Originally Posted by
gonzalez
Επιτελους βγηκαν και 2 παρα πολυ καλα παιχνιδια μεσω της Microsoft, μιλαω για το Stalker 2 και το Indiana Jones τα οποια δοκιμασα στο PC.
Παροτι αυτο το διαστημα παιζω Rise of the Ronin, ηθελα να τα δοκιμασω (κυριως το Stalker). Για το αλλο δεν ειχα ιδιαιτερες προσδοκιες.
Το Stalker λοιπον, παρα τα θεματα που εχει ειναι εκπληκτικο. Γραφικα, ατμοσφαιρα, περιβαλλον, ηχος, υποθεση προς το παρον ειναι top notch που λεμε και στο χωριο μου.
Το περιβαλλον μου θυμιζει κατα καποιο τροπο το Cyberpunk, ειναι δλδ απο τα λιγα παιχνιδια που νιωθεις οτι εισαι σε "πραγματικες" περιοχες/πολεις, κι οχι ενα περιβαλλον παιχνιδιου με assets copy paste απο δω κι απο κει. Το εχω σταματησει ομως γιατι θελω να τελειωνω με το Rise.
Απο την αλλη δοκιμασα και το Indiana, και καταρχην επαθα πλακα με τα γραφικα. Aυτο με το 1ο προσωπο δε με χαλαει, αν και κανει παρα πολυ συχνα transitιοn σε 3ο προσωπο και ειναι λιγο περιεργο. Φαινεται αρκετα ενδιαφερον, κι εδω παρα πολυ καλη η ατμοσφαιρα. Το combat φαινεται βεβαια λιγο περιεργο/απλοικο, αλλα οκ.
Απο κει δλδ που μου φαινοταν σχετικα αδιαφορο, ανυπομονω πλεον να ερθει σωστα η σειρα του.
Bookmarks