Quote Originally Posted by jk_blue_tiger View Post
Δημητρη εχω μια απορια, πως ενω προτιμας το retail, αγορασες το Kena σε digital,
ενω πιστευω ξερεις οτι θα κυκλοφορησει αργοτερα σε retail.

Πιστευω οτι σχεδον ολοι μας εχουμε αγορασει ψηφιακο game αλλοι λιγοτερο, αλλοι περισσοτερο.
Οταν κυκλοφορουν εκδοσεις κονσολων discless, καταλαβαινουμε πολυ καλα που βαδιζει το retail.
Ειτε μας αρεσει ειτε οχι, θα ειμαστε η μειοψηφια, οι εταιρειες νοιαζονται για το κερδος κ το ψηφιακο δεν εχει μεσαζοντες, οποτε εκει βγαζουν τα περισσοτερα.
Οταν ερθει η στιγμη κ το ψηφιακο θα κυριαρχησει, η συνδρομη για μενα θα ειναι μονοδρομος, hell ακομα κ τωρα για τα digital-only, παλι μονοδρομος ειναι.
Γιατι αν προσεξες ειπα οτι δεν κρατηθηκα.

Οπως δεν εχω κρατηθει και με αλλα παιχνιδια πχ Cyberpunk και διαφορα αλλα. Παω και τα παιρνω μετα και σε retail... το ξερω ακουγεται καπως αλλα εχω αυτη τη δυναοτητα thats the simple truth.

LOU2 και Tsushima τα εκανα review για το φορουμ μας και μετα τα αγορασα κανονικα retail.

Φυσικα εχει τυχει να αγορασω και καθαρα digital παιχνιδι και να μην το παρω retail επειδη δεν μου αρεσε ή γενικα να εχει τυχει και αυτο. Σπανια ομως.

Το Kena εκτος και αν με απογοητευσει για καποιο λογο, λογικα θα αγοραστει και σε retail οταν η τιμη του πεσει.