Results 1 to 20 of 3378

Thread: Xbox Series S | X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Δεν ξερω γιατι σε καθε νεα γενια χρειαζεται να λεμε το ιδιο πραγμα εντωμεταξυ. Οτι ειναι επιλογη των devs και οχι θεμα hardware.

.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Δεν ξερω γιατι σε καθε νεα γενια χρειαζεται να λεμε το ιδιο πραγμα εντωμεταξυ. Οτι ειναι επιλογη των devs και οχι θεμα hardware.
    Νομίζω αυτή την γενιά έχουμε την κονσόλα που μπορεί να ξεφύγει από αυτό το στάνταρ 30 δεν λέω να πάμε 120 αλλά τα 60 να γίνουν επιτέλους το στάνταρ κ όχι τα 30.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

3. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

Giannis1979 (03-08-2020)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Νομίζω αυτή την γενιά έχουμε την κονσόλα που μπορεί να ξεφύγει από αυτό το στάνταρ 30 δεν λέω να πάμε 120 αλλά τα 60 να γίνουν επιτέλους το στάνταρ κ όχι τα 30.

Πιστευεις οτι το PS4 δεν μπορουσε να παιξει 60 fps παιχνιδια? Μπορουσε. Και πιο ομορφα θα ηταν απο τα παιχνιδια του PS3. Απλα δεν θα ηταν τοσο ομορφα οπως αυτα που εχουμε τωρα στο PS4.

Δεν αλλαζει κατι. Σε καθε γενια το ιδιο πραγμα συμβαινει.

Καταλαβαινω οτι θες να πεις οτι πλεον φτασαμε στο σημειο που η αναλυση δεν αποτελει παραγοντα μαρκετινγκ, τουλαχιστον οχι στον ιδιο βαθμο με τις προηγουμενες 2 γενιες, αλλα εγω αμφιβαλλω εαν οι devs θα επιλεξουν να τρεξουν τα παιχνιδια τους 4Κ@60 εαν δουν οτι στα 4Κ@30 η διαφορα ειναι μεγαλη στο fidelity.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Πιστευεις οτι το PS4 δεν μπορουσε να παιξει 60 fps παιχνιδια? Μπορουσε. Και πιο ομορφα θα ηταν απο τα παιχνιδια του PS3. Απλα δεν θα ηταν τοσο ομορφα οπως αυτα που εχουμε τωρα στο PS4.

Δεν αλλαζει κατι. Σε καθε γενια το ιδιο πραγμα συμβαινει.

Καταλαβαινω οτι θες να πεις οτι πλεον φτασαμε στο σημειο που η αναλυση δεν αποτελει παραγοντα μαρκετινγκ, τουλαχιστον οχι στον ιδιο βαθμο με τις προηγουμενες 2 γενιες, αλλα εγω αμφιβαλλω εαν οι devs θα επιλεξουν να τρεξουν τα παιχνιδια τους 4Κ@60 εαν δουν οτι στα 4Κ@30 η διαφορα ειναι μεγαλη στο fidelity.
    Αν ρωτάς για μένα ποτέ δεν ήμουν φαν των γραφικών δλδ το Days gone με το Uncharted δεν το είδα διαφορετικα, μην σου πω ότι το Days gone μου άρεσε περισσότερο με αυτά τα γραφικά που είχε από το Uncharted. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν θα είχε πολύ καλό αποτέλεσμα στο ps4 αν έπαιζαν 60fps τώρα μπορούμε να δούμε καλύτερα γραφικά με 60fps, τώρα αν θέλετε να δείτε γραφικά στον Θεό αρκεί να έχει 30 fps εμένα δεν μου αρέσει καθόλου, θέλω στάνταρ τα 60fps σε αυτή την γενιά.

xbox:Christoforo7s

Bookmarks

Bookmarks