Page 37 of 169 FirstFirst ... 273334353637383940414787137 ... LastLast
Results 721 to 740 of 3378

Thread: Xbox Series S | X

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Μπαααα εγώ αρχίζω και έχω deja vu από το 2013. Η μια εταιρεία έχει ξεκάθαρο μήνυμα, η άλλη τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Στο launch ειδικά οι πωλήσεις δεν αφορούν άτομα που θα επιλέξουν κονσόλα με βάση την τιμή. Θα φύγει πάλι μπροστά η Σόνυ, θα βγάλει και η Nintendo ξέρω γω κανένα επιτραπέζιο, και πάλι τελευταία και καταιδρωμενη θα έρθει η ms.

Υ.Γ. κάπου είδα ότι τώρα λένε ότι εάν κάποιο στούντιο τους θέλει να βγάλει μόνο για επόμενη γενιά δεν θα τους εμποδίσουν.
    Τραγελαφος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άμα δεν παρουσιάσουν κάτι καλό στις 23 που να πέσουν σαγόνια θα τους πάρουν με τις ντομάτες, ήδη στην προηγούμενη παρουσίαση φάγανε κράξιμο. Δεν νομίζω να πέσουν στο ίδιο λάθος, δεν γίνεται παράδειγμα το Halo 6 είτε το Hellblade 2 να μην έχουν next gen γραφικά με Ray-tracing είτε το Fable που ακούγεται και τα νέα Forza. Eδώ το άλλο το παιχνίδι fps που έδειξαν στην παρουσίαση, το Bright Memory Infinite και ήταν τίγκα με ray-tracing γραφικά.

Κοίτα, εγώ θεωρώ ότι καμία κίνηση δεν είναι τυχαία, συμφωνώ ότι στο Launch οι πωλήσεις γίνονται από τους έμπειρους καταναλωτές, αλλά σκέψου ότι υπάρχει το ενδεχόμενο μιας 2ης καραντίνας τον Νοέμβριο συν την Black Friday, κάτι που θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις και σε casual καταναλωτές, ήδη η Sony πάει για 10 εκατομμύρια κονσόλες στο Launch ενώ υπολόγιζε 6. Οι συνδρομητικές υπηρεσίες psn/gamepass/steam στην καραντίνα βάρεσαν κόκκινο και οι πωλήσεις σε κονσόλες και pc εκτοξεύτηκαν, ειδικά το switch εξαφανίστηκε από τα ράφια. Αυτά τα έχουν προβλέψει ήδη.
    Last edited by Boomer; 18-07-2020 at 01:55.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by Boomer View Post
    ...το Lockhart θα είναι ένα καλό deal για όσους έχουν το One/s να αλλάξουν γενιά με μικρό κόστος.
    ΟΚ τώρα, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Το Lockhart μόνο next-gen κονσόλα δεν είναι. Αν ήταν δεν θα ένιωθε την απειλή του Xbox One X και δεν θα χρειαζόταν η MS να το αποσύρει. Το One X ήταν μια ενδιάμεση αναβάθμιση της τρέχουσας γενιάς προς την επόμενη γενιά, το Lockhart αντιθέτως είναι μια day1 υποβάθμιση της επόμενης γενιάς προς την προηγούμενη/τρέχουσα. Βέβαια όλα αυτά βάσει των προδιαγραφών που υποτίθεται ότι θα έχει από leaks που σε μεγάλο βαθμό έχουν επιβεβαιωθεί όσον αφορά τα Series X και PS5.

Καλά αν όντως ισχύει και αυτό που γράφει ο Slay περί παιχνιδιών που σπάνε το 2 year policy, τότε ακόμη περισσότερο φαίνεται το ποσό κακή επιλογή είναι η κατάργηση του ισχυρού One X και διατήρηση του ασθενικου One S. Όχι ότι με εκπλήσσει πια σε τίποτα η MS.

Τέλος πάντων, για μένα η MS θα βγάλει στην παραγωγή μόνο μια πραγματικά next gen κονσόλα που θα αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί της και αυτό είναι το Series X,. Το Lockhart όσο και να κάνει, εάν οι τελικές του προδιαγραφές είναι αυτές που εικάζουμε, το θεωρώ απλά αδιάφορο (μην πω ότι σύντομα θα το δούμε και αυτό discontinued).

4. The Following 2 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

obione (18-07-2020),Slay (18-07-2020)

@Nek_Food δεν συμφωνώ για το Lockhart, δεν είναι καθόλου υποβάθμιση. Δες γιατί χρήση το προορίζει, 1080p/1440p, σε αυτές τις αναλύσεις και με το δυνατό cpu+ssd θεωρώ ότι θα τρέχει και λίγα ray-tracing εφε άνετα, είναι παντού ανώτερο από το 1X άρα δεν υπάρχει λόγος να κρατήσει το δεύτερο.

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Έχουμε κάποια spec's επίσημα γι'αυτήν την Lockhart κονσόλα?
    Έχει διαρευση κάτι? Η υποθετικά μιλάμε?
    Ταπεινή μου άποψη χρειαζόμαστε τον ανταγωνισμό οπότε περιμένω από ms να βγάλει έστω κανα forza trailer κάτι να δείξει και όχι μόνο multiplatform

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δεν νομίζω να έχει παρουσιαστεί επίσημα το Lockheart οπότε φήμες ειναι ουσιαστικά. Απλά είναι τόσες πολλές και έντονες που λες όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
    Για το Forza δεν την φοβάμαι τη MS μιας και είναι παιχνιδάρες αντίθετα το GT7 έχει να αποδείξει πράγματα.
    Εγώ περιμένω πως και πως το Halo Infinite και εκεί έχω απαιτήσεις. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να βγάλουν κάτι καλό αλλά πρέπει πλέον.
    Επίσης θέλω να δω από τα studio που αγόρασαν πάνω σε τι δουλεύουν.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Spoiler!

PSN ID
    Slay2012

ΟΚ τώρα, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Το Lockhart μόνο next-gen κονσόλα δεν είναι. Αν ήταν δεν θα ένιωθε την απειλή του Xbox One X και δεν θα χρειαζόταν η MS να το αποσύρει. Το One X ήταν μια ενδιάμεση αναβάθμιση της τρέχουσας γενιάς προς την επόμενη γενιά, το Lockhart αντιθέτως είναι μια day1 υποβάθμιση της επόμενης γενιάς προς την προηγούμενη/τρέχουσα.
    Ακριβώς αυτο, επίσης μερικά ακόμα πραγματάκια. Ray-tracing != next-gen , εαν ίσχυε τότε το Minecraft που εδειξαν με ray-tracing θα επρεπε να θεωρειται next gen. Επίσης το εφφέ ειναι τοσο subtle που ακόμα και εμπειροι όπως ο Cherno στο reaction video που εκανε για το Ratchet δεν μπόρεσε να το δει, παρότι υπήρχε. Επίσης next-gen δεν ειναι να πάρουμε μερικούς sliders και να τους πάμε στο τέρμα, PC-style. Τα μόνα πραγματικά next-gen γραφικά που έχουμε δεί μέχρι στιγμής είναι το demo της U5, Ratchet, Horizon. Και αυτό γιατί δείχνουν στην οθόνη πράγματα που ΔΕΝ μπορεις να πάρεις τσεκάρωντας κάποια checkboxes και πηγαινοντας στο τέρμα μερικούς sliders, θέλει σχεδιάση απο την αρχή για το νέο hardware, και η MS δεν προτίθεται να το κάνει αυτό για τα επόμενα 2 χρόνια.

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Καλά αν όντως ισχύει και αυτό που γράφει ο Slay περί παιχνιδιών που σπάνε το 2 year policy, τότε ακόμη περισσότερο φαίνεται το ποσό κακή επιλογή είναι η κατάργηση του ισχυρού One X και διατήρηση του ασθενικου One S. Όχι ότι με εκπλήσσει πια σε τίποτα η MS.
    Xbox First-Party Studios Can Make Series X Exclusives, If They Want

Head of Xbox Phil Spencer spoke with German outlet on both Xbox Series X and Xbox One aren't quite set in stone. While Spencer previously said that he doesn't expect to see next-gen exclusives for the next couple of years, he clarified that it's completely up to Microsoft's first-party studios whether they target both consoles or not.
    https://www.gamespot.com/articles/xb.../1100-6479862/

Κοινώς στρατηγική του κώλου, και βέβαια λέει και ψέμματα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Πάντως επειδή βλέπω σε social media αρκετό κόσμο να λέει πως δεν θα επηρεαστούν τα παιχνίδια από την απόφαση της MS τα δύο πρώτα χρονια να είναι cross gen.
    Ας πάρουμε για παράδειγμα το Rachet αν η Sony αποφάσιζε να είναι cross gen. Τότε πολύ απλά η Insomniac θα αναγκάζοταν να βγάλει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.
    Γιατί πολύ απλά αυτό δεν γίνεται να τρέξει στο PS4.
    Προσωπικά με βολεύει η απόφαση μιας και δεν θα αναγκαστώ να αναβαθμισω σε series X και θα μείνω με το απλό One.
    Τα παιχνίδια σίγουρα όμως θα τα κρατήσει πίσω....

Spoiler!

10. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

obione (18-07-2020),Slay (18-07-2020)

ας δουμε τι εχει να δειξει στις 23 και συνεχιζουμε το θαψιμο μετα την παρουσιαση.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    ας δουμε τι εχει να δειξει στις 23 και συνεχιζουμε το θαψιμο μετα την παρουσιαση.
    Δεν είναι θαψιμο Χρήστο. Κρίνουμε δηλώσεις του επικεφαλής του Xbox.
    Όσο να ναι οι δηλώσεις του δεν στέκουν...
    Όπως μας έλεγε κάθε χρόνο αυτή θα είναι η καλύτερη Ε3 και τελικά δεν μας έδειχνε τίποτα...
    Είναι ξεκάθαρο πως η MS δεν νοιάζεται για κονσόλες αλλά για συνδρομές.
    Εμένα σαν gamer με βρίσκει τελείως αντίθετο αυτή η στρατηγική οπότε θα το κρίνω.
    Σε κάποιον άλλο θα αρέσει και θα την επιδοκιμάσει. Έτσι πάνε αυτά.
    Όπως υπάρχει κόσμος που κράζει την Sony για θα βγάλει πλέον μόνο στο PS5 παιχνίδια, εγώ όμως το επικροτω αυτό. Άσχετα αν θα πάρω day one την κονσόλα.

Μπορεί εσύ τις δηλώσεις του Spencer να τις βρίσκεις μια χαρα. Κανένα πρόβλημα με αυτό, αλλά εγώ που δεν τις βρίσκω σαν κάτοχος Xbox με βρίσκουν αντίθετο.

Spoiler!

Quote Originally Posted by obione View Post
    Έχουμε κάποια spec's επίσημα γι'αυτήν την Lockhart κονσόλα?
    Έχει διαρευση κάτι? Η υποθετικά μιλάμε?
    Ταπεινή μου άποψη χρειαζόμαστε τον ανταγωνισμό οπότε περιμένω από ms να βγάλει έστω κανα forza trailer κάτι να δείξει και όχι μόνο multiplatform
    Zen2 CPU χρονισμένο ακόμα υψηλότερα από το SeiriesX μιας και με την 4Teraflop RDNA 2 Gpu υπάρχει αρκετό headroom, NvMe SSD, και πιθανόν 8GB GDDR6 Vram. Αυτά ακούγονται πάνω κάτω. Επίσημα θα το παρουσιάσει τον Αύγουστο λένε.

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Ακριβώς αυτο, επίσης μερικά ακόμα πραγματάκια. Ray-tracing != next-gen , εαν ίσχυε τότε το Minecraft που εδειξαν με ray-tracing θα επρεπε να θεωρειται next gen. Επίσης το εφφέ ειναι τοσο subtle που ακόμα και εμπειροι όπως ο Cherno στο reaction video που εκανε για το Ratchet δεν μπόρεσε να το δει, παρότι υπήρχε. Επίσης next-gen δεν ειναι να πάρουμε μερικούς sliders και να τους πάμε στο τέρμα, PC-style. Τα μόνα πραγματικά next-gen γραφικά που έχουμε δεί μέχρι στιγμής είναι το demo της U5, Ratchet, Horizon. Και αυτό γιατί δείχνουν στην οθόνη πράγματα που ΔΕΝ μπορεις να πάρεις τσεκάρωντας κάποια checkboxes και πηγαινοντας στο τέρμα μερικούς sliders, θέλει σχεδιάση απο την αρχή για το νέο hardware, και η MS δεν προτίθεται να το κάνει αυτό για τα επόμενα 2 χρόνια.

Κοινώς στρατηγική του κώλου, και βέβαια λέει και ψέμματα.
    Το Minecraft επιλέχθηκε εσκεμμένα από την Nvidia και την Microsoft για να καταλάβει και ο ποιο noobas τι είναι το Ray-tracing ακριβώς επειδή έχει τα πιο απλά γραφικά και κάνει μπαμ η διαφορά στο μάτι σε σχέση με το να έδειχναν κάποιο άλλο παιχνίδι.
    Γεκινά το ray-tracing είναι το next-gen συν η χρήση του ssd. Τα 8k asstets στην UE5 δεν νομίζω να τα δούμε σε κανένα από τα 2 συστήματα, μη σου πω και καθόλου, είτε θα τα ρίξουν σε 1k 2k ή 4k. Άντε και πες ότι θα τα δούμε, πόσα παιχνίδια έχουν ανακοινωθεί που θα κάνουν χρήση της UE5? και σε τι ορίζοντα? γιατί αν είναι μετά το 2021-22 χαίρω πολύ εκεί πάνω κάτω θα σκάσουν όλα τα next-gen και από τους άλλους developers και το Horizon2.

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Δεν είναι θαψιμο Χρήστο. Κρίνουμε δηλώσεις του επικεφαλής του Xbox.
    Όσο να ναι οι δηλώσεις του δεν στέκουν...
    Όπως μας έλεγε κάθε χρόνο αυτή θα είναι η καλύτερη Ε3 και τελικά δεν μας έδειχνε τίποτα...
    Είναι ξεκάθαρο πως η MS δεν νοιάζεται για κονσόλες αλλά για συνδρομές.
    Εμένα σαν gamer με βρίσκει τελείως αντίθετο αυτή η στρατηγική οπότε θα το κρίνω.
    Σε κάποιον άλλο θα αρέσει και θα την επιδοκιμάσει. Έτσι πάνε αυτά.
    Όπως υπάρχει κόσμος που κράζει την Sony για θα βγάλει πλέον μόνο στο PS5 παιχνίδια, εγώ όμως το επικροτω αυτό. Άσχετα αν θα πάρω day one την κονσόλα.

Μπορεί εσύ τις δηλώσεις του Spencer να τις βρίσκεις μια χαρα. Κανένα πρόβλημα με αυτό, αλλά εγώ που δεν τις βρίσκω σαν κάτοχος Xbox με βρίσκουν αντίθετο.

απλα περιμενω να δω απο πρωτο χερι τι εχει να μου δωσει ως κινητρο ωστε να αγορασω το xsx. δεν πολυδινω σημασια στο τι λεει ο σπενσερ. αν εμενα μου δειξουν/πουν ''κοιτα,οταν παρεις day one το xsx,θα παιξεις και αυτα τα 5-10 γαμ#τα exclusive games'',δεν με ενδιαφερει να ακουσω κατι περαιτερω,ουτε και τι θα πει ο σπενσερ.
    ειμαι σιγουρος οτι η microsoft θα υποστηριξει τη νεα της κονσολα και δεν θα εχει την ιδια πορεια με το xbox one. οι επενδυσεις που εκαναν σε gaming studios,δεν τις εκαναν για πλακα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Αποκλείεται να κάνει τα ίδια λάθη με το One αυτό είναι δεδομένο.
    Εγώ προσωπικά ακούω τι λέει ο επικεφαλής γιατί στο μυαλό μου τα μεταφράζω.
    Και από αυτά που λέει το μήνυμα που παίρνω είναι δεν μας νοιάζουν οι κονσόλες και το next gen αλλά οι συνδρομές. Ε εμένα αυτό δεν μου αρέσει.
    Μακάρι να δείξουν κάτι εντυπωσιακό από παιχνίδια την Πέμπτη. Εγώ όπως είπα από το Halo αυτή την στιγμή απαιτώ πράγματα. Δεν του δίνω ευκαιρία αλλά πρέπει να είναι παιχνιδάρα.

Spoiler!

κατι ακουγεται για καινουριο fable να ξερεις. επισης μαλλον το halo infinite θα ειναι open world,αν εισαι φαν του ειδους.

17. The Following User Says Thank You to christos-sonyboy For This Useful Post:

mihalis13 (18-07-2020)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

κατι ακουγεται για καινουριο fable να ξερεις. επισης μαλλον το halo infinite θα ειναι open world,αν εισαι φαν του ειδους.
    Fable το έχω ακούσει, νομίζω από την ομάδα που βγάζει τα Forza Horizon αν δεν κάνω λάθος.
    Τώρα για το Halo δεν το ήξερα αυτο.
    Θα το προτιμούσα linear, αλλά οκ δεν είναι λόγος το open world να το απορρίψω

Spoiler!

19. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

christos-sonyboy (18-07-2020)

μη δινεις τοσο σημασια γιατι προκειται για φημες,σε 5 μερες θα ξερουμε παραπανω πραματα. θα σου πω και μια αληθεια σχετικα με το event,εχω πολυ υψηλες προσδοκιες και αυτο δεν ειναι καλο. περιμενω να δω κατι πολυ ουαου στην παρουσιαση της microsoft.

PSN ID
    Slay2012

επισης μαλλον το halo infinite θα ειναι open world,αν εισαι φαν του ειδους.
    Τι δηλαδή ΜΜΟ φάση? σαν το Borderlands?

Αποκλείεται να κάνει τα ίδια λάθη με το One αυτό είναι δεδομένο.
    πάντα μπορεί να κάνει νέα λάθη

οι επενδυσεις που εκαναν σε gaming studios,δεν τις εκαναν για πλακα.
    καλά δεν έχουν πάρει και τίποτε τεράστια στούντιο, ΑΑ είναι στην καλύτερη. Αλλα ας είμαι δίκαιος και ας μην κρίνω απο τώρα την δουλειά τους εαν δεν την δω πρώτα. Πάντως εγω μεγάλες προσδοκίες με cross-gen παιχνίδια απο devs που έχουν να αποδείξουν πολλά, εγω δεν έχω.

Υ.Γ. το Kena (απο ότι εχουμε δει μέχρι τώρα) θα μπορούσες να πείς οτι ειναι ενα αντιπαράδειγμα σε αυτά που αναφέρω πιο πάνω. Οτι μπορεί δηλαδή να φτιαχτεί ένα όμορφο και καλο (μενει να το δουμε αυτο) παιχνίδι, απο ποιο μικρά στούνιο.

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Τι δηλαδή ΜΜΟ φάση? σαν το Borderlands?
    να εισαι σιγουρος οτι αν ηταν κατι τετοιο,ουτε που θα το επιανα στο στομα μου. ωστοσο το borderlands μια χαρα το παιζεις single player,τα εχω παιξει ολα γι'αυτο στο λεω.

PSN ID
    Slay2012

Αρα σαν το Borderlands λοιπον. Απο που προέρχεται η φήμη? κάποια αξιόπιστη πηγή? Πάντως με τον τίτλο Infinite ταιριάζει αυτό που περιγράφεις.

δεν νομιζω να εχει καμια σχεση με το bordelands και δεν καταλαβαινω απο που προεκυψε το mmo που αναφερεις,open world αναφερα οχι mmo. οι φημες θα ειναι παντα φημες και ας προερχονται απο εγκυρη πηγη. οποτε μην δενεις τιποτα.

Bookmarks

Bookmarks