Σας ευχαριστώ πολύ, παιδιά, να είστε καλά.

@Drifterx, ναι, το πήρα 500 ευρώ (ή 510 ή κάτι τέτοιο. Όχι πάντως 560). Κάπου λίγο μετά το 15αύγουστο το αγόρασα, χωρίς να το πολυψάξω, δηλ. πέρασα από Κωτσό και είχε μία έκδοση με δώρο το Forza Horizon 5 (αυτήν είχε μόνο), οπότε το πήρα παραμάσχαλα και πήγα σπίτι. Παρεμπιπτόντως, το Forza Horizon, έτσι που το έβαλα λίγο να το δω, μιλάμε για υπερθέαμα, παρόλο που δεν είμαι και πολύ των racing\driving.

Το Quantum Break πράγματι δεν το περίμενα τόσο καλό. Δεν ξέρω γιατί δεν έχει την αναγνώριση που θα έπρεπε (νομίζω όταν βγήκε είχε πολλά τεχνικά θέματα). Πάντως, αν θέλει να παίξει κανείς ένα action interactive movie ας πούμε, είναι ιδανικό. Πολύ καλό gameplay και μάχη επίσης.

Δεν ξέρω, αλλά πιο πολύ από όλα με έχει χαροποιήσει το ότι θα παίξω ξανά, εύκολα και απροβλημάτιστα, το μοναδικό Deus Ex Human Revolution, που του χρωστάω σίγουρα άλλο ένα playthrough (αλλιώς θα έπρεπε να ξεθάψω το Ps3), αλλά και τα Syberia (μόνο το 2 δεν είδα να υπάρχει, ούτε στο store του Xbox).

Στο χειριστήριο, αν εξαιρέσουμε ότι ακόμα με ψιλομπερδεύει η θέση του σταυρού, νομίζω είναι πολύ μελετημένο. Οι μοχλοί είναι άψογοι, αλλά και οι σκανδάλες επίσης. Τα LB\RB οκ, σίγουρα θα μπορούσαν να είναι πιο καλά, δηλ. με καλύτερο και μεγαλύτερο πάτημα και νομίζω και τα A,B,X,Y σηκώνουν βελτίωση. Ίσως μελλοντικά πάρω κάποιο Elite, αλλά βλέπω τσούζουν οι τιμές τους.

Θα επανέλθω με εντυπώσεις από Starfield, μόλις παίξω αρκετά, αν και νομίζω κάπου είδα thread για το παιχνίδι.