Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
Δεν ξέρω για ποιο λόγο ο συγκεκριμένος έχει τόσο αποδοχή από πολύ κόσμο, ενώ γενικά οι δηλώσεις του είναι ο,τι να'ναι.
Μπερδευεσαι.. παίζει ρόλο η δύναμη τελικά ή όχι;
Και αν όχι γιατί μας λέτε συνέχεια για τα teraflops;
Και αν παίζει ρόλο γιατί δεν παίζουν ρόλο τα αποκλειστικά και οι γενιές;
Και ακούω μερικές φορές πως η MS είναι σαφής και ξέρει τι θέλει από αυτή τη γενιά ενώ η Sony όχι..
Και αυτό επειδή η Sony δεν είχε δείξει κονσόλα. Εμένα η Sony μου φαίνεται σαφέστατη. Νέα γενιά σου λέει και το εννοεί, όπως ξέραμε τόσα χρόνια την αλλαγή γενιάς..

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μενα ειναι αξιοπρεπεστατος μεχρι ενος σημειου και λεω μεχρι ενος σημειου γιατι αυτο που ειχε να κανει ηταν απλα να επαναφερει την κοινη λογικη στο συγκεκριμενο division. Δλδ ειλικρινα στη φαση που ηταν η MS στην αρχη της γενιας δεν χρειαζοταν να ανακαλυψει καποιος τον τροχο, απλα να κανει τα αυτονοητα με μια αξιοπρεπεια που φυσικα και την εδειξε, ειναι και πολυ συμπαθης ο ανθρωπος και αρκετα down to earth.
Το προβλημα για μενα ξεκιναει απο την στιγμη που εχει επανελθει η κανονικοτητα επικοινωνιακα και καλειται να οδηγήσει στην επομενη γενια και να χαραξει στρατηγικη.
Εχει μπει σε μια διαδικασια λιγο απ ολα σε μια επικοινωνιακη υπερπροσπαθεια που το μονο που καταφερνει ειναι να στειλει ενα μπερδεμενο μηνυμα.
Επικοινωνιακη πολιτικη μπλεντερ που δινει εμφαση στα specs αλλα δεν εχουν και σημασια στην τελικη μιας και βγαζουν αλλα 38 μοντελα, που πουσαρουν την γενια με το beast μηχανημα αλλα απο την αλλη οι γενιες ειναι και λιγο ανουσιες, που εχουν αγορασει τοσα studios για να τροφοδοτουν μια υπηρεσια που ταιζει 2 γενιες.
Το μεγαλο προβλημα της MS και το τεραστιο μειονεκτημα που εχει ειναι οτι πρεπει να μιλαει πολυ για να περασει ενα μηνυμα, η Sony δεν χρειαζεται να μιλαει πολυ γιατι μιλανε τα προιοντα.
Ας πουμε παιζοντας το LOU2 το μηνυμα ειναι ξεκαθαρο, δεν χρειαζεται να βγει και να πει πολλα. Ο καταναλωτης καταλαβαινει απολυτως σε τι στοχευει η Sony με τον πιο σαφη τροπο που γινεται σε ο,τι αφορα το υφος και την ποιοτητα των exclusives, παιζει τα παιχνιδια. Bλεπει επισης οτι η επενδυση που εκανε συνεχιζει να του αποδιδει ενω σε λιγους μηνες βγαινει το ps5.
Οποτε αναγκαστικα η MS αφου δεν εχει να δειξει προς το παρον, μιλαει. Και επειδη πρεπει να μιλαει πολυ εχει αλλαξει την κουβεντα 48 φορες μεχρι να βρει το sweet spot της αγορας.