Page 167 of 167 FirstFirst ... 67117157163164165166167
Results 3,321 to 3,336 of 3336

Thread: Xbox Series S | X

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Ασχέτως αν τα περισσότερα από αυτά που εδειξαν τα ξέραμε,
    ασχέτως αν τα περισσότερα από αυτά θα κυκλοφορήσουν του χρόνου και βάλε,
    η ms έδωσε μαθήματα πως γίνεται ένα σοου, ενώ η σόνυ συνεχίζει να πάιζει το πουλάκι της με τα state of play.

Δηλώνω ΠΟΛΥ ικανοποιημένος από αυτό που είδα!

Quote Originally Posted by drifterx View Post
    Ασχέτως αν τα περισσότερα από αυτά που εδειξαν τα ξέραμε,
    ασχέτως αν τα περισσότερα από αυτά θα κυκλοφορήσουν του χρόνου και βάλε,
    η ms έδωσε μαθήματα πως γίνεται ένα σοου, ενώ η σόνυ συνεχίζει να πάιζει το πουλάκι της με τα state of play.

Δηλώνω ΠΟΛΥ ικανοποιημένος από αυτό που είδα!
    Ευτυχώς έχω ακόμα το series S στο δωμάτιο της κόρης μου γιατί τώρα που βρέχει ο θεός γιαούρτι , χάσαμε το κουτάλι

Update: Αν το κάνουν open world. Έχω φύγει με την τηλεόραση επ ώμου για Αμερική να την περάσω κολάρο στον Phil.

Στάλθηκε από το 23021RAA2Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by Giannis1979; 10-06-2024 at 08:57.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Ελα μωρέ κρίμα να παίξεις ειδικά το gears πετσοκομμένο στο λιμό το S.

Καλύτερα δώστο να πάρεις το καινούριο με το glitter και τη πράσινη βάση στην προνομιακή τιμή των 650 ευρώ (WTF??)

Αλήθεια αν η εταιρεία που δε πουλάει κονσόλες, βγαίνει απλά και σου προσφέρει διπλάσια χωρητικότητα και λίγο glitter με 100 ευρώ πάνω, πόσο σκατά θα κάνει το ps5 pro? Έχουμε ξεφύγει...

Κάποια σχόλια για το show.

Είχα χρόνια να δω τέτοιο show για videogames, θύμησε λίγο ατμόσφαιρα ε3, ειδικά μετά τη φόλα summer games fest.

Όπως είπα πιο πάνω, μπορεί η πλειοψηφία των παιχνιδιών να ήταν γνωστά, να κυκλοφορήσουν από 2025 και βάλε και να ήταν και multiplatform, αλλά ρε φίλε το show είχε hype.

Είχε και μία-δυο βομβούλες όπως πρέπει να έχουν τέτοια ετήσια show!

Ξεχώρισα τα παρακάτω:

1) Gears of War
    2) Wuhang
    3) Perfect Dark
    4) South of midnight
    5) Clair Obscure
    6) DOOM

Ελπίζω τα 1st party να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και να μην έχουμε θαψίματα franchises...

ΥΓ1. Φάνηκε σαν το xbox να τα έδωσε όλα για να αντιστρέψει την αρνητική εικόνα που σχηματίστηκε τους τελευταίους μήνες.
    Για να δούμε του χρόνου τι θα έχει πέρα από τον ορίζοντα του 2025..
    ΥΓ2. Οι playstation fans, άρχισαν να κράζουν και να ζητούν κάτι παρόμοιο από sony μεριά. Ξυπνήστε βόδιααααααααααα!
    Last edited by drifterx; 10-06-2024 at 09:19.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Οσο υπαρχει ανταγωνισμος ουσιαστικος τοσο το καλυτερο για ολους. Αν χρειαζεται ξυπνημα η Sony τι καλυτερο να γινει με αυτον τον τροπο. Εγκρινω.

5. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Giannis1979 (10-06-2024),mihalis13 (12-06-2024),obione (16-06-2024)

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Κάτσε Γιάνναρε μη πάρεις X ακόμη!!

Μπορεί να μπορείς να τα παίξεις και στο ps5!

https://www.purexbox.com/news/2024/0...more-platforms

Ελα μωρέ κρίμα να παίξεις ειδικά το gears πετσοκομμένο στο λιμό το S.

Καλύτερα δώστο να πάρεις το καινούριο με το glitter και τη πράσινη βάση στην προνομιακή τιμή των 650 ευρώ (WTF??)

Αλήθεια αν η εταιρεία που δε πουλάει κονσόλες, βγαίνει απλά και σου προσφέρει διπλάσια χωρητικότητα και λίγο glitter με 100 ευρώ πάνω, πόσο σκατά θα κάνει το ps5 pro? Έχουμε ξεφύγει...

Κάποια σχόλια για το show.

Είχα χρόνια να δω τέτοιο show για videogames, θύμησε λίγο ατμόσφαιρα ε3, ειδικά μετά τη φόλα summer games fest.

Όπως είπα πιο πάνω, μπορεί η πλειοψηφία των παιχνιδιών να ήταν γνωστά, να κυκλοφορήσουν από 2025 και βάλε και να ήταν και multiplatform, αλλά ρε φίλε το show είχε hype.

Είχε και μία-δυο βομβούλες όπως πρέπει να έχουν τέτοια ετήσια show!

Ξεχώρισα τα παρακάτω:

1) Gears of War
    2) Wuhang
    3) Perfect Dark
    4) South of midnight
    5) Clair Obscure
    6) DOOM

Ελπίζω τα 1st party να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και να μην έχουμε θαψίματα franchises...

ΥΓ1. Φάνηκε σαν το xbox να τα έδωσε όλα για να αντιστρέψει την αρνητική εικόνα που σχηματίστηκε τους τελευταίους μήνες.
    Για να δούμε του χρόνου τι θα έχει πέρα από τον ορίζοντα του 2025..
    ΥΓ2. Οι playstation fans, άρχισαν να κράζουν και να ζητούν κάτι παρόμοιο από sony μεριά. Ξυπνήστε βόδιααααααααααα!
    Είσαι υπερβολικός μια χαρά είναι το S για κανένα Σκορπιό exclusive που και που.
    Τις είχα και τις 2 3 χρόνια πολύ λίγα τα παιχνίδια που βλέπεις ουσιαστικές διαφορές με τα μάτια σου.

Elite drifterx's Avatar
    Name
    Μάνος

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Είσαι υπερβολικός μια χαρά είναι το S για κανένα Σκορπιό exclusive που και που.
    Τις είχα και τις 2 3 χρόνια πολύ λίγα τα παιχνίδια που βλέπεις ουσιαστικές διαφορές με τα μάτια σου.

Τι να σου πω? Στη δική μου τιβι 49αρα σε απόσταση λίγο λιγότερο από 2 μέτρα, η διαφορά στην ανάλυση ήταν ξεκάθαρα εμφανής.

Με το S νόμιζα είχα παραπάνω μυωπία από ότι έχω.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Δεν το ειδα για να ειμαι ειλικρινης, ειδα ομως τα highlights. Δεν με ενδιαφερει κατα 99% το υλικο της MS, παρολα αυτα απο τα trailers καταλαβαινω οτι ηταν μια στιβαρη παρουσιαση και μια προσπαθεια να δειξουν ο,τι καλυτερο εχουν. Θυμισε λιγο παλαιοτερα χρονια κι αυτο μονο θετικο ειναι, ειδαμε μεγαλα παιχνιδια (ανεξαρτητως αν ειναι του γουστου ολων) με gameplay στις περισσοτερες περιπτωσεις. Για μενα το Fable ξεχωρισε μακραν αλλα οκ, εχει να κανει με το τι κανει κουκου στον καθενα.

Τι να σου πω? Στη δική μου τιβι 49αρα σε απόσταση λίγο λιγότερο από 2 μέτρα, η διαφορά στην ανάλυση ήταν ξεκάθαρα εμφανής.

Με το S νόμιζα είχα παραπάνω μυωπία από ότι έχω.
    Το να είναι ένα παιχνίδι 1440p στο s όταν είναι 4Κ στο x η να είναι 900-1080 στο s όταν είναι 1080-1440 στο Χ δεν το κάνει για μένα κακοφτιαγμένο παιχνίδι.
    Είναι κατώτερο hardware εννοείται θα χάσεις αλλά αυτό δεν έχει καμμία σχέση με την έννοια "κακοφτιαγμένο παιχνίδι.
    Εγώ επί 3 μήνες τώρα που δεν είχα series x μια χαρά επαιζα τα πάντα χωρίς να νιώθω ότι χάμω το παραμικρό
    Μοναδική εξαίρεση το cod που στα 120 fps ήταν άθλιο οπτικά.
    Εκεί ναι έπαιζα ένα κακοφτιαγμένο παιχνίδι με περιορισμούς η ένα παιχνίδι που έβλεπες ότι "δεν το σήκωνε" το hardware oπότε το γύρισα στα 60.
    Είναι το πώς το το βλέπει ο καθένας .
    Και το diablo και το hellblade 2 στο s τα έπαιξα και τα απόλαυσα μια χαρά !
    Και ειδικά τhellblade έριχνε και σαγόνια !

Last edited by Giannis1979; 10-06-2024 at 13:41.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Και για εμενα το Fable ηταν το standout της παρουσιασης μακραν. Βεβαια το Fable εχει κακη προιστορια οσον αφορα την αναλογια τεχνικος τομεας/gameplay. Συνηθως τα παιχνιδια δειχνουν υπεροχα, αλλα επι της ουσιας πασχουν. Μακαρι να μην συμβει αυτο σε αυτο εδω.

για μενα που δεν παιζω first person games η μεγαλη πλειοψηφια των franchises της ms δεν με ενδιαφερουν καθολου. Αν παιζεις fps ηταν γεματη παρουσιαση, οτι ειχαν να δειξουν το εδειξαν.
    παντως ακομα και ετσι απο ποσοτητα οκ, αλλα παλι δεν εδειξαν να εχουν το τεραστιο system seller. ιδιως με τις πιο σημαντικες για μενα ανακοινωσεις οπως το fable και το gears να πανε πιο πισω.

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Fable και flight simulator και gears of war αν και μετά το 4 και 5 η σειρά είναι πολύ στα κάτω της .
    Απο την άλλη έκανε την τελευταία της προσπάθεια ( νομίζω έτσι δεν ήταν πάντα οι παρουσιάσεις της μικροσοφτ; ) και κλασικά έδειξε για πρώτη φορά Trailer από τα multi platform παιχνίδια και κάποια από τα δικά της .Για τους φαν των shooters η FPS έδειξε αρκετά .
    Απλά δεν είδα τίποτα ουαο . Δεν ξέρω αν θα τις βγουνε καλά παιχνίδια τα exclusive αλλα με την πρώτη μάτια δεν μου κάνει τίποτα εκτός αυτά που ανάφερα .
    Νομιζω για όποιον έχει μόνο Xbox δεν είναι άσχημα .
    Απο την άλλη προσωπικά έχω όλες τις κονσόλες και αν δεν είχα τα μικρά δεν θα άνοιγα ούτε switch ..Σπανίως .

Λαιγοντας όλα αυτά εντωμεταξύ μόλις άνοιξα το Xbox να δω το hellblade lol
    Last edited by obione; 11-06-2024 at 00:07. Reason: Add

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Με τρώει η περιέργεια πως θα είναι αυτό το παιχνίδι στο τέλος είναι το μόνο που μου τράβηξε το ενδιαφέρον.

Sent from my iPhone using Tapatalk

xbox:Christoforo7s

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Βλέποντας τα charts από το PlayStation το sea of thieves παραμένει νούμερο ένα σε μερικές χώρες ,όποτε βλέπω σύντομα κ αλλά multiplayer του Xbox να έρχονται σε σύντομο διάστημα στο PlayStation ,φαίνεται ότι το πείραμα με τα προηγούμενα που έδωσαν τους πιανει .

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Βλέποντας τα charts από το PlayStation το sea of thieves παραμένει νούμερο ένα σε μερικές χώρες ,όποτε βλέπω σύντομα κ αλλά multiplayer του Xbox να έρχονται σε σύντομο διάστημα στο PlayStation ,φαίνεται ότι το πείραμα με τα προηγούμενα που έδωσαν τους πιανει .

https://insider-gaming.com/sea-of-th...ount-ps5-drop/
    τα gaas κρινονται απο την διαρκεια τους.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by tomic20 View Post
    https://insider-gaming.com/sea-of-th...ount-ps5-drop/
    τα gaas κρινονται απο την διαρκεια τους.
    Χαχαχαχα μικρό ποσοστό νομίζω γράφει ,το έχω αναφέρει ποιο πάνω πριν κυκλοφορήσει όταν ανακοινωθηκε το 70-80% δεν θα αντέξει να παιξει το συγκεκριμένο παιχνίδι ,είναι το στυλ του τέτοιο .
    Έχει φανατικό κοινό όμως να ξέρεις όσοι το γουστάρουν παίζουν ωρες κ είναι ένα παιχνίδι που ανανεώνεται με περιεχόμενο συνέχεια κ δωρεάν ,οποίος θέλει απλά αγοράζει skin.
    Εγώ μπηκα πήρα πλατίνα κ έκοψα ,απλά παίζω όταν έχω ορεξη γιατί μου αρέσει παρά πολύ το συγκεκριμένο .

Bookmarks

Bookmarks