Page 62 of 169 FirstFirst ... 125258596061626364656672112162 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 3378

Thread: Xbox Series S | X

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Πάντως μια ημέρα πριν είχαμε αυτό. Δεν το είχα γράψει γιατί θεώρησα ότι είναι δική τους εκτίμηση, αλλά εάν όλοι εκτιμούν 599, μήπως υπάρχει καπνός?

https://comicbook.com/gaming/amp/new...mpression=true

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Πάντως μια ημέρα πριν είχαμε αυτό. Δεν το είχα γράψει γιατί θεώρησα ότι είναι δική τους εκτίμηση, αλλά εάν όλοι εκτιμούν 599, μήπως υπάρχει καπνός?

Αν πάντως βγει στα 600 δολάρια θα είναι μεγάλο αυτογκόλ, μαζί με το ότι οι αποκλειστικότητες θα παίζουν και στο one τα πρώτα δύο χρόνια (που και να το πάρει πίσω αυτό, το developement έχει προχωρήσει με γνώμονα το one), η Sony θα έχει διάφορες επιλογές να την χτυπήσει στο marketing.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Η ΜΣ πάει για MEGADeath (καμία σχέση με το συγκρότημα) αν κοστολογήσει τη κονσόλα στα 600 δολάρια/ευρώ.

Δε νομίζω να την κοστολογήσει τόσο.

Τι στο καλό δηλαδή;

Πίτουρα έχουν αντί μυαλό εκεί μέσα;

Το κράξιμο που είχε φάει το PS3 για την αρχική τιμή του δεν το θυμούνται;

Άντε και πες ότι δεν το θυμούνται.............τι θα πει στον κόσμο;

"Ορίστε η νέα μας κονσόλα, κοστίζει 600 δολάρια/ευρώ, δεν έχουμε κανένα παιχνίδι αποκλειστικό, ούτε καν κάποιο που να δείχνει τα 12 TF"

Αν όντως κοστολογηθεί στα 600, έχετε γεια βρυσούλες.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Slay View Post

Σιγουρα υπάρχει καπνος αλλα πιο πιθανο μου κανει να ειναι ενα τεχνητο leak για να το μετατρεψουν σε good news με μια 499 για παραδειγμα.

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Σιγουρα υπάρχει καπνος αλλα πιο πιθανο μου κανει να ειναι ενα τεχνητο leak για να το μετατρεψουν σε good news με μια 499 για παραδειγμα.
    έχει λογική αυτό που λες επειδή το λέει η Alanah , απλά ειλικρινά δεν ξέρω εάν είναι αρκετά έξυπνοι για να κάνουν όντως κάτι τέτοιο. Οι τύποι νόμιζαν ότι θα δείξουν το halo στην κατάσταση που ήταν, μαζί με έναν τίτλο για το fable, και αυτές θα ήταν mic drop moments.

PSN ID
    Lefteris_X

Εμένα παιδιά μου "μυρίζει" εσωτερική διάλυση.

Αυτό στις μεγάλες εταιρείες συμβαίνει.

Η υποχθόνια δηλαδή διάλυση ενός τμήματος, που κάποια μεγαλοστελέχη το κρατάνε ανοιχτό παρόλο που δεν είναι κερδοφόρο αλλά δεν τους πειράζει με το σκεπτικό "ντάξει μωρέ, ποιος ασχολείται με αυτό; λίγους οικονομικούς πώρους χρειάζεται από τα τεράστια ποσά που διαθέτουμε, αλλά τουλάχιστον μας κρατάει ως εταιρεία στα μάτια του κόσμου ότι δραστηριοποιούμαστε και σε αυτό τον κλάδο (του gaming). άστο να υπάρχει μωρέ (το τμήμα). εξάλλου, θα χρειαστεί να ρίξουμε αρκετή δουλειά για να το ρευστοποιήσουμε (νομικό τμήμα, οικονομικό, διαχείριση εργαζομένων, allocation των παγίων κλπκλπ)"..........

............ενώ υπάρχουν άλλα μεγαλοστελέχη που δεν θέλουν ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό το τμήμα εδώ και χρόνια, πιέζοντας να κλείσει εντελώς.

Επειδή λοιπόν σε αυτές τις μεγάλες εταιρείες ΠΑΝΤΑ τα μεγαλοστελέχη αποφεύγουν τις ευθείες αντιπαραθέσεις μεταξύ τους (δεν συμφέρει την ίδια την εταιρεία, γιατί αν διαρρεύσει κάτι η μετοχή πέφτει = χασούρα για όλους, ιδιαίτερα για τα στελέχη που αντιπαρατέθηκαν)........τι κάνουν; Χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους για να "πατώσουν τεχνηέντως" το τμήμα.

Για παράδειγμα, (υποθετικά πάντα), ο Σπένσερ μπορεί να ζήτησε χρήματα από πολύ πιο νωρίς για να αγοραστούν 1στ παρτυ στούντιο, αλλά τα μεγαλοστελέχη που θέλουν να κλείσει το τμήμα Xbox, να του έδωσαν τα χρήματα επίτηδες πολύ αργά (2018-2019 περίοδος) ώστε να καθυστερήσουν να δείξουν αποτελέσματα (ΑΑΑ τίτλοι) και να μείνει η νέα κονσόλα (XsX) χωρίς δυνατά χαρτιά την ημέρα του launch. Αυτή η "κακή" εικόνα της νέας κονσόλας θα χρησιμοποιηθεί κατόπιν ως "fact/απόδειξη/επιχείρημα" στο board of directors να στηριχτεί η πρόταση κλεισίματος του τμήματος.

Δεν είμαι συνομοσιολόγος, όμως όλα αυτές οι λανθασμένες κινήσεις από το 2009 (αδιαφορώ για το έως εκείνη τη στιγμή πετυχημένο Χ360, ενώ βλέπω ότι το PS3 αρχίζει και με σαρώνει στις πωλήσεις με αποκλειστικά ΑΑΑ παιχνίδια, κι εγώ τι κάνω; Kinect Kinect Kinect και παιχνίδια για αυτό), μετά ακόμα περισσότερες λανθασμένες κινήσεις το 2013 (TV TV TV, drm), μετά ΑΚΟΜΑ περισσότερες (Xbox One X άνευ παιχνιδιών αποκλειστικών που να δείχνουν την δύναμή του και να δικαιολογούν την τιμή 500 δολαρίων/ευρώ) και τώρα το υπερ-φιάσκο των 12 TF και ούτε μισό παιχνίδι που να τα δείχνει επί της οθόνης, το μπρος-πίσω/μπερδεμένο marketing εδώ και μήηηηηηηνες........................εμένα όλα αυτά μου κάνουν για "εσωτερικό πόλεμο".

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ΤΟΣΟ ηλίθιοι.

Βέβαια, θα κάνω τώρα τον δικηγόρο του διαβόλου εναντίον μου, όσοι έχουν παρακολουθήσει την MS ανά τις δεκαετίες (από τα 80s έως σήμερα) ξέρουν ότι αυτή η εταιρεία είναι συνέχεια μέσα στις κουλαμάρες. Ανέκαθεν έδειχνε ότι δεν μπορεί / δεν ξέρει να "αντιληφθεί" τις ανάγκες, τις τάσεις, τις μόδες των καταναλωτών. Είναι ένα συνεχές "αρνητικό" pattern συμπεριφοράς, επί δεκαετίες.

Ακόμα δεν μπορώ να το "χωνέψω": θα βγάλουν νέα κονσόλα, με κύριο επιχείρημα "έχουμε 12 TF".......και δεν θα έχει ούτε ΕΝΑ παιχνίδι που να δείχνει αυτή τη δύναμη + δεν θα έχουν ούτε ένα ΑΑΑ αποκλειστικό.

Δεν γίνονται αυτά τα πράματα, είναι ανήκουστα!
    Last edited by Lefteris_X; 16-08-2020 at 13:52.

PSN ID
    Slay2012

A Closer Look at Halo Infinite’s Turbulent Journey

https://www.thurrott.com/games/23918...bulent-journey

PSN ID
    Slay2012

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Microsoft Xbox Series X's AMD Architecture Deep Dive at Hot Chips 2020

Βγήκε το Deep Dive για το τσιπάκι του XSX για όποιον τον ενδιαφέρει.

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

10. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

jk_blue_tiger (18-08-2020)

PSN ID
    Lefteris_X

Και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε ότι η πραγματική RAM του ΧsX είναι τα 10GB γρήγορης RAM, καθώς τα 6GB αργότερης RAM θα χρησιμοποιούνται ως buffer επειδή ο SSD υπολείπεται (γενικώς: σε lanes, σε διαχείριση traffic, σε real-time ECC, σε σε σε).

Τα specs για το XsS είναι αόριστα όσο δεν πάει, πλην του μεγέθους της RAM που κι αυτή όλως τυχαίως είναι 10GB.

12. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Dragonpaul (18-08-2020)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Πάντως γενικά η απόφαση για "αδύναμη" κονσόλα δεν μου κολλάει.
    Με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω βέβαια φαίνεται αρκετά αδύναμη σε σχέση με το Series X.
    Πρώτον μου φαίνεται ότι θα κρατάει πίσω το Series X (πιθανόν και ένα Series X Pro αν βγει mid gen upgrade)
    Και δεύτερον αν λάβουμε υπόψην μας πως την MS δεν την νοιάζουν οι κονσόλες αλλά οι συνδρομές (έτσι φαίνεται και νομίζω κάτι τέτοιο έχει πει και Σπένσερ). Για ποιο λόγο να βγάλεις μια αδύναμη κονσόλα εφόσον σε νοιάζουν κυρίως οι συνδρομές;
    Σε περίπτωση που οι κονσόλες θα ήταν προτεραιότητα τότε ίσως να είχε μια λογική να υπάρχει μια φθηνή κονσόλα για να τραβήξει κόσμο.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by mihalis13; 18-08-2020 at 15:18.
    Spoiler!

PSN ID
    Lefteris_X

Ο λόγος είναι ότι δεν ήθελαν να αφήσουν τη σονυ να έχει δυο επιλογές μια κανονική και μια φθηνή στον καταναλωτή.

Επίσης, το XsS αποτελεί για το καταναλωτή που θα την αγοράσει μια μελλοντική «σπρωξιά» να αγοράσει μετά το XsX (που θα έχει πέσει η τιμή του) ή το XsX Pro.

Θεωρητικά πάντα καθώς γνωρίζουμε πολύ λίγες τεχνικές πληροφορίες, το XsS θα έχει την ίδια ή σχεδόν ίδια απόδοση με το XsX αλλά σε μάξιμουμ ανάλυση 1440p.

Τι τα ψάχνεις βρε Μιχάλη;

Μπάχαλο τα έχει κάνει η ΜΣ από όλες τις πλευρές.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης
    Spoiler!

PSN ID
    Slay2012

Εγω πιστευω οτι απλά η MS ήθελε να έχει το μεγαλυτερο πο..... , αλλα επειδη ηξερε οτί αυτό θα στοιχίζει ακριβά ήθελε να δώσει την επιλογή για φτηνότερο και μικρότερο πο.... ετσί ωστε να μην την πάρει παραμάζωμα η Sony. Επίσης εαν υπολογίσεις το γεγονός ότι τα περισσορερα παιχνίδια τους εαν όχι όλα ειναι ποιότητας Gamepass δεν πιστευουν ότι ενα μικρότερο πο.... θα τους κάνει μεγάλη ζημιά.

Θα δουμε πως θα πάει το πράγμα γιατι η κονσολα με το μεγάλο πο... έφαγε μια κλωτσιά και της έπεσε πολύ το πο.... (αναβολή Halo)

- - - Updated - - -

Σε λίγα χρόνια μάλλον ουτε εμας θα μας ενδιαφέρουν, ειναι δύσκολο να γίνει πόλεμος με έναν μόνο αντίπαλο.

PSN ID
    Slay2012

Xbox architect on ray tracing: 'developers still want to use traditional rendering techniques without a performance penalty'

https://www.pcgamer.com/amp/xbox-arc...mpression=true

PSN ID
    Slay2012

PSN ID
    Slay2012

PSN ID
    Lefteris_X

Τι ωραία στρατηγική όμως ρε παιδί μου ε;

MS: Πρήζεις μπάλες επί ΜΗΝΕΣ "το raytracing μας στο νέο XsX γ@μεί και δέρνει".

Αρχιτέκτονας Xbox προχτές: Οι devs προτιμούν τις κλασικές μεθόδους φωτισμού, όχι το raytracing.

Είστε Αινστάιν όλοι εκεί μέσα στην MS, δεν εξηγείται αλλιώς.

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Τι ωραία στρατηγική όμως ρε παιδί μου ε;

MS: Πρήζεις μπάλες επί ΜΗΝΕΣ "το raytracing μας στο νέο XsX γ@μεί και δέρνει".

Αρχιτέκτονας Xbox προχτές: Οι devs προτιμούν τις κλασικές μεθόδους φωτισμού, όχι το raytracing.

Είστε Αινστάιν όλοι εκεί μέσα στην MS, δεν εξηγείται αλλιώς.
    To κόλπο της AMD με τα TMU το διάβασες?

PSN ID
    Lefteris_X

Ναι, εχτές είδα το βίντεο που πόσταρες που εξηγούσε ο τύπος ότι ή RT θα χρησιμοποιείς ή TMU. Και τα δύο ταυτόχρονα δεν μπορείς.

Και σκέφτηκα: μα καλά, εκεί στην MS μαλακίζονται; Πως σκατά θα παράξεις γραφικά, όταν τα Texture Mapping Unit δεν θα λειτουργούν ώστε να λειτουργούν τα RT κυκλώματα; Και αντίθετα θα λειτουργούν τα TMU αλλά όχι τα RT. Τελικά αυτά τα 12 TF......ποτέ δεν θα "προβληθούν" επί της οθόνης.

Και σήμερα διαβάζω: φήμες κάνουν λόγο ότι η Sony βρήκε τρόπο να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και τα δύο.

Τρομπάρουν εκεί μέσα στην MS;

Ή εγώ κάτι δεν κατάλαβα σωστά;

Ή μήπως ένας Cerny τους πάει γ@μιόντας, αυτή την εταιρειάρα των τρισ. δολαρίων;
    Last edited by Lefteris_X; 18-08-2020 at 22:44.

Bookmarks

Bookmarks