Λοιπόν μια και το τερμάτισα ας πω την άποψή μου για το παιχνίδι.
Καταρχήν για να το τερματίσω πρέπει να μου πήρε γύρω στις 17 ώρες όπως το έχω υπολογίσει και μαζί με κάποια side missions που μου είχαν μείνει 22 με 24 ώρες παιχνιδιού.
Για το θέμα τον framedrops δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Στις μεγάλες μάχες υπάρχουν και αρκετά μάλιστα. Στην αρχή όπως σας είχα πει δεν είχα παρατηρήσει κάτι, αλλά δεν είχα πετύχει και καμία μεγάλη μάχη. Δεν έχω το "μάτι" να καταλαβαίνω αν πέφτει από τα 30 στα 28 ή στα 25 όπως άλλα παιδιά εδώ στο φόρουμ αλλά στο Control έχει πολλά framedrops σε απλό PS4.

Παρόλα αυτά για μένα πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιχνίδι αλλά όχι για όλους.
Όχι δεν είναι διασκεδαστικό όπως το spiderman, όχι δεν έχει το story telling όπως το τελευταίο God Of War ή το The Last Of Us, αλλά έχει πολλά πράγματα που σε τραβάνε στο παιχνίδι.
Σου βγάζει να διαβάσεις κάθε collectible που βρίσκεις (και είναι πάρα πολλά), να δεις πολλά μικρά βιντεάκια και να ακούσεις αρκετές κασσετες ώστε να καταλάβεις ακόμα περισσότερα πράγματα για τον κόσμο του παιχνιδιού και όλα τα παράξενα που συμβαίνουν εκεί.
Θες να προσέχεις κάθε διάλογο κάθε λεπτομέρεια για να κατανοήσεις όσο καλύτερα μπορείς όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου.
Επίσης κάθε φορά που ξεκλειδώνεις και ένα abillity είναι φανταστικό στο πως στο πλασάρει το παιχνίδι και πραγματικά το ευχαριστιέσαι.
Δεν έχει επιλογή δυσκολίας αλλά είναι βατό παιχνίδι πέραν κάποιων bosses σε side missions που εμένα προσωπικά με παίδεψαν πολύ.
Επίσης είναι αρκετά εντυπωσιακό αυτό που έχουν κάνει με τον κόσμο κατά τη γνώμη μου. Κάθε αντικείμενο που υπάρχει στον κόσμο έχει την δικιά του φυσική και υπόσταση (συγνωμη αν το εκφράζω λάθος) όλα το περιβάλλον (και τα αντικείμενα) καταστρέφονται, οποιοδήποτε αντικείμενο μπορείς να το χρησιμοποιήσει για να το πετάξεις εναντίον ενός εχθρού. Επίσης κάθε αντικείμενο καταστρέφεται ανάλογα πως θα το πυροβολήσεις (πχ σε μια καρέκλα αν πυροβολήσεις το πόδι θα σπάσει μόνο το πόδι)
Έχει πολλά πράγματα που εμένα με εντυπωσίασαν και ανυπομονώ για την επόμενη γενιά κονσολών για να τα δούμε όλα αυτά ακόμα καλύτερα υλοποιημένα.

Ωραία δουλεύει και το πιστόλι που έχεις
Spoiler!
και γενικά ο συνδυασμός shooting και υπερδυνάμεων είναι αρκετά εντυπωσιακός και διασκεδαστικός (αρκεί να μην πέσουν τα frames )

Πάντως σε όποιον αρέσουν τα παιχνίδια του Sam Lale οφείλει να το παίξει το συγκεκριμένο (έχει και αρκετές αναφορές στο Alan Wake σε πολλά collectibles που θα βρείτε)
Σε όποιον δεν αρέσουν παιχνίδια με τέτοιο story δεν θα το πρότεινα, όπως και επίσης σε όσους θέλουν το παιχνίδι να τρέχει νερό. Ας περιμένουν καλύτερα ένα Patch και μετά να προβούν σε αγορά.