Page 166 of 169 FirstFirst ... 66116156162163164165166167168169 LastLast
Results 3,301 to 3,320 of 3365

Thread: Xbox Series S | X

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Αργα ή γρηγορα ολα παντου θα πανε. Και MS και Sony και ολα.

Το παιχνιδι εχει αλλαξει ολοκληρωτικα...

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Αργα ή γρηγορα ολα παντου θα πανε. Και MS και Sony και ολα.

Το παιχνιδι εχει αλλαξει ολοκληρωτικα...
    Δεν καταλαβαίνω απο που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα. Τι όφελος θα έχει η Sony να βγαλει τα παιχνίδια της σε μια πλατφόρμα που πεθαίνει ή σε μια πλατφόρμα που δεν έχει το κατάλληλο hardware για να τα τρέξει?
    Το τελευταίο τρίμηνο η Sony πούλησε (σε καταστήματα) 4,5εκ κονσόλες, στο ίδιο διάστημα η ΜS έδωσε 800.000. Γιατι νομίζεις τους έπιασε πρεμούρα να τα βγάλουν στο PS5? απλά δεν έχουν άλλη επιλογή πλέον.

Name
    Δημήτρης

Δεν νομιζω οτι τους εχει πιασει καμμια τρεμουρα. Δεν ξερω κατα ποσο "πεθαινει" η πλατφορμα XBX ή το Gamepass. Δλδ δεν μπορω να μιλησω για τετελεσμενα πραγματα.

Αλλα αν με ρωτας αν σε μερικα χρονια η Sony αποφασισει να βγαζει τα παιχνιδια της και σε αλλες πλατφορμες που βλεπει οτι υπαρχει ψωμι, το θεωρω πολυ πιθανο. Ηδη το κανει με τα PC.

Πριν 4-5 χρονια αν καναμε εστω εικασια για Sony exclusives σε PC θα γελαγαμε. Εγω φοβαμαι οτι αυτη ειναι η τελευταια γενια των exclusives οπως τα ξεραμε. Φυσικα ευχομαι να αποδειχθω περα για περα λαθος.

4. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (17-05-2024)

PSN ID
    Slay2012

Για εμένα είναι πέρα απο προφανές ότι αυτή την στιγμή η εταιρία το μόνο που θέλει είναι το RΟΙ. Ετσι εξηγούνται όλες οι τελευταίες τους κινήσεις και έτσι θα προχωρήσουν απο εδω και μπρος. Μετά το ΣΟΚ που υπέστη η κοινότητα του XBOX με τις κυκλοφορίες στο PS5, και με το κλείσιμο 4 στούντιο, το επόμενο ΣΟΚ θα είναι η ΜΗ κυκλοφορία Day one του COD στο Gamepass. To προηγούμενο παιχνίδι πούλησε 12Μ στο xbox, πράγμα που μεταφράζεται αν το βάλεις με 60 δολάρια (και όχι 70 που έιχε στην κυκλοφορία) περίπου στα 720Μ. Με 34Μ συνδρομητές στην υπηρεσία θέλεις τουλάχιστον 2 μήνες να ισοφαρίσεις τις πωλήσεις, αλλά βέβαια η υπηρεσία δεν έχει μόνο αυτό το παιχνίδι αλλά δεκάδες ακόμα που πρέπει να βγάλουν τα λεφτά τους ΚΑΙ να χρηματοδοτήσουν τα επόμενα παιχνίδια.

Οταν χάνεις τα αποκλειστικά σου, χάνεις στουντιο, και τέλος χάνεις και την υπεραξία του Gamepass, νομίζω ότι τα ψωμιά τους είναι λίγα. Δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει αναστρέψιμη αυτή η κατάσταση.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Με τα studio δεν έχω καταλάβει τι έγινε αλλά διαβάζω ότι εφτιαξε αλλά studio (λογικά κράτησε μόνο αυτους που ηθελε από αυτά ) το ιδιο νομίζω έχει κάνει κ η Sony με μερικά studio.
    Τώρα αν δωσει παιχνίδια στο Xbox ,ούτε εγώ νομίζω ότι αυτό τον καιρό την ενδιαφέρει ,αν ήθελε θα το είχε κάνει με το helldivers 2 που θα πούλαγε σίγουρα .

Sent from my iPhone using Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Για εμένα είναι πέρα απο προφανές ότι αυτή την στιγμή η εταιρία το μόνο που θέλει είναι το RΟΙ. Ετσι εξηγούνται όλες οι τελευταίες τους κινήσεις και έτσι θα προχωρήσουν απο εδω και μπρος. Μετά το ΣΟΚ που υπέστη η κοινότητα του XBOX με τις κυκλοφορίες στο PS5, και με το κλείσιμο 4 στούντιο, το επόμενο ΣΟΚ θα είναι η ΜΗ κυκλοφορία Day one του COD στο Gamepass. To προηγούμενο παιχνίδι πούλησε 12Μ στο xbox, πράγμα που μεταφράζεται αν το βάλεις με 60 δολάρια (και όχι 70 που έιχε στην κυκλοφορία) περίπου στα 720Μ. Με 34Μ συνδρομητές στην υπηρεσία θέλεις τουλάχιστον 2 μήνες να ισοφαρίσεις τις πωλήσεις, αλλά βέβαια η υπηρεσία δεν έχει μόνο αυτό το παιχνίδι αλλά δεκάδες ακόμα που πρέπει να βγάλουν τα λεφτά τους ΚΑΙ να χρηματοδοτήσουν τα επόμενα παιχνίδια.

Οταν χάνεις τα αποκλειστικά σου, χάνεις στουντιο, και τέλος χάνεις και την υπεραξία του Gamepass, νομίζω ότι τα ψωμιά τους είναι λίγα. Δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει αναστρέψιμη αυτή η κατάσταση.
    αν ουτε το cod δεν τραβηξει νεους συνδρομητες το gamepass, μετα ειναι απλα θεμα χρονου να το τραβηξουν απο την μπριζα...
    Το λιγοτερο, ειναι να δουν οτι αυτοι που το παιζουν μεσω gp, το ταιζουν χρηματα μεσω mtx, αλλα και αυτο θελει χρονο για να φανει, αμφιβαλω αν θα δειξουν καν τετοια υπομονη.

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by tomic20 View Post
    αν ουτε το cod δεν τραβηξει νεους συνδρομητες το gamepass, μετα ειναι απλα θεμα χρονου να το τραβηξουν απο την μπριζα...
    Το λιγοτερο, ειναι να δουν οτι αυτοι που το παιζουν μεσω gp, το ταιζουν χρηματα μεσω mtx, αλλα και αυτο θελει χρονο για να φανει, αμφιβαλω αν θα δειξουν καν τετοια υπομονη.
    H φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες είναι οτι θα μπει στο gamepass αλλα θα ειναι στο ultimate ή όπως αλλιώς το πουν, και με αυξηση της τιμής. Υπάρχει και η φήμη οτι ΟΛΑ τα 1st party θα πάνε στην ακριβή συνδρομή, και ότι το απλό gamepass θα είναι για την πλέμπα που θα τα παίρνει τα παιχνίδια μεν, αλλα με καθυστέρηση αρκετών μηνών.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Slay View Post
    H φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες είναι οτι θα μπει στο gamepass αλλα θα ειναι στο ultimate ή όπως αλλιώς το πουν, και με αυξηση της τιμής. Υπάρχει και η φήμη οτι ΟΛΑ τα 1st party θα πάνε στην ακριβή συνδρομή, και ότι το απλό gamepass θα είναι για την πλέμπα που θα τα παίρνει τα παιχνίδια μεν, αλλα με καθυστέρηση αρκετών μηνών.
    Τι εννοείς ultimate ;
    Το ιδιο δεν είναι ;
    Υπάρχει σκέτο gamepass νομίζω υπάρχει σκέτο μόνο το online .
    Καλά ποιος θα πάρει gamepass για να παίζει cod δεν συμφέρει ποιο πολλά δίνει σε συνδρομή κ δεν το έχεις κιόλας ,άσε που cod από τα season κ τα έξτρα έρχεται το χρήμα .

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Τι εννοείς ultimate ;
    Το ιδιο δεν είναι ;
    Υπάρχει σκέτο gamepass νομίζω υπάρχει σκέτο μόνο το online .
    Καλά ποιος θα πάρει gamepass για να παίζει cod δεν συμφέρει ποιο πολλά δίνει σε συνδρομή κ δεν το έχεις κιόλας ,άσε που cod από τα season κ τα έξτρα έρχεται το χρήμα .

Υπάρχουν 3 game pass αν θυμάμαι καλά
    Το core (που είναι το παλιό gold)
    Το κλασικό που έχει όλα τα παιχνίδια για το Xbox
    Και το ultimate που έχει τα παιχνίδια, συν το ΕΑ play, online gaming και μπορείς να παίζεις και τα παιχνίδια στο pc.

Πάντως λογικο μου φαίνεται που θα βάλει το COD προφανώς θα περιμένει αρκετά περισσότερα έσοδα από micro transactions

Sent from my iPad using Tapatalk
    Spoiler!

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Default Xbox Series S | X

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Υπάρχουν 3 game pass αν θυμάμαι καλά
    Το core (που είναι το παλιό gold)
    Το κλασικό που έχει όλα τα παιχνίδια για το Xbox
    Και το ultimate που έχει τα παιχνίδια, συν το ΕΑ play, online gaming και μπορείς να παίζεις και τα παιχνίδια στο pc.

Πάντως λογικο μου φαίνεται που θα βάλει το COD προφανώς θα περιμένει αρκετά περισσότερα έσοδα από micro transactions

Εδώ νομίζω κάνετε λάθος υπάρχει Ultimate όπως τα λες κ core pass οπως το λες ,σκέτο gamepass δεν υπάρχει ,αν θες gamepass πας στα 15 τον μηνα στο ultimate.
    Edit
    Δεν υπήρχε λόγος να υπάρχει σκέτο gamepass χωρίς το online μέσα ,το EA απλά είναι σαν bonus από ότι κατάλαβα .
    Edit 2
    Στην ουσία είναι ακριβώς όπως το έχει κ το PlayStation με άλλο όνομα απλά έχει day one τα δικά τους παιχνίδια κ βγαινει λιγο ποιο ακριβά .

Last edited by Christos33; 21-05-2024 at 06:04.

απο οσο εχω καταλαβει.
    gamepass core, ουσιαστικα ειναι το αντιστοιχο του psn essential(online multiplayer) + εναν μικρο καταλογο παιχνιδιων.
    gamepass console (το αντιστοιχο του plus extra χωρις το online multiplayer(χρειάζεσαι και το core)
    gamepass pc ( το αντιστοιχο του ps plus extra αλλα για τα pc) - στο pc δεν πληρωνεις ξεχωριστα το online multiplayer gaming.
    gamepass ultimate, περιεχει και τα 3 παραπανω + cloud gaming

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by tomic20 View Post
    απο οσο εχω καταλαβει.
    gamepass core, ουσιαστικα ειναι το αντιστοιχο του psn essential(online multiplayer) + εναν μικρο καταλογο παιχνιδιων.
    gamepass console (το αντιστοιχο του plus extra χωρις το online multiplayer(χρειάζεσαι και το core)
    gamepass pc ( το αντιστοιχο του ps plus extra αλλα για τα pc) - στο pc δεν πληρωνεις ξεχωριστα το online multiplayer gaming.
    gamepass ultimate, περιεχει και τα 3 παραπανω + cloud gaming
    Δεν υπάρχει Gamepass σκέτο δεν πουλάει τέτοια συνδρομή η MS.
    Η Συνδρομές είναι ultimate που τα έχει όλα ακόμα κ από PC παίζεις .
    Core που είναι το αντίστοιχο plus για το online
    Αυτά είναι για την κονσόλα ,υπάρχει μια συνδρομή μόνο για το PC μόνο Gamepass δεν θαυμαμαι πως λέγεται κάνει 7 ευρώ νομίζω κ παίζεις τα παιχνίδια του Gamepass.

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Δεν υπάρχει Gamepass σκέτο δεν πουλάει τέτοια συνδρομή η MS.
    Η Συνδρομές είναι ultimate που τα έχει όλα ακόμα κ από PC παίζεις .
    Core που είναι το αντίστοιχο plus για το online
    Αυτά είναι για την κονσόλα ,υπάρχει μια συνδρομή μόνο για το PC μόνο Gamepass δεν θαυμαμαι πως λέγεται κάνει 7 ευρώ νομίζω κ παίζεις τα παιχνίδια του Gamepass.

το ιδιο λεμε.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Έχω χρόνια να βάλω οποτε όπως φαίνεται το αφαίρεσαν το απλό.
    Παλιά είχε 3 πάντως όπως τα έγραψα, αυτό θυμόμουν εγώ.

Spoiler!

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Έχω χρόνια να βάλω οποτε όπως φαίνεται το αφαίρεσαν το απλό.
    Παλιά είχε 3 πάντως όπως τα έγραψα, αυτό θυμόμουν εγώ.

Καλά κ εγώ πριν λίγο καιρό έβαλα μια 3μηνη ,είχα να βάλω από τότε που ήταν Gold.
    Ίσως αυτό το Gamepass θυμάσαι πριν αλλάξουν η συνδρομές κ η τιμές.

17. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

mihalis13 (24-05-2024)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

https://www.trueachievements.com/new...ompleted-story

Δεν ξέρω πως γίνονται αυτές οι μετρήσεις.Οχι ότι τις αμφισβητώ αντίθετος θα έλεγα -αν κρίνω από εμενα που ούτε καν το έχω βάλει να το δω πως είναι - δείχνει λίγο την αποστροφή του κόσμου απο ωραία γραφικά χωρίς ουσία να πω;; Χωρίς διασκέδαση άντε !

Name
    Δημήτρης

Ισως φταιει η θεματολογια του παιχνιδιου. Εχω παιξει μονο το πρωτο και φανταζομαι το δευτερο κινειται στο ιδιο μηκος κυματος. Εμενα μου αρεσε (το πρωτο) αλλα η θεματολογια του ειναι «βαρια».

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

δεν ειναι λογικό να συμβαίνει αυτό σε μια πλατφόρμα που έχει άπειρα δωρεάν παιχνίδια που ο καθένας θα βάλει έστω και λίγο τις νέες προσθήκες για να δει αν του αρέσει κάτι;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Εμένα μου άρεσε πάντως το βρήκα ενδιαφέρον δεν είχα παιξει το ένα ,όποτε δεν μπορώ να το συγκρίνω με το πρώτο .
    Ήχος πολύ καλός ,gameplay αρκετά καλό ίσως η αρχή ήταν λίγο βαρετή μετά όμως άρχισε να γίνεται ενδιαφέρον κ δεν μου αρέσουν το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού απλά έτυχε κ έβαλα gamepass κ το έπαιξα .

Συγνώμη παιδιά αλλά θα πάθω καρδιακο.
    Δεν θα σχολιάσω την παρουσίαση της ms θα τα πούμε αργότερα .
    Θα σχολιάσω μόνο το τελευταίο παιχνίδι που έδειξε .
    Το οποίο είναι το παιχνίδι που θέλω να ο;θξω σε όλη μου τη ζωή και το σύνολο των σοβαρών gamers απορούσε γιατί ποτέ δεν βγήκε χρόνια τώρα!
    Το Prequel του Gears of war.
    Την αρχή του πολέμου ,πως ξεκίνησαν όλα!
    Τη μαμημενη EMERGENCE DAY που οι άνθρωποι της SERA είδαν ξαφνικά και απροειδοποίητα να ανοίγει η γη και να βγαίνουν τέρατα από μέσα .
    Οι κραυγές και τα ξεφωνητα που έριξα ακούστηκαν και ακούγονται ακόμα σε ακτίνα 5χλμ και δεν τα έχω ρίξει ΠΟΤΕ ξανά στη ζωή μου.
    Ναι ΓΤΣΣ ΝΑΙΙΙΙΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ ΑΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ

Στάλθηκε από το 23021RAA2Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by Giannis1979; 09-06-2024 at 21:30.

Bookmarks

Bookmarks