Page 168 of 168 FirstFirst ... 68118158164165166167168
Results 3,341 to 3,352 of 3352

Thread: Xbox Series S | X

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Επιτελους βγηκαν και 2 παρα πολυ καλα παιχνιδια μεσω της Microsoft, μιλαω για το Stalker 2 και το Indiana Jones τα οποια δοκιμασα στο PC.
    Παροτι αυτο το διαστημα παιζω Rise of the Ronin, ηθελα να τα δοκιμασω (κυριως το Stalker). Για το αλλο δεν ειχα ιδιαιτερες προσδοκιες.

Το Stalker λοιπον, παρα τα θεματα που εχει ειναι εκπληκτικο. Γραφικα, ατμοσφαιρα, περιβαλλον, ηχος, υποθεση προς το παρον ειναι top notch που λεμε και στο χωριο μου.
    Το περιβαλλον μου θυμιζει κατα καποιο τροπο το Cyberpunk, ειναι δλδ απο τα λιγα παιχνιδια που νιωθεις οτι εισαι σε "πραγματικες" περιοχες/πολεις, κι οχι ενα περιβαλλον παιχνιδιου με assets copy paste απο δω κι απο κει. Το εχω σταματησει ομως γιατι θελω να τελειωνω με το Rise.

Απο την αλλη δοκιμασα και το Indiana, και καταρχην επαθα πλακα με τα γραφικα. Aυτο με το 1ο προσωπο δε με χαλαει, αν και κανει παρα πολυ συχνα transitιοn σε 3ο προσωπο και ειναι λιγο περιεργο. Φαινεται αρκετα ενδιαφερον, κι εδω παρα πολυ καλη η ατμοσφαιρα. Το combat φαινεται βεβαια λιγο περιεργο/απλοικο, αλλα οκ.
    Απο κει δλδ που μου φαινοταν σχετικα αδιαφορο, ανυπομονω πλεον να ερθει σωστα η σειρα του.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Κατα τη γνωμη μου ειναι κριμα που τα 2 αυτα καλα παιχνιδια ερχονται στο PS5 αλλα οκ εγω ειμαι εγω και ειμαι περιεργος. Το Stalker δεν μπορω να πω γενικα οτι με ενδιαφερει (ειχα παιξει το πρωτο και δεν μου αρεσε καθολου). Το Indiana σιγουρα ειναι απο τα παιχνιδια εκεινα που μου κινουν το ενδιαφερον και φαινεται να το εχουν κανει πολυ καλα.

Αλλα θα προτιμουσα να ηταν exclusive για τα καλα που θα προσφερε στον ανταγωνισμο και στο να πιεσει την Sony αντιστοιχα. Τωρα ετσι οπως εχουν τα πραγματα σε 405 μηνες θα ερθει και στο PS5. Γενικα η εποχη του exclusive πλεον δεν υφισταται και καταλαβαινω μεν το γιατι, αλλα προφανως δεν μου ειναι και ευχαριστο.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (11-12-2024),PDS (10-12-2024)

Quote Originally Posted by gonzalez View Post
    Επιτελους βγηκαν και 2 παρα πολυ καλα παιχνιδια μεσω της Microsoft, μιλαω για το Stalker 2 και το Indiana Jones τα οποια δοκιμασα στο PC.
    Παροτι αυτο το διαστημα παιζω Rise of the Ronin, ηθελα να τα δοκιμασω (κυριως το Stalker). Για το αλλο δεν ειχα ιδιαιτερες προσδοκιες.

Το Stalker λοιπον, παρα τα θεματα που εχει ειναι εκπληκτικο. Γραφικα, ατμοσφαιρα, περιβαλλον, ηχος, υποθεση προς το παρον ειναι top notch που λεμε και στο χωριο μου.
    Το περιβαλλον μου θυμιζει κατα καποιο τροπο το Cyberpunk, ειναι δλδ απο τα λιγα παιχνιδια που νιωθεις οτι εισαι σε "πραγματικες" περιοχες/πολεις, κι οχι ενα περιβαλλον παιχνιδιου με assets copy paste απο δω κι απο κει. Το εχω σταματησει ομως γιατι θελω να τελειωνω με το Rise.

Απο την αλλη δοκιμασα και το Indiana, και καταρχην επαθα πλακα με τα γραφικα. Aυτο με το 1ο προσωπο δε με χαλαει, αν και κανει παρα πολυ συχνα transitιοn σε 3ο προσωπο και ειναι λιγο περιεργο. Φαινεται αρκετα ενδιαφερον, κι εδω παρα πολυ καλη η ατμοσφαιρα. Το combat φαινεται βεβαια λιγο περιεργο/απλοικο, αλλα οκ.
    Απο κει δλδ που μου φαινοταν σχετικα αδιαφορο, ανυπομονω πλεον να ερθει σωστα η σειρα του.
    Το δοκίμασα στο series s της κόρης μου καμμία ώρα χθες (Το Indiana) .
    Ισχύουν όσα λες αλλά το σύστημα μάχης πραγματικά δεν μου άρεσε καθόλου και αν το παρατήσω ο λόγος θα είναι αυτός .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Stalker και indiana jones έχουν μπει στη wishlist κανονικότατα, όταν με το καλό βγουν σε proper physical release σε ps5.

Ελπίζω να ακολουθήσει και hellblade 2 που περιμένω πως και πως να ανακοινωθεί! Κρίμα ένα τόσο αξιόλογο παιχνίδι να μείνει στα βρωμοχώραφα του digital-only.

ΥΓ. Κρυφός πόθος είναι και η τριλογία stalker remaster σε δισκάκι, αλλά για κάποιο λόγο στην Ευρώπη δεν έρχεται, θα το τραβήξω κάνα import.
    Last edited by drifterx; 10-12-2024 at 14:43.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Το δοκίμασα στο series s της κόρης μου καμμία ώρα χθες (Το Indiana) .
    Ισχύουν όσα λες αλλά το σύστημα μάχης πραγματικά δεν μου άρεσε καθόλου και αν το παρατήσω ο λόγος θα είναι αυτός .

Ναι, προς το παρον (κανα 2ωρο επαιξα), το combat δεν πολυ τραβαει. Ειναι απλα το μεσο για να προχωρησεις παρακατω χωρις πολλα πολλα.
    Δεν ξερω αν στην πορεια αλλαζει βεβαια και γινεται καπως πιο ενδιαφερον. Αλλα με τραβηξαν πολυ περισσοτερο ολα τα υπολοιπα ωστε να παραμερισω αυτο.
    Ωρες ωρες ειναι σα να βλεπεις ταινια, ακομα και εκτος cutscenes.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Κατα τη γνωμη μου ειναι κριμα που τα 2 αυτα καλα παιχνιδια ερχονται στο PS5 αλλα οκ εγω ειμαι εγω και ειμαι περιεργος. Το Stalker δεν μπορω να πω γενικα οτι με ενδιαφερει (ειχα παιξει το πρωτο και δεν μου αρεσε καθολου). Το Indiana σιγουρα ειναι απο τα παιχνιδια εκεινα που μου κινουν το ενδιαφερον και φαινεται να το εχουν κανει πολυ καλα.

Αλλα θα προτιμουσα να ηταν exclusive για τα καλα που θα προσφερε στον ανταγωνισμο και στο να πιεσει την Sony αντιστοιχα. Τωρα ετσι οπως εχουν τα πραγματα σε 405 μηνες θα ερθει και στο PS5. Γενικα η εποχη του exclusive πλεον δεν υφισταται και καταλαβαινω μεν το γιατι, αλλα προφανως δεν μου ειναι και ευχαριστο.
    Συμφωνώ φουλ... Και για εμένα πρέπει να υπάρχουν exclusives για να σπρώχνουν τον ανταγωνισμό.
    Κανένα από τα 2 δεν είναι του γούστου μου βέβαια, το Indiana ίσως αν ήταν third person να με έβαζε σε σκέψεις, αλλά ούτε τρελός φαν των ταινιών είμαι ούτε με τράβηξε η οπτική του πρώτου προσώπου στο συγκεκριμένο...
    Spoiler!

Unplayable το Indiana .
    Έχω bug που δεν σε αφήνει να κάνεις drop κανένα item με αποτέλεσμα να γεμίσει το backpack με junk και να μη μπορείς να προχωρήσεις .
    Με μια σύντομη έρευνα στο ίντερνετ το ίδιο θέμα έχουν πάρα πολλοί από τη μέρα που βγήκε το παιχνίδι και ακόμα κανένα fix .
    Προσέχετε όσοι σκοπεύετε να το αγοράσετε αργότερα αν δεν έχει λυθεί .

Name
    Δημήτρης

Ευχαριστουμε για το heads up και θελω να πιστευω οτι με τετοια δημοσιοτητα που εχει το παιχνιδι θα το φτιαξουν που θα παει.. Αν παλι τα καταφερουν να μην το εχουν λυσει μεχρι την κυκλοφορια του στο PS5 θα ειναι αξιοθαυμαστο πραγματικα..

10. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Giannis1979 (29-12-2024),panos74gr (29-12-2024)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

https://gamersocialclub.ca/2025/01/0...ries-s-memory/

Χμμμμ
    Μεγάλη κουβέντα το συγκεκριμένο άρθρο.
    Οι εταιρείες πλέον δεν έχουν τον χρόνο και το χρήμα για τόσο optimization

Name
    Δημήτρης

Well καποιοι το λεγαμε χρονια πριν οταν ανακοινωθηκε το Series S οτι ειναι το μηχανημα που θα δημιουργησει τα περισσοτερα προβληματα μακροχρονια στη γενια και ειδικα στο ΧΒΟΧ brand και τωρα αρχιζουν τα οργανα...

Το γενναιο θα ηταν (και ορθο να σημειωσω) να βγει η MS και να ανακοινωσει επισημως οτι δεν ειναι απαραιτητο καθε παιχνιδι να βγαινει και στο Series S. Δεν φταινε σε τιποτα οι Series X κατοχοι να πληρωνουν τα σπασμενα του S. Και στην τελικη αν καποιοι κατοχοι του Series S χαλαστουν απο αυτο, ε λογικο απο τη μια να ξενερωσουν, απο την αλλη δεν μπορει και να μην καταλαβαινουν και το γιατι.

13. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

obione (04-01-2025),PDS (03-01-2025),Slay (08-01-2025)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Οταν φτανει και ειναι θεμα μνημης, τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. Εδω καπου διαβαζα οτι στο Stalker 2, εκοψαν καποια mechanics του παιχνιδιου (αυτο το Α-life system που λενε) για να μπορει να τρεχει εκει, και τωρα παλευουν να το επαναφερουν. Παρεπιπτοντως, εχω σαπισει τελειως στο Stalker, εχω παρατησει ολα τα υπολοιπα και απλα λιωνω, το θεωρω απο τα διαμαντια που υπαρχουν εκει εξω.
    Αν βγει και στο PS5 σε physical, θα το παρω εκει (μιας και παιζω απο gamepass στο PC) για ενα 2ο playthrough.

Μιας και λέτε για το Indiana, το έχω βάλει εδώ και μέρες για να το δω, γιατί είχα σκοπό να ασχοληθώ με το Stalker 2 βασικά. Έχω παίξει κάμποσο και σίγουρα είναι φοβερή παραγωγή. Τα γραφικά, σχεδόν αληθινά. Η κίνηση πολύ smooth. Εγώ δεν έχω θέμα και με το πρώτο πρόσωπο. Είναι γενικώς ένα πολύ καλοφτιαγμένο παιχνίδι και είναι Indiana Jones 100%, οπότε αυτό το πέτυχαν.
    Το παιχνίδι πρέπει να το ξεκινήσει κανείς με το σκεπτικό ότι θα παίξει ένα παιχνίδι εξερεύνησης με γρίφους και διάβασμα. Έχει πολλές πληροφορίες, που αποθηκεύονται στο μενού σε ένα ημερολόγιο που έχεις. Αυτό είναι το concept. Η μάχη είναι basic και κάπως άγαρμπη. Το stealth είναι κάπως καλύτερο, αλλά κι αυτό δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Ουσιαστικά είναι περισσότερο μια interactive movie φάση και, ως τέτοια, είναι εξαιρετική.
    Είμαι σε δίλημμα αν θα το συνεχίσω κι ο μόνος λόγος είναι ότι δεν έχει κάτι να μου πει, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Έχω δει τις ταινίες από παλιά, οκ, μια χαρά πλάκα έχουν, ανάλαφρες περιπέτειες με κυνήγι artifacts, που κυνηγάνε και οι Ναζί, και όλα αυτά.
    Κατά τα άλλα, περνάει κανείς πολύ ευχάριστα παίζοντας.

16. The Following User Says Thank You to toninio For This Useful Post:

Valkyre (Yesterday)

Bookmarks

Bookmarks