Page 169 of 169 FirstFirst ... 69119159165166167168169
Results 3,361 to 3,365 of 3365

Thread: Xbox Series S | X

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Επειδή έχω να ασχοληθώ κάνα χρόνο με αυτό, το content που εμπλουτίζουν είναι free (σαν το gt7) ή επί πλερωμή?

Επίσης νιώθω ότι έχουν αργήσει να βγάλουν το επόμενο.. Πριν τα έβγαζαν κάθε 2 χρόνια περίπου και ήταν όλα ένα κι ένα.

Τώρα αυτό έχει ήδη 3,5 χρόνια και ούτε φωνή ούτε ακρόαση για το επόμενο..
    Και εγώ τόσο είχα να ασχοληθώ κάπου.
    Τώρα που διάβασα για την PS5 έκδοση μπήκα από το s της κόρης μου και έχει ένα σωρό νέο content σε όλο το εύρος των αγωνισμάτων και φυσικά δωρεάν .
    DLC εδώ και πολλά χρόνια δεν αγοράζω οπότε δεν ξέρω καν τι παίζει και τι έχει βγει.
    Αυτό που ξέρω είναι ότι ενώ είχα τελειώσει όλα σχεδόν τα events τώρα έχω ένα σωρό καινούργια και με αφήνει μια χαρά να τα παίξω.

Στο άλλο που λες δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε νέο horizon και θεωρώ υπερβολή την κυκλοφορία ανά διετία .
    Ας φτιάξουν ένα για τη νέα γενιά .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Όχι ρε συ διαφωνώ!!

Η μισή μαγεία του horizon είναι η διαφορετική περιοχή σε κάθε νέο παιχνίδι! Αμερική-Γαλλοιταλία-Αυστραλία-ΗΒ-Μεξικό.

Δεν είναι όπως το motorsport η το gt, που προσθέτεις πίστες, αυτοκίνητα και είσαι τζέτ.

Πόσο θα γούσταρα ένα στην Ιαπωνία ή στην Ελβετία πχ.

Μάλλον το έφαγε και αυτό η μαρμάγκα του live service.
    Last edited by drifterx; 04-02-2025 at 08:27.

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Όχι ρε συ διαφωνώ!!

Η μισή μαγεία του horizon είναι η διαφορετική περιοχή σε κάθε νέο παιχνίδι! Αμερική-Γαλλοιταλία-Αυστραλία-ΗΒ-Μεξικό.
    Ναι εδώ συμφωνώ και κάθε παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό από το άλλο λόγω χάρτη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Μιας και το πήρα το FH5 στο PS5 και έπαιξα κανα 5ωρο έχω πολυ ανάμεικτες εντυπώσεις. Περίμενα κάτι μάλλον πολύ καλύτερο αν κρίνω απο τις κριτικές (ένα απο τα καλυτερα racing ολων των εποχων και άλλα τέτοια που σε εμένα λειτουργησαν αρνητικά τελικά...).

Γραφικά πολύ καλά και αναμενόμενο και ειναι και παιχνίδι του 21 αν δεν κάνω λάθος.

Χειρισμός --> προτιμώ του Driveclub αλλά ΟΚ αυτό που με παραξενεύει ειναι ότι δεν έχουν φοβερά διαφορετική συμπεριφορά τα αυτοκίνητα και αυτο που τα διαφοροποιεί ειναι η ικανότητα τους στο offroad κατά μεγάλο κομμάτι και τα βασικά πχ πισωκινητα, μπροστινοκινητα κλπ ΑΛΛΑ όλα εχουν την ίδια συμπεριφορα πανω κατω στην κατηγορία τους. Ειναι για χαβαλέ το παιχνίδι επομένως το συγχωρώ.

Overall gameplay --> διασκεδαστικό με πολλά events και σου δινει εύκολα, τουλάχιστον για την ώρα, rewards. Έχει απειρη πληροφορία όμως και λίγο κουραστικά μενου αλλά τα συνηθίζεις. Επίσης σαχλό σε σημεία με διαλόγους κλπ αλλά το προσπερνάς και αυτό.

Το μεγαλύτερο για μένα αρνητικό που θα ήθελαν να φτιάξουν ειναι το R2 trigger το οποίο δεν ειναι adaptive. Άρα ναι...adaptive ειναι μονο το φρένο και όχι το γκάζι. Με αποσυντονίζει και δεν μου κάθεται καλά που το γκαζι ειναι χωρίς feedback. Παίζω με όλες τις βοήθειες off οπότε θα ήθελα να εχω καλυτερο έλεγχο...ΦΤΙΑΞΤΕ το plz

Γενικά λοιπόν ειναι ενα πολύ καλό παιχνιδι, χαλαρό και χωρίς άγχος για το παραμικρό και εθιστικό αλλά όχι το έπος να σε πιάνει δέος που περίμενα με βάση αυτά που διάβαζα (πάντα για τα γούστα μου). Το προτείνω για όποιον θέλει να παιξει κάτι με καλά γραφικά και να κάνει βόλτες σε έναν μεγάλο χάρτη με ποικιλία και να ηρεμήσει λίγο απο π.χ το GT7 που θέλει 100% συγκέντρωση και ακρίβεια και να κοντράρεται με τη Sophy και να του βγαίνουν τα μάτια.
    Satan has left his killing floor
    PS4

5. The Following 2 Users Say Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

mihalis13 (08-05-2025),Valkyre (06-05-2025)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Έχοντας παίξει τα FH3 4 και 5 μπορώ να πω πως το 5 ήταν μακράν το λιγότερο αγαπημένο μου.. Για εμένα το καλύτερο ήταν το FH4..
    Βέβαια τα θεωρώ το καλύτερα arcade racing αυτή την στιγμή, αλλά όντως ένιωθες πως όποιο αμάξι και να οδηγούσες δεν είχε καμία διαφορά στην οδηγική συμπεριφορά. Ίσως κάποια στιγμή το πάρω και στο PS5 αλλά το ότι βγήκε αποκλειστικά digital με ξενέρωσε..
    Ίσως σε μεγάλη πτώση τιμής..

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks