Results 1 to 20 of 3378

Thread: Xbox Series S | X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Δε ξερει ο Phil Spencer τιποτα ουτε εχει ανεβασει το xbox,επισης το gamepass δε θα πιασει και θα πεσει εξω η microsoft και ποιος ειναι αυτος ο μπεθεστας που αγορασε,σιγα τωρα! Κατσε στο καφενειο θα στα πει ο Kωστας ο Μπεχλος απο το Περιστερι που τα ξερει καλυτερα τα πραματα. Τιποτα ετσι μπηκα να γελασω λιγο και φευγω. Συνεχιστε εσεις...

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    Δε ξερει ο Phil Spencer τιποτα ουτε εχει ανεβασει το xbox,επισης το gamepass δε θα πιασει και θα πεσει εξω η microsoft και ποιος ειναι αυτος ο μπεθεστας που αγορασε,σιγα τωρα! Κατσε στο καφενειο θα στα πει ο Kωστας ο Μπεχλος απο το Περιστερι που τα ξερει καλυτερα τα πραματα. Τιποτα ετσι μπηκα να γελασω λιγο και φευγω. Συνεχιστε εσεις...
    Ας έμπαινες να έβλεπες και τι ειπώθηκε εδώ στο forum για την Sony και πως την κραξαμε όλοι.
    Δεν σου θίξαμε το Xbox, αρκετοί από εμάς θα το αγοράσουμε κιόλας. Κινήσεις που δεν μας αρέσουν θα τις κρίνουμε.
    Αυτό σημαίνει φόρουμ. Δεν είναι ειδησεογραφικό site

Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by mihalis13; 24-09-2020 at 19:52.
    Spoiler!

3. The Following 7 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

hakoo (25-09-2020),Lefteris_X (24-09-2020),obione (25-09-2020),PDS (24-09-2020),psx3 (24-09-2020),Slay (24-09-2020),Valkyre (24-09-2020)

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Ας έμπαινες να έβλεπε και τι ειπώθηκε εδώ στο forum για την Sony και πως την κραξαμε όλοι.
    Δεν σου θίξαμε το Xbox, αρκετοί από εμάς θα το αγοράσουμε κιόλας. Κινήσεις που δεν μας αρέσουν τις σχολιάζουμε.
    Αυτό σημαίνει φόρουμ. Δεν είναι ειδησεογραφικό site

Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Καλα μεταξυ μας,κραξιμο για τα ματια του κοσμου ηταν αυτο,γιατι πολυ απλα με το που ανοιξαν τα pre orders,ολοι με τα μουτρα πεσανε. Και το λεω αυτο γιατι ακριβως τα ιδια ειδα και σε αλλο γειτονικο forum και σε facebook group.

Μου θυμιζει τις παλιοτερες κουβεντες ορισμενων στα διαφορα forum τυπου''μην κανετε γενικα pre order ή αγοραζετε day one παιχνιδια για να τιμωρήσετε τις εταιρειες'',και μολις εβγαινε μετα το χ παιχνιδι που τους ενδιεφερε,κατευθειαν pre order. Γιαυτο και εχουν σταματησει πλεον να γραφονται τετοια σχολια.
    Last edited by Fulgore; 25-09-2020 at 15:38.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by Fulgore View Post
    Καλα μεταξυ μας,κραξιμο για τα ματια του κοσμου ηταν αυτο,γιατι πολυ απλα με το που ανοιξαν τα pre orders,ολοι με τα μουτρα πεσανε. Και το λεω αυτο γιατι ακριβως τα ιδια ειδα και σε αλλο γειτονικο forum και σε facebook group.

Μου θυμιζει τις παλιοτερες κουβεντες ορισμενων στα διαφορα forum τυπου''μην κανετε γενικα pre order ή αγοραζετε day one παιχνιδια για να τιμωρήσετε τις εταιρειες'',και μολις εβγαινε μετα το χ παιχνιδι που τους ενδιεφερε,κατευθειαν pre order. Γιαυτο και εχουν σταματησει πλεον να γραφονται τετοια σχολια.
    Αν πιστεύεις ότι η Sony θα πετάξει την σκούφια της από χαρά που θα αγοράσουμε σκέτη, στεγνή κονσόλα και θα φάνε άκυρο τα overpriced cross gen, ξανασκέψου το.

Κάποιοι έχουμε και PS4 backlog. Ας μην υπήρχε BC και θα έβλεπες πόσοι θα αγόραζαν κονσόλα μετά την κοροϊδία του κύριου Ryan.

6. The Following User Says Thank You to psx3 For This Useful Post:

spartan (25-09-2020)

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Αν πιστεύεις ότι η Sony θα πετάξει την σκούφια της από χαρά που θα αγοράσουμε σκέτη, στεγνή κονσόλα και θα φάνε άκυρο τα overpriced cross gen, ξανασκέψου το.

Κάποιοι έχουμε και PS4 backlog. Ας μην υπήρχε BC και θα έβλεπες πόσοι θα αγόραζαν κονσόλα μετά την κοροϊδία του κύριου Ryan.
    Θα στο κανω πιο ξεκαθαρο με παραδειγματα.

Spoiler!

Και την microsoft και το Xbox γραμμενο στα παλια τους τα παπουτσια το εχουν οι περισσοτεροι,ειδικα στην Ελλαδα. Για το gamepass ειναι που αναβουν λαμπαδες.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Θα στο κανω πιο ξεκαθαρο με παραδειγματα.

Spoiler!

Και την microsoft και το Xbox γραμμενο στα παλια τους τα παπουτσια το εχουν οι περισσοτεροι,ειδικα στην Ελλαδα. Για το gamepass ειναι που αναβουν λαμπαδες.
    Να υποθεσω δεν θα παρεις καμμια κονσολα και οτι gaming τελος; Γιατι απο παραπονα προς ολες τις εταιρειες και τις πρακτικες τους αλλο τιποτα. Δεν λεω αδικως, απλα το παω οτι με βαση τα λεγομενα σου δεν θα πρεπει να αγγιξεις ουτε μια κονσολα και ουτε ενα παιχνιδι. Γιατι αν μεινεις απλα στο «δεν κανω προπαραγγελια» δεν κανεις δουλεια. Το να πας να παρεις PS5 μετα απο τρεις μηνες , ε δεν αλλαζει κατι. Παλι θα πληρωνεις 80αρια και crossgen και paid upgrades κλπ Αυτα δεν φαινεται να αλλαζουν σε τρεις μηνες και ασε που καποια απο αυτα (80αρια) δεν ειναι θεμα Sony ακριβως. Οποτε αναρωτιεμαι ποια θα ειναι η αντιδραση σου. Θα πρεις PS5? Θα παρεις ΗΖD2? Αν θες να τηρησεις τα λεγομενα σου και εχεις παραπονα απο τις εταιρειες αυτο θα πρεπει να κανεις. Ολοκληρωτικα και καθολικα. Γιατι φαινεται σε νοιαζει πολυ να κυριολεκτουμε στο 100%. Οτι δηλαδη ετσι και κραξουμε για κατι την Σονυ και δεν ξεκινησουμε απευθειας τον αναλογο επαναστατικο αγωνα, προδιδουμε τα ιδεωδη μας...

Εκτος και αν τελικα το προβλημα ειναι οταν το κανουν αλλοι... η αποψη η δικη μου βεβαια ειναι οτι καποιος μπορει σε ορισμενες περιπτωσεις να απαιτει ενω παραλληλα υποστηριζει. Γιατι το να παρεις το PS5 δεν θα κανει πλουσια την Σονυ. Απο αλλου θελει να βγαλει λεφτα... αλλα περιμενει... τα plus τα dlc τα remaster κλπ. Αυτα περιμενει για να τα τσεπωσει. Μπορω να ειμαι πελατης και να δειξω τη σταση μου με ποικιλους τροπους. Θελω να βελτιωθει το προιον οχι να χρεωκοπησει. Δινω την ευκαιρια και αναλογα τη μεταχειρηση θα πραξω. Οπως αλλωστε εκανα και στο PS4 και σε καθε PS.

Παντως ξαναλεω εφοσον σου αρεσει η κυριολεξια οσο τα παιχνιδια ειναι 80αρια και ολα τα υπολοιπα, εσυ ps5 λογικα δεν θα παρεις. Για να δουμε...

Quote Originally Posted by shadowfax7 View Post
    Είμαστε πολλοί που δεν περιμέναμε τέτοια αντιμετώπιση από τη PSgr κοινότητα.

Sent from my GM1913 using Tapatalk
    Αν μας παρακολουθουσατε απο πιο παλια θα ειχατε δει οτι γενικα δεν μασαμε και θα τα χωσουμε οταν πρεπει να τα χωσουμε.

9. The Following 9 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

hakoo (24-09-2020),Lefteris_X (25-09-2020),mihalis13 (24-09-2020),modecris (24-09-2020),obione (25-09-2020),psx3 (24-09-2020),Slay (25-09-2020),Snk (24-09-2020),Stefanos (25-09-2020)

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Να υποθεσω δεν θα παρεις καμμια κονσολα και οτι gaming τελος; Γιατι απο παραπονα προς ολες τις εταιρειες και τις πρακτικες τους αλλο τιποτα. Δεν λεω αδικως, απλα το παω οτι με βαση τα λεγομενα σου δεν θα πρεπει να αγγιξεις ουτε μια κονσολα και ουτε ενα παιχνιδι. Γιατι αν μεινεις απλα στο «δεν κανω προπαραγγελια» δεν κανεις δουλεια. Το να πας να παρεις PS5 μετα απο τρεις μηνες , ε δεν αλλαζει κατι. Παλι θα πληρωνεις 80αρια και crossgen και paid upgrades κλπ Αυτα δεν φαινεται να αλλαζουν σε τρεις μηνες και ασε που καποια απο αυτα (80αρια) δεν ειναι θεμα Sony ακριβως. Οποτε αναρωτιεμαι ποια θα ειναι η αντιδραση σου. Θα πρεις PS5? Θα παρεις ΗΖD2? Αν θες να τηρησεις τα λεγομενα σου και εχεις παραπονα απο τις εταιρειες αυτο θα πρεπει να κανεις. Ολοκληρωτικα και καθολικα. Γιατι φαινεται σε νοιαζει πολυ να κυριολεκτουμε στο 100%. Οτι δηλαδη ετσι και κραξουμε για κατι την Σονυ και δεν ξεκινησουμε απευθειας τον αναλογο επαναστατικο αγωνα, προδιδουμε τα ιδεωδη μας...

Εκτος και αν τελικα το προβλημα ειναι οταν το κανουν αλλοι... η αποψη η δικη μου βεβαια ειναι οτι καποιος μπορει σε ορισμενες περιπτωσεις να απαιτει ενω παραλληλα υποστηριζει. Γιατι το να παρεις το PS5 δεν θα κανει πλουσια την Σονυ. Απο αλλου θελει να βγαλει λεφτα... αλλα περιμενει... τα plus τα dlc τα remaster κλπ. Αυτα περιμενει για να τα τσεπωσει. Μπορω να ειμαι πελατης και να δειξω τη σταση μου με ποικιλους τροπους. Θελω να βελτιωθει το προιον οχι να χρεωκοπησει. Δινω την ευκαιρια και αναλογα τη μεταχειρηση θα πραξω. Οπως αλλωστε εκανα και στο PS4 και σε καθε PS.

Παντως ξαναλεω εφοσον σου αρεσει η κυριολεξια οσο τα παιχνιδια ειναι 80αρια και ολα τα υπολοιπα, εσυ ps5 λογικα δεν θα παρεις. Για να δουμε...

Απευθυνθηκα καπου σε καποιο δικο σου σχολιο συγκεκριμενα?Αν οχι τοτε σε παρακαλω πολυ να σβησεις αμεσως το παραπανω σχολιο.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by hakoo View Post

Αποψη σου, αλιμονο αν καποιος για να δικαιουται να κανει κριτικη η για να την εννοει θα πρεπει να το πιστοποιησει κιολας με αγορα η μη αγορα. Ειναι καθαρα δικο του θεμα τι θα κανει με τα χρηματα του και καθολου δεν μειωνεται η αποψη του απο το αν εκανε preorder η δεν εκανε το ps5.
    Προφανως και ειναι προσωπικη μου αποψη.
    Επισης προφανως και δεν αφορα μονο το pre order ενος ps5.
    Εγω αυτο που εγραψα πιο πισω οτι αν οντως καποιος διαφωνει με μια εταιρεια και θελει να περασει καποιο μήνυμα,τοτε υπαρχει το γνωστο Vote With your wallet,τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Δεν λεω αδικως, απλα το παω οτι με βαση τα λεγομενα σου δεν θα πρεπει να αγγιξεις ουτε μια κονσολα και ουτε ενα παιχνιδι.
    Spoiler!

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Δικαιωμα σου να εχεις την συγκεκριμενη αποψη. Οπως και δικο μου οταν βλεπω να απαξιωνονται αποψεις να το λεω.
    Οταν λες οτι δεν λαμβανω την αποψη καποιου στα σοβαρα επειδη εκανε preorder στα δικα μου ματια αυτο ακριβως ειναι, για τα remasters και τα remakes και το epic store κτλ δεν εχω αποψη γιατι μιλας πολυ γενικα και δεν μπορω τωρα να φερω στο μυαλο μου συγκεκριμενα παραδειγματα.
    Για τα preorders το εκανες πολυ συγκεκριμενο και εχω πολυ καλη εικονα ποιους εννοεις, οποτε αυτο σχολιαζω κυριως.
    Spoiler!

Δεν ηταν μεταξυ τους κράξιμο φίλος ηταν κανονικό και έντονο χώσιμο.
    Τα preorders δεν εχουν σχεση ο καθένας εχει ξεκαθαρίσει με τον εαυτό του τι κονσόλα θελει να πάρει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. The Following 3 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

jk_blue_tiger (25-09-2020),PDS (24-09-2020),psx3 (24-09-2020)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    Oh the drama...

15. The Following 5 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

gRim (25-09-2020),mihalis13 (24-09-2020),obione (25-09-2020),psx3 (24-09-2020),Slay (24-09-2020)

Bookmarks

Bookmarks