Page 169 of 169 FirstFirst ... 69119159165166167168169
Results 3,361 to 3,378 of 3378

Thread: Xbox Series S | X

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Επειδή έχω να ασχοληθώ κάνα χρόνο με αυτό, το content που εμπλουτίζουν είναι free (σαν το gt7) ή επί πλερωμή?

Επίσης νιώθω ότι έχουν αργήσει να βγάλουν το επόμενο.. Πριν τα έβγαζαν κάθε 2 χρόνια περίπου και ήταν όλα ένα κι ένα.

Τώρα αυτό έχει ήδη 3,5 χρόνια και ούτε φωνή ούτε ακρόαση για το επόμενο..
    Και εγώ τόσο είχα να ασχοληθώ κάπου.
    Τώρα που διάβασα για την PS5 έκδοση μπήκα από το s της κόρης μου και έχει ένα σωρό νέο content σε όλο το εύρος των αγωνισμάτων και φυσικά δωρεάν .
    DLC εδώ και πολλά χρόνια δεν αγοράζω οπότε δεν ξέρω καν τι παίζει και τι έχει βγει.
    Αυτό που ξέρω είναι ότι ενώ είχα τελειώσει όλα σχεδόν τα events τώρα έχω ένα σωρό καινούργια και με αφήνει μια χαρά να τα παίξω.

Στο άλλο που λες δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε νέο horizon και θεωρώ υπερβολή την κυκλοφορία ανά διετία .
    Ας φτιάξουν ένα για τη νέα γενιά .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Όχι ρε συ διαφωνώ!!

Η μισή μαγεία του horizon είναι η διαφορετική περιοχή σε κάθε νέο παιχνίδι! Αμερική-Γαλλοιταλία-Αυστραλία-ΗΒ-Μεξικό.

Δεν είναι όπως το motorsport η το gt, που προσθέτεις πίστες, αυτοκίνητα και είσαι τζέτ.

Πόσο θα γούσταρα ένα στην Ιαπωνία ή στην Ελβετία πχ.

Μάλλον το έφαγε και αυτό η μαρμάγκα του live service.
    Last edited by drifterx; 04-02-2025 at 09:27.

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Όχι ρε συ διαφωνώ!!

Η μισή μαγεία του horizon είναι η διαφορετική περιοχή σε κάθε νέο παιχνίδι! Αμερική-Γαλλοιταλία-Αυστραλία-ΗΒ-Μεξικό.
    Ναι εδώ συμφωνώ και κάθε παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό από το άλλο λόγω χάρτη.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Μιας και το πήρα το FH5 στο PS5 και έπαιξα κανα 5ωρο έχω πολυ ανάμεικτες εντυπώσεις. Περίμενα κάτι μάλλον πολύ καλύτερο αν κρίνω απο τις κριτικές (ένα απο τα καλυτερα racing ολων των εποχων και άλλα τέτοια που σε εμένα λειτουργησαν αρνητικά τελικά...).

Γραφικά πολύ καλά και αναμενόμενο και ειναι και παιχνίδι του 21 αν δεν κάνω λάθος.

Χειρισμός --> προτιμώ του Driveclub αλλά ΟΚ αυτό που με παραξενεύει ειναι ότι δεν έχουν φοβερά διαφορετική συμπεριφορά τα αυτοκίνητα και αυτο που τα διαφοροποιεί ειναι η ικανότητα τους στο offroad κατά μεγάλο κομμάτι και τα βασικά πχ πισωκινητα, μπροστινοκινητα κλπ ΑΛΛΑ όλα εχουν την ίδια συμπεριφορα πανω κατω στην κατηγορία τους. Ειναι για χαβαλέ το παιχνίδι επομένως το συγχωρώ.

Overall gameplay --> διασκεδαστικό με πολλά events και σου δινει εύκολα, τουλάχιστον για την ώρα, rewards. Έχει απειρη πληροφορία όμως και λίγο κουραστικά μενου αλλά τα συνηθίζεις. Επίσης σαχλό σε σημεία με διαλόγους κλπ αλλά το προσπερνάς και αυτό.

Το μεγαλύτερο για μένα αρνητικό που θα ήθελαν να φτιάξουν ειναι το R2 trigger το οποίο δεν ειναι adaptive. Άρα ναι...adaptive ειναι μονο το φρένο και όχι το γκάζι. Με αποσυντονίζει και δεν μου κάθεται καλά που το γκαζι ειναι χωρίς feedback. Παίζω με όλες τις βοήθειες off οπότε θα ήθελα να εχω καλυτερο έλεγχο...ΦΤΙΑΞΤΕ το plz

Γενικά λοιπόν ειναι ενα πολύ καλό παιχνιδι, χαλαρό και χωρίς άγχος για το παραμικρό και εθιστικό αλλά όχι το έπος να σε πιάνει δέος που περίμενα με βάση αυτά που διάβαζα (πάντα για τα γούστα μου). Το προτείνω για όποιον θέλει να παιξει κάτι με καλά γραφικά και να κάνει βόλτες σε έναν μεγάλο χάρτη με ποικιλία και να ηρεμήσει λίγο απο π.χ το GT7 που θέλει 100% συγκέντρωση και ακρίβεια και να κοντράρεται με τη Sophy και να του βγαίνουν τα μάτια.
    Satan has left his killing floor
    PS4

5. The Following 2 Users Say Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

mihalis13 (08-05-2025),Valkyre (06-05-2025)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Έχοντας παίξει τα FH3 4 και 5 μπορώ να πω πως το 5 ήταν μακράν το λιγότερο αγαπημένο μου.. Για εμένα το καλύτερο ήταν το FH4..
    Βέβαια τα θεωρώ το καλύτερα arcade racing αυτή την στιγμή, αλλά όντως ένιωθες πως όποιο αμάξι και να οδηγούσες δεν είχε καμία διαφορά στην οδηγική συμπεριφορά. Ίσως κάποια στιγμή το πάρω και στο PS5 αλλά το ότι βγήκε αποκλειστικά digital με ξενέρωσε..
    Ίσως σε μεγάλη πτώση τιμής..
    Spoiler!

7. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

MajereMP44 (08-05-2025)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

https://n4g.com/news/2679201/updates...ultimate-plans

Μετά την αύξηση τιμών στις κονσόλες ήρθε και η αύξηση τιμών και στο gamepass .
    360$ τον χρόνο !!
    Μαλιστα !!
    Σιγουρα θα βγάλουν χρόνου φθηνότερα αλλά και πάλι .
    πανεεεεε τα 1$ το μήνα χαχαχα

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Περιττό να πούμε ότι έχει ξεσηκωθεί κύμα αντιδράσεων. Οι τύποι με λίγα λόγια είπαν ότι αν θες να παίζεις day one τα καινούρια παιχνίδια (το selling point του gameflix δηλαδή!!) πλήρωσε 50% παραπάνω το μήνα. Αντί για 20$ πάμε στα 30$.

Τα άλλα χαμηλότερα tier δεν έχουν αύξηση τιμής μεν, αλλά ούτε day one κυκλοφορίες δε.

Οι τύποι σκότωσαν την κονσόλα, τώρα πάνε να σκοτώσουν το άλογο στο οποίο πόνταραν! Μάλλον επειδή το gamepass είναι SuSTaiNaBle!

Τα λέγαμε εδώ μέσα για τις συνδρομητικές και τις χαμηλές τιμές που είχαν και έκαιγαν χρήμα. Άλλαξαν τα κόζια.

Το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι? ΣΙΓΑ ΜΗN ΑΦΗΣΕΙ Η ΣΟΝΥ ΤΟ PS PLUS PREMIUM ΣΤΑ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

Προσωπικά ούτε με νοιάζει, ας τα κάνουν 500 ευρώ το χρόνο, ότι σπείρουν θα θερίσουν.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Εντάξει, τα λέγαμε εδώ πριν χρόνια, ότι αυτό με το 1 ευρώ και 50 ευρώ συνδρομή το χρόνο κτλ δε θα κρατήσει και για πολύ. Δηλαδή, οκ, κράτησε αρκετά χρόνια μπορώ να πω.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - SVS SB1000Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos | PS5 |

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Είναι η πάγια πολιτική όλων των gameflix υπηρεσιών (κατ' επέκταση και των movieflix).

Ξεκινούν με σοβαρότατη ζημία έχοντας χαμηλές τιμές ώστε να διεισδύσουν στην αγορά (market penetration). Εν συνεχεία κρατούν τις τιμές χαμηλές ώστε να αυξήσουν το ποσοστό του πελατολογίου.

Και όταν φτάσουν σε ένα σημείο όπου το υφιστάμενο πελατολόγιο, όπως το έχουν υπολογίσει οι αδίστακτοι οικονομολόγοι της εταιρείας, φτάσει στο σημείο που τους ικανοποιεί τότε σταδιακά ανεβάζουν την τιμή ώστε να αρχίσει να αποφέρει κέρδος.

Το γνωστό και πετυχημένο πείραμα με τον βάτραχο στο τηγάνι/κατσαρόλα που ανεβάζεις την θερμοκρασία σιγά-σιγά και όχι απότομα γιατί τότε θα πηδήξει/φύγει, ενώ σταδιακά θα παραμείνει μέχρι που θα μαγειρευτεί πλήρως.

Η MS σπρώχνει τον κόσμο προς το PC gamepass.
    Αν δεν το έχετε εντοπίσει, η τιμή για τον PC είναι αρκετά χαμηλότερη.

Ουσιαστικά δεν θέλει καν το Xbox brand πλέον.
    Ναι, ούτε ως brand δεν το θέλει (καθώς την λέξη "κονσόλα" την έχει χάσει προ πολλού).

Θέλει όλο το κόσμο να πάει στον PC και να του πουλάει gamepass εκεί (κι έτσι να πάρει το αίμα της πίσω από την Valve/Steam που της έφαγε όλο το ψωμί από το 2004/5 χωρίς η MS να το προβλέψει καν).

Βάλτε υπόψη σας ότι η νέα κονσόλα δήθεν-Xbox θα είναι ένα pre-configured PC καμουφλαρισμένο με gaming UI, χωρίς την ανάγκη drivers/antivirus/windows format-install κλπ, και θα έχει πρόσβαση σε όλες τις gaming υπηρεσίες (αλλά η MS θα θέλει να έχει ο χρήστης PC gamepass για το συμφέρον της).............ε, το παζλ συμπληρώνεται.
    Last edited by Lefteris_X; 02-10-2025 at 13:19.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

To θέμα είναι Ελευθέριέ μου, ότι στα χαμηλότερα tier που παίζεις σε pc και στοιχίζουν 10$ και 15$ αντίστοιχα, ΔΕΝ θα έχει day one κυκλοφορίες.

Αν θες να παίζεις πλέον τις μεγάλες κυκλοφορίες day one, (που μας έπρηζαν τα ούμπαλα πληρώστε εσείς 80 ευρώ, εγώ θα τα παίζω τζάμπα), θα δίνεις 30$ ή 28 ευρώ το μήνα!

PSN ID
    Lefteris_X

Μάλλον τα μάτια μου χρειάζονται service! αχαχχααχα

Γιατί είδα ότι το PC Ultimate pass είναι φθηνότερο από αυτό του Xbox Ultimate, εξ ου και έγραψα ότι έγραψα πιο πάνω.

Όπως και να έχει όμως η MS ανοιχτά και στα ίσια/ευθέως έχει μπει σε mode "αφαίμαξη των gamer".

3rd party publisher για να τα παίρνουμε από όλους, τρελή αύξηση του day 1 -σόρρυ, γκουχ γκουχ Ultimate- game pass και τρελές αυξήσεις (αλλεπάλληλες) στις κονσόλες της.

ΥΓ: Αν ακολουθήσει αυτό το mode και η Sony, ας κλάψουμε όλοι μαζί (ήδη έπεσε μείωση στον SSD του ψηφιακού PS5, από 1ΤΒ σε 825GB στην ίδια τιμή όμως, έτσι για να γουστάρουμε το τσούξιμο πωπού και από αυτό το στρατόπεδο.)

Δεν υπάρχει κανένα νόημα να έχεις Xbox πλέον . Πανάκριβο game pass και όλα τα exclusives στο ps .
    Οι άνθρωποι θέλουν να φύγουν από τη δουλειά και να ασχοληθούν με το publishing.
    Και θέλουν να φύγουν ΓΡΗΓΟΡΑ

15. The Following 2 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

Lefteris_X (04-10-2025),Valkyre (06-10-2025)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Για εμενα ο Phil το εσκισε το ΧΒΟΧ. Και το λεω καιρο τωρα.

Κριμα. Γιατι τωρα απλα δεν υπαρχει ανταγωνισμος και επαφιεται ξεκαθαρα στο "φιλοτιμο" απο Σονυ μεριας... καλα κρασια δλδ...

17. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (06-10-2025)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    επαφιεται ξεκαθαρα στο "φιλοτιμο" απο Σονυ μεριας... καλα κρασια δλδ...
    Στο ποιο??? ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Εγώ πάντως έχω προμηθευτεί άφθονη βαζελίνη για ευνόητους λόγους. Η επόμενη γενιά προβλέπεται....τσουχτερή!

Κάνει τα σχέδια της ακόμη πιο καβάλα στο άλογο από ότι ήταν στο τέλος της ps4 γενιάς....

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Kοιτα εδω καταντια:

Life after Game Pass for Xbox fans means more ads

Μιλαμε για μεγαλη ξεφτυλα ομως...

https://www.polygon.com/cancel-xbox-...crosoft-price/

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Ξεφτιλέ ολέ.

Υπάρχει λύση, offline και δε βλέπεις τίποτα (θεωρώ, δεν το έχω δοκιμάσει).

Κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα. Να ζήσουμε να θυμόμαστε τις εποχές 360, που πλέον επέστρεψαν ως 360$ per year!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δυστυχώς το game pass έγινε άναγκη στους Xbox users, δεν ξέρω κάποιον που να παίζει συστημικά στο xbox και να μην έχει και σχεδόν όλοι δεν αγοράζουν τίποτα.
    Οπότε είναι "παγιδευμένοι" στην συνδρομή.
    Για μένα οι συνδρομητικές ήταν πάντα κάτι συμπληρωματικό, αγόραζα πάντα τα παιχνίδια που ήθελα να αγοράσω, αλλά οι συνδρομητικές μου έφερναν παιχνίδια που δεν θα αγόραζα οπότε με βοηθούσαν να ανακαλύψω περισσότερα genres.
    Το να περιμένω όμως τι παιχνίδια να βάλει το Ps plus για να δω τι θα παίξω, δεν μπήκα ποτέ σε αυτή την λογική.

Τώρα περί game pass το λέγαμε χρόνια πως δεν γίνεται αυτή η συνδρομή να βγάζει κέρδος με day one παιχνίδια. Και μέσα στα χρόνια έκανε κωλοτούμπα η MS, από εκεί που έλεγε πάντα day one τα δικά της στο game pass μετά τα έβγαλε από τα οικονομικά tiers και τα έχει μόνο στο Ultimate.
    Έβαλε και το COD ελπίζοντας να της φέρει φουλ συνδρομές εντέλει μπήκε 300-400 εκατομμύρια μέσα από το COD.
    Και είναι λογικό μιας και ο παίκτης του COD παίζει σχεδόν αποκλειστικά COD όλο τον χρόνο.Οπότε δεν τον νοιάζουν καν οι συνδρομές, θα βάλει αναγκαστικά την πιο οικονομική για να μπορεί να παίζει online.

Οι συνδρομές έφτασαν ταβάνι, τα λεφτά δεν βγαίνουν οπότε σου λέει MS θα πρέπει να βγάλω περισσότερα χρήματα από το υπάρχον κοινό. Αν κάποιος παίζει πολύ και λιώνει ακόμα ναι θα τα βγάλει τα λεφτά του. Βέβαια δεν θα έχει ποτέ τίποτα στην κατοχή του.
    Ωραίες οι συνδρομές για να δοκιμάζεις παιχνίδια, να παίζεις αρκετά indies κλπ, αλλά όχι να βασίζεται όλο το gaming επάνω σε αυτές
    Spoiler!

22. The Following 3 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

panos74gr (07-10-2025),PDS (07-10-2025),Valkyre (07-10-2025)

PSN ID
    Lefteris_X

Το μεγαλύτερο "αστείο" είναι βάσει των τελευταίων μετρήσεων (προηγούμενο έτος) στις κονσόλες CoD οι χρήστες παίζουν περί το 90-95% στο PS και ένα 5-10% στο XBox (το 10% είναι δικό μου, επιεικές, νούμερο. Οι μετρήσεις κάνουν λόγο για 5%).

Οπότε ούτε ως "δικαιολογία" για την αύξηση τιμής του GP είναι το CoD, αφής στιγμή η συντριπτική πλειοψηφία το παίζει στο PS, όχι στο Xbox. (αναφερόμενος αυστηρά στο τοπίο των κονσολών, τα metrics δεν αφορούν την αγορά του PC)

Bookmarks

Bookmarks