Η λογική;

Ποιανού λογική; Του hardcore PC gamer;
Ακόμα και στον PC οι περισσότεροι παίζουν στα 60, γιατί πολύ απλά οι hardcore των MP είναι μια πολύ μικρή μερίδα του κόσμου (απλώς τα σόσιαλ κάνουν το τόσο να φαίνεται ΤΟΣΟ, και όλοι νομίζουμε ότι ο μέσος PC gamer είναι χαρντκοράς, καμία σχέση όμως).

Εκεί που παίζουν ρόλο τα 120 (ακόμα και τα 240) είναι σε κάτι FPS με σκατά γραφικά, τα οποία παίζουν σε διοργανώσεις κάτι τυπάκια άνευ ζωής. Η πλήρης έννοια του νέρντουλα.

Αυτά λοιπόν τι σχέση έχουν με τις κονσόλες;

Να βγουν αυτά τα άθλια παιχνίδια των 120 frames στις κονσόλες, ας πούμε;
Για να τα παίξει ποιος;
Και με τι monitor/TV; (έξτρα λεφτά να σκάσει; )
Και.....με joypad; 120 fp/s με joypad;
Σε καμία περίπτωση.
Οπότε πάμε σε mouse;
Άρα θα πάμε και σε keyboard.

Μέτρα πόσα "αν" έχω πει.
Αν βγουν τέτοια παιχνίδια.
Αν υπάρχουν console gamers που να ενδιαφέρονται για τέτοια παιχνίδια (όχι, δεν υπάρχουν).
Αν βγουν τελικά, θα απαιτούνται χρήματα για αγορά οθόνης 120 φπς.
Αν όλα τα παραπάνω γίνουν, τότε θα πρέπει να υπάρχει mouse που να αναγνωρίζει τα 120 fps ειδικά για κονσόλα (εννοώ ότι θα πρέπει οι MS/Sony στο mouse driver της κονσόλας να το έχουν προβλέψει).

5 "αν" (μαζί με το αν για το πληκτρολόγιο).

Και όοοοολα αυτά γιατί;

Για τους καμένους, τους πολύ λίγους που παίζουν στο PC με τέτοια παιχνίδια........μπας και το πετάξουν και μεταβούν σε κονσόλα;

Πάμε καλά; Τι συλλογισμός είναι αυτός;
Η άποψή μου: σε καμία περίπτωση.

το 120άρι που πετάνε είναι απλώς για να ξεστομίζεται και για να πείθει τον κοσμάκη "πω ρε φούστη μου, φαντάσου τι σόι τέρας μηχάνημα θα είναι για να βγάζει 120 fps!!! " και τίποτα άλλο.
(να πω ότι η MS έχει επισήμως το δικό της VR, τότε οκ, παίζουν ρόλο τα 120 fps)