX4M2C3000C16).
    Spoiler!

  17. #34

    Default

    Δεν θα έχεις πρόβλημα πιστεύω. Το motherboard από ότι είδα στο QVL υποστηρίζει τις ίδιες 3200 στα 1.35v - που θα παίξουν και οι δικές σου με το XMP @3000.

  18. The Following User Says Thank You to Vengeance 64 For This Useful Post:

    ilias78 (20-04-2019)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •