Μιας και το πήρα το FH5 στο PS5 και έπαιξα κανα 5ωρο έχω πολυ ανάμεικτες εντυπώσεις. Περίμενα κάτι μάλλον πολύ καλύτερο αν κρίνω απο τις κριτικές (ένα απο τα καλυτερα racing ολων των εποχων και άλλα τέτοια που σε εμένα λειτουργησαν αρνητικά τελικά...).
Γραφικά πολύ καλά και αναμενόμενο και ειναι και παιχνίδι του 21 αν δεν κάνω λάθος.
Χειρισμός --> προτιμώ του Driveclub αλλά ΟΚ αυτό που με παραξενεύει ειναι ότι δεν έχουν φοβερά διαφορετική συμπεριφορά τα αυτοκίνητα και αυτο που τα διαφοροποιεί ειναι η ικανότητα τους στο offroad κατά μεγάλο κομμάτι και τα βασικά πχ πισωκινητα, μπροστινοκινητα κλπ ΑΛΛΑ όλα εχουν την ίδια συμπεριφορα πανω κατω στην κατηγορία τους. Ειναι για χαβαλέ το παιχνίδι επομένως το συγχωρώ.
Overall gameplay --> διασκεδαστικό με πολλά events και σου δινει εύκολα, τουλάχιστον για την ώρα, rewards. Έχει απειρη πληροφορία όμως και λίγο κουραστικά μενου αλλά τα συνηθίζεις. Επίσης σαχλό σε σημεία με διαλόγους κλπ αλλά το προσπερνάς και αυτό.
Το μεγαλύτερο για μένα αρνητικό που θα ήθελαν να φτιάξουν ειναι το R2 trigger το οποίο δεν ειναι adaptive. Άρα ναι...adaptive ειναι μονο το φρένο και όχι το γκάζι. Με αποσυντονίζει και δεν μου κάθεται καλά που το γκαζι ειναι χωρίς feedback. Παίζω με όλες τις βοήθειες off οπότε θα ήθελα να εχω καλυτερο έλεγχο...ΦΤΙΑΞΤΕ το plz
Γενικά λοιπόν ειναι ενα πολύ καλό παιχνιδι, χαλαρό και χωρίς άγχος για το παραμικρό και εθιστικό αλλά όχι το έπος να σε πιάνει δέος που περίμενα με βάση αυτά που διάβαζα (πάντα για τα γούστα μου). Το προτείνω για όποιον θέλει να παιξει κάτι με καλά γραφικά και να κάνει βόλτες σε έναν μεγάλο χάρτη με ποικιλία και να ηρεμήσει λίγο απο π.χ το GT7 που θέλει 100% συγκέντρωση και ακρίβεια και να κοντράρεται με τη Sophy και να του βγαίνουν τα μάτια.

Reply With Quote
Bookmarks