Results 1 to 20 of 3378

Thread: Xbox Series S | X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Να πω κάτι άσχετο, όλοι έχουν πάρει γραμμή με το gamepass κ το αγοράζουν ένα ευρώ, φτιάχνουν άλλο account κ έχουν συνέχεια την προσφορά στο ένα ευρώ.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Να πω κάτι άσχετο, όλοι έχουν πάρει γραμμή με το gamepass κ το αγοράζουν ένα ευρώ, φτιάχνουν άλλο account κ έχουν συνέχεια την προσφορά στο ένα ευρώ.

Καλά και εγώ μια φορά που δεν την δεχόταν μίλησα το support και αφού μου διευκρίνισαν πως είναι για νέες συνδρομές, του λέω οκ δεν πειράζει.
    Και τελικά από μόνοι τους όχι μόνο μου ενεργοποίησαν την προσφορά αλλά μου έδωσαν επιπλέον 3 μήνες δώρο. Και είχα με 1¤ 4 μήνες gamepass.
    Spoiler!

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Καλά και εγώ μια φορά που δεν την δεχόταν μίλησα το support και αφού μου διευκρίνισαν πως είναι για νέες συνδρομές, του λέω οκ δεν πειράζει.
    Και τελικά από μόνοι τους όχι μόνο μου ενεργοποίησαν την προσφορά αλλά μου έδωσαν επιπλέον 3 μήνες δώρο. Και είχα με 1¤ 4 μήνες gamepass.
    Οπότε τσάμπα το δίνουν κ εγώ πήρα ένα μήνα μετά τον άλλο μήνα έκοψα κ μου έδειχνε ξανά αγορά με ένα ευρώ κ ξαναέβαλα για 3 μήνες έτσι την έβγαλα με 3 ευρώ.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Οπότε τσάμπα το δίνουν κ εγώ πήρα ένα μήνα μετά τον άλλο μήνα έκοψα κ μου έδειχνε ξανά αγορά με ένα ευρώ κ ξαναέβαλα για 3 μήνες έτσι την έβγαλα με 3 ευρώ.

Ναι ρε συ.. Ποτέ δεν έχω πληρώσει φουλ τιμή. Είτε ένα ευρώ το μήνα είτε 3¤ για 3 μήνες. Αφού βάζουν συνέχεια προσφορές. Γενικά δεν έχει και παιχνίδια του γούστου μου ή που να μην έχω παίξει οπότε δεν με συμφέρει και να την έχω και μόνιμα ενεργοποιημένη.
    Spoiler!

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Ναι ρε συ.. Ποτέ δεν έχω πληρώσει φουλ τιμή. Είτε ένα ευρώ το μήνα είτε 3¤ για 3 μήνες. Αφού βάζουν συνέχεια προσφορές. Γενικά δεν έχει και παιχνίδια του γούστου μου ή που να μην έχω παίξει οπότε δεν με συμφέρει και να την έχω και μόνιμα ενεργοποιημένη.
    Βασικά εγώ δεν παίζω τίποτα από xbox , μόνο sea of thieves κ συνδρομή έβαλα ultimate γιατί δεν είχα gold με ένα ευρώ το μήνα κ έπαιξα με την ευκαιρία στο pc λίγο ori.

Bookmarks

Bookmarks