Results 1 to 20 of 3378

Thread: Xbox Series S | X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Default Xbox Series S | X

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Απο την στιγμη που βγαινει για PC μια χαρα crossgen θα ειναι εκτος και αν στοχευουν σε πολυ high end μηχανηματα (ΝΟΤ).

Επισης σορρυ για το καυστικο της υποθεσης, αλλα XBOXSS και next gen?? Για να μην αναφερθω για την Bethesda και τις μηχανες γραφικων της...
    Next gen δεν είναι μόνο τα γραφικά Δημήτρη ούτε η ανάλυση.
    Δεν μπαίνω στον κόπο να σου πω τι είναι.
    Τα ξέρεις καλύτερα από μένα .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Next gen δεν είναι μόνο τα γραφικά Δημήτρη ούτε η ανάλυση.
    Δεν μπαίνω στον κόπο να σου πω τι είναι.
    Τα ξέρεις καλύτερα από μένα .

Δεν υπαρχουν και πολλα να ειμαι ειλικρινεις... μια ΑΙ εδω, ενα loading εκει, ολα τα υπολοιπα ειναι θεμα γραφικων.

Να μιλαγαμε για μια Turn10 που κανει παπαδες σε υπαρχον hardware και θα κανει θαυματα σε next gen να το καταλαβω. Να μιλαμε για μια Bethesda που δεν μπαινω καν στον κοπο να σχολιασω την ποιοτητα των τελευταιων δημιουργηματων της, ε αλλαζει το πραγμα. Και εφοσον στοχευουν και σε PC ολα τα περι next gen (με την hardcore εννοια που το θετεις) πανε περιπατο. Να θυμισω οτι εγω μια χαρα ειμαι με "last gen/cross gen" δουλειες τυπου Horizon. Οποτε δεν ειναι οτι αν βγει το Starfield και δειχνει πανεμορφο θα κολλησω στην λεζαντα "cross gen". Απλα εσυ ειπες το "να τελειωνουμε με τα cross gen" που συγνωμη, αλλα με πασα ειλικρινεια γελασα οταν το διαβασα, γνωριζοντας οτι μιλαμε για μια Bethesda που το Fallout 4 οταν βγηκε στα PS4XB1 εδειχνε πιο παλιο και απο crossgen...

3. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Brazhlias (21-03-2022),Slay (17-03-2022)

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Δεν υπαρχουν και πολλα να ειμαι ειλικρινεις... μια ΑΙ εδω, ενα loading εκει, ολα τα υπολοιπα ειναι θεμα γραφικων.

Να μιλαγαμε για μια Turn10 που κανει παπαδες σε υπαρχον hardware και θα κανει θαυματα σε next gen να το καταλαβω. Να μιλαμε για μια Bethesda που δεν μπαινω καν στον κοπο να σχολιασω την ποιοτητα των τελευταιων δημιουργηματων της, ε αλλαζει το πραγμα. Και εφοσον στοχευουν και σε PC ολα τα περι next gen (με την hardcore εννοια που το θετεις) πανε περιπατο. Να θυμισω οτι εγω μια χαρα ειμαι με "last gen/cross gen" δουλειες τυπου Horizon. Οποτε δεν ειναι οτι αν βγει το Starfield και δειχνει πανεμορφο θα κολλησω στην λεζαντα "cross gen". Απλα εσυ ειπες το "να τελειωνουμε με τα cross gen" που συγνωμη, αλλα με πασα ειλικρινεια γελασα οταν το διαβασα, γνωριζοντας οτι μιλαμε για μια Bethesda που το Fallout 4 οταν βγηκε στα PS4XB1 εδειχνε πιο παλιο και απο crossgen...
    Δεν θυμάμαι να έχω διαφωνήσει περισσότερο σε σχόλιο σου Δημήτρη.
    Στο μόνο που συμφωνώ είναι για τις τσαπατσοδουλειες της Bethesda.
    Αυτό λέει πολλά αλλά μπορεί να μην λέει και τιποτα.
    Απλά θα πω NOT.
    Από κει και πέρα θα δούμε το παιχνίδι όταν βγει.

Bookmarks

Bookmarks