Να υποθεσω δεν θα παρεις καμμια κονσολα και οτι gaming τελος; Γιατι απο παραπονα προς ολες τις εταιρειες και τις πρακτικες τους αλλο τιποτα. Δεν λεω αδικως, απλα το παω οτι με βαση τα λεγομενα σου δεν θα πρεπει να αγγιξεις ουτε μια κονσολα και ουτε ενα παιχνιδι. Γιατι αν μεινεις απλα στο «δεν κανω προπαραγγελια» δεν κανεις δουλεια. Το να πας να παρεις PS5 μετα απο τρεις μηνες , ε δεν αλλαζει κατι. Παλι θα πληρωνεις 80αρια και crossgen και paid upgrades κλπ Αυτα δεν φαινεται να αλλαζουν σε τρεις μηνες και ασε που καποια απο αυτα (80αρια) δεν ειναι θεμα Sony ακριβως. Οποτε αναρωτιεμαι ποια θα ειναι η αντιδραση σου. Θα πρεις PS5? Θα παρεις ΗΖD2? Αν θες να τηρησεις τα λεγομενα σου και εχεις παραπονα απο τις εταιρειες αυτο θα πρεπει να κανεις. Ολοκληρωτικα και καθολικα. Γιατι φαινεται σε νοιαζει πολυ να κυριολεκτουμε στο 100%. Οτι δηλαδη ετσι και κραξουμε για κατι την Σονυ και δεν ξεκινησουμε απευθειας τον αναλογο επαναστατικο αγωνα, προδιδουμε τα ιδεωδη μας...
Εκτος και αν τελικα το προβλημα ειναι οταν το κανουν αλλοι... η αποψη η δικη μου βεβαια ειναι οτι καποιος μπορει σε ορισμενες περιπτωσεις να απαιτει ενω παραλληλα υποστηριζει. Γιατι το να παρεις το PS5 δεν θα κανει πλουσια την Σονυ. Απο αλλου θελει να βγαλει λεφτα... αλλα περιμενει... τα plus τα dlc τα remaster κλπ. Αυτα περιμενει για να τα τσεπωσει. Μπορω να ειμαι πελατης και να δειξω τη σταση μου με ποικιλους τροπους. Θελω να βελτιωθει το προιον οχι να χρεωκοπησει. Δινω την ευκαιρια και αναλογα τη μεταχειρηση θα πραξω. Οπως αλλωστε εκανα και στο PS4 και σε καθε PS.
Παντως ξαναλεω εφοσον σου αρεσει η κυριολεξια οσο τα παιχνιδια ειναι 80αρια και ολα τα υπολοιπα, εσυ ps5 λογικα δεν θα παρεις. Για να δουμε...
Bookmarks