Page 17 of 169 FirstFirst ... 71314151617181920212767117 ... LastLast
Results 321 to 340 of 3378

Thread: Xbox Series S | X

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Η άποψη μου ειναι οτι ο hardcore καταναλωτής της Sony εχει γαλουχηθεί την τελευταια δεκαετία+ με τα exclusives.
    Δεν τον απασχολεί να τα παιζει τσάμπα με μια υπηρεσία τύπου game pass , δεν τον απασχολεί να μπορει να παιξει στο pc του (αν εχει φυσικα) και φυσικα δεν εχει θεμα να τα πληρώνει full price.

Το μονο που τον ενδιαφέρει ειναι να μπορει να τα παιξει μονο αυτος και κανένας αλλος μέσω άλλης πλατφόρμας, και μετα να σου λεει οτι το δικό σου σύστημα δεν εχει στην ουσία exclusives και ας τα παίζεις εσυ σχεδον τσάμπα

Αυτο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Είσαι σε "hardcore" forum που ασχολείται με τις κονσόλες τις Sony και οι υπηρεσίες τύπου Plus όταν ήταν καλές λάμβαναν συνεχώς διθυραμβικά σχόλια και μια χαρά παιζόντουσαν τα third party games που έδινε.

Ο ίδιος έχω μιλήσει πολλές φορές για το πόσο πίσω έχει μείνει στο κομμάτι των υπηρεσιών η Sony και για το πόσο καλό είναι το Game Pass.

Αλλά το έχουμε ξαναπεί, το Α και το Ω είναι τα (exclusive) games και όταν μιλάμε για επιλογή κονσόλας δεν τίθεται κανένα θέμα για το ποια έχει το δυνατότερο πορτφόλιο και υποστήριξη από third parties αυτή τη στιγμή.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

απλα οι hardcore gamers συνηθως εχουν και ενα μετριοκαλο pc και αν ηθελαν να παιξουν κατι τσαμπα, το κάνουν εκει...οποτε ο λογος να αγορασεις μια κονσολα ειναι τα exclusives...οποτε αν σε ενδιαφερουν τα kids friendly πας στη nintendo, αν σε ενδιαφερουν πιο mature themed πας στη sony...

Default [Next-Gen] Xbox Series X

Quote Originally Posted by Leon_DiZ View Post
    Είσαι σε "hardcore" forum που ασχολείται με τις κονσόλες τις Sony και οι υπηρεσίες τύπου Plus όταν ήταν καλές λάμβαναν συνεχώς διθυραμβικά σχόλια και μια χαρά παιζόντουσαν τα third party games που έδινε.

Ο ίδιος έχω μιλήσει πολλές φορές για το πόσο πίσω έχει μείνει στο κομμάτι των υπηρεσιών η Sony και για το πόσο καλό είναι το Game Pass.

Αλλά το έχουμε ξαναπεί, το Α και το Ω είναι τα (exclusive) games και όταν μιλάμε για επιλογή κονσόλας δεν τίθεται κανένα θέμα για το ποια έχει το δυνατότερο πορτφόλιο και υποστήριξη από third parties αυτή τη στιγμή.
    Συμφωνω γενικα αλλα το καλο ps plus του ps3 δεν εχει καμμια σχεση με το game pass.
    Ειναι διαφορετικού τύπου υπηρεσίες.
    Και δεν ειπα ποτε οτι το ps δεν εχει τα καλυτερα exclusives.
    Φυσικα και τα εχει στην παρούσα φαση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

Sir_Teraflop (30-04-2020)

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Το πρόβλημα με την Sony είναι ότι έπεσε στην παγίδα των developers (commoditized hardware) και των cinematic AAaa Gamers (τους οποίους γαλούχησε σε αυτό και γιατί όχι τους φανάτισε) στην προσπάθεια της να υλοποιήσει όλη την τεχνογνωσία, από άλλα τμήματα (camera/studio/steadycam) - έμεινε πίσω στο κομμάτι του Online.

Αυτό το κομμάτι αντίστοιχα προσπάθησε να αξιοποιήσει η MS με το Azure Cloud και είναι το Next hot thing.

Το ότι έγινε πελατάκι της η Sony δεν είναι κάτι μεμπτό. Δεν μιλάμε για start up εταιρείες. Για multibillion οργανισμούς μιλάμε.

Αλλά το ένα όραμα ήταν το μέλλον και το άλλο μάχη με τους κινέζους και την Samsung. (Hardware)

Ναι δεν της έκατσε το 2013 της MS με τον προδότη, βγέδυμα, αλλά το vision ήταν εκεί.

Έτσι λοιπόν, λέτε λέτε και καλά κάνετε και λέτε, αλλά κανείς δεν λέει ότι σε 3 χρόνια μόλις το Game Pass είναι 10πλασιο του PS NOW....

Αυτό που απορούσαν κάποιοι πως βγάζει λεφτά λες και ήταν μέτοχοι.
    Last edited by Sir_Teraflop; 30-04-2020 at 22:58.

6. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

Giannis1979 (01-05-2020)

Quote Originally Posted by Sir_Teraflop View Post
    Το πρόβλημα με την Sony είναι ότι έπεσε στην παγίδα των developers (commoditized hardware) και των cinematic AAaa Gamers (τους οποίους γαλούχησε σε αυτό και γιατί όχι τους φανάτισε) στην προσπάθεια της να υλοποιήσει όλη την τεχνογνωσία, από άλλα τμήματα (camera/studio/steadycam) - έμεινε πίσω στο κομμάτι του Online.

Αυτό το κομμάτι αντίστοιχα προσπάθησε να αξιοποιήσει η MS με το Azure Cloud και είναι το Next hot thing.

Το ότι έγινε πελατάκι της η Sony δεν είναι κάτι μεμπτό. Δεν μιλάμε για start up εταιρείες. Για multibillion οργανισμούς μιλάμε.

Αλλά το ένα όραμα ήταν το μέλλον και το άλλο μάχη με τους κινέζους και την Samsung. (Hardware)

Ναι δεν της έκατσε το 2013 της MS με τον προδότη, βγέδυμα, αλλά το vision ήταν εκεί.

Έτσι λοιπόν λέτε λέτε αλλά κανείς δεν λέει ότι σε 3 χρόνια μόλις το Game Pass είναι 10πλασιο του PS NOW....
    το promotion της sony για το ps now ειναι ανυπαρκτο...δεκα φορες το μηδεν, κανει μηδεν...

ποσο μαλλον οταν μιλαμε για συνδρομες στην πλειοψηφια τους με 1$

Quote Originally Posted by tomic20 View Post
    το promotion της sony για το ps now ειναι ανυπαρκτο...δεκα φορες το μηδεν, κανει μηδεν...

ποσο μαλλον οταν μιλαμε για συνδρομες στην πλειοψηφια τους με 1$
    Δηλαδή?

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Τι συζητάτε πάλι μωρέ;

Και ποιο το νόημα στο κάτω κάτω της γραφής;

Δεν υπάρχουν οι "μεν" και οι "δε". Δεκαετίες ολόκληρες το φωνάζω.

ΟΛΕΣ οι εταιρείες ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

Κι εμείς χωριζόμαστε στους μεν και στους δε;

Ε, ρε φούστη μου δεν έχουν πλέον (σωστή) πειρατεία οι κονσόλες, ειδάλλως θα τις είχα ΞΕΣΚΙΣΕΙ όπως ανέκαθεν έκανα και είχα όλα τα συστήματα.

Χαχαχαχαχαχα - αυτό που λέμε Death from Above!

rofl.gif

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Τι συζητάτε πάλι μωρέ;

Και ποιο το νόημα στο κάτω κάτω της γραφής;

Δεν υπάρχουν οι "μεν" και οι "δε". Δεκαετίες ολόκληρες το φωνάζω.

ΟΛΕΣ οι εταιρείες ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

Κι εμείς χωριζόμαστε στους μεν και στους δε;

Ε, ρε φούστη μου δεν έχουν πλέον (σωστή) πειρατεία οι κονσόλες, ειδάλλως θα τις είχα ΞΕΣΚΙΣΕΙ όπως ανέκαθεν έκανα και είχα όλα τα συστήματα.
    Σοβαρά τώρα. Είναι καλή συζήτηση τώρα που είναι νωρίς.

Μετά ουδέν λάθος αναγνωρίζεται από το ταμείο.

Δηλαδή?
    δε βγαζει χρηματα απο την υπηρεσια η ms, απλα μπηκε στη λογικη αυτη μπας και σταματησει να χανει τη base της, που δε φαινεται να το καταφερνει...Bait υπηρεσια στην προοπτικη του xcloud που θα φλοπαρει, οπως φλοπαρε το stadia, οπως θα φλοπαρει το geforce now...δεν ειναι viable το μοντελο και στο τελος θα το καταλαβουν ολοι...ή τουλαχιστον δε θα ειναι μεχρι να φτασουν στο σημειο να εχουν μεγαλη βαση χρηστων και να τους χρεωνουν κανα 20ικο το μηνα...Αν αντεξουν να ταιζουν μεχρι τοτε οκ...Σιγουρα αν καποιος εχει τα χρηματα να το κανει ειναι η ms, δεν ξερω αν εχει και τη διαθεση στην τελικη...προσωπικα προβλεπω το τμημα gaming της ms να εχει την τυχη των κινητων της...

Το focus της στις υπηρεσιες ειναι λαθος, θα επρεπε απλα να εστιασουν στα παιχνιδια...αλλα οταν τη τελευταια δεκαετια τα μοναδικα σου system seller ειναι ραλακια, τι να πουλησεις...

δε βγαζει χρηματα απο την υπηρεσια η ms, απλα μπηκε στη λογικη αυτη μπας και σταματησει να χανει τη base της, που δε φαινεται να το καταφερνει...Bait υπηρεσια στην προοπτικη του xcloud που θα φλοπαρει, οπως φλοπαρε το stadia, οπως θα φλοπαρει το geforce now...δεν ειναι viable το μοντελο και στο τελος θα το καταλαβουν ολοι...ή τουλαχιστον δε θα ειναι μεχρι να φτασουν στο σημειο να εχουν μεγαλη βαση χρηστων και να τους χρεωνουν κανα 20ικο το μηνα...Αν αντεξουν να ταιζουν μεχρι τοτε οκ...Σιγουρα αν καποιος εχει τα χρηματα να το κανει ειναι η ms, δεν ξερω αν εχει και τη διαθεση στην τελικη...προσωπικα προβλεπω το τμημα gaming της ms να εχει την τυχη των κινητων της...

Το focus της στις υπηρεσιες ειναι λαθος, θα επρεπε απλα να εστιασουν στα παιχνιδια...αλλα οταν τη τελευταια δεκαετια τα μοναδικα σου system seller ειναι ραλακια, τι να πουλησεις...
    Καταρχήν εσύ είσαι πελατάκι. Όπως και εγώ.

Το τι και πως βγάζει η m$ δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί καν. ¶λλοι έχουν το πρόβλημα.

Δεύτερον, το Xcloud αν διάβασες παραπάνω είναι προστιθέμενη υπηρεσία στο Game Pass που έχει καταστρέψει το PS Now, το Geforce Now και το Stadia μαζί, ακόμα χωρίς αυτά τα περίφημα 1st party που αναφέρεις. Δεν τον ενδιαφέρει τον κόσμο.

Τρίτον το focus στις υπηρεσίες έλα να μου το πεις ξανά όταν βγει το Last of Us 3 το 2030. Για να δούμε τι εστi system seller.

Προφανώς εσύ βολεύεσαι με τις "επιταγές".

PSN ID
    Lefteris_X

Α, εντάξει τώρα κατάλαβα γιατί είναι καλή η συζήτηση.

¶παξ και νιώθεις πελατάκι, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά. (Εννοώ πάω πάσο)

Προσωπικά ανέκαθεν προσπαθούσα να παίρνω όσο πιο πολλά μπορώ από τις εταιρείες ΤΣΑΜΠΑ. Δεν έπαθαν τίποτα, ούτε θα πάθουν. ¶ει στα διάλα. Μόνο τα δεκάρικα στα coin-op έριχνα με ευχαρίστηση.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

αυτο ειναι μια πολυ ωραια απορια...αντιστοιχο με το ποσο value φαινοταν να βγαζει το ps plus τις τελευταιες χρονιες ζωης του ps3 οταν είχε εναν καταλογο με 5-6 χρονια απο πισω και ποσο στο ps4 που εδινε σχεδον μονο indie ps4 games τα 2 πρωτα χρονια....
    Ακριβως το ιδιο κανει και τωρα, βελτιωνει αργα και σταθερα το plus επειδη η δυναμικη των games πεφτει(μη κοιτας αυτο το μηνα). Bεβαια η MS βαζει στην εξισωση και το PC για αυτο εγραψα ''δεν ξερω''.
    .

προφανως και δε με ενδιαφερει αν βγαζει χρηματα η ms ή η sony, το εξεταζω απλα ως προς τη βιοσιομοτητα του εγχειρηματος...το να λες οτι το game pass εχει "καταστρέψει" το ps now του μηδεν promotion ειναι φουλ γραφικο...δε λεει τιποτα ρε συ...πραγματικα γελαω...

οπως αστεια ειναι και τα νουμερα του gamepass στο 1$ που προσφερεται...τσαμπα το δινουν και ο κοσμος δεν αγοραζει...

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ρε δεν κάνω προσηλυτισμό όπως εσύ.
    Ουτε εγω κανω, απλα οταν βλεπω καποιον να εχει παρει λαθος κονσολα με βαση τα γουστα του προσπαθω να τον ξυπνησω(εσενα και τον BB δλδ)
    .

PSN ID
    Lefteris_X

PDS ο άνθρωπος-ξυπνητήρι!

Αστειεύομαι φυσικά!

18. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

PDS (01-05-2020)

Α, εντάξει τώρα κατάλαβα γιατί είναι καλή η συζήτηση.

¶παξ και νιώθεις πελατάκι, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά. (Εννοώ πάω πάσο)

Προσωπικά ανέκαθεν προσπαθούσα να παίρνω όσο πιο πολλά μπορώ από τις εταιρείες ΤΣΑΜΠΑ. Δεν έπαθαν τίποτα, ούτε θα πάθουν. ¶ει στα διάλα. Μόνο τα δεκάρικα στα coin-op έριχνα με ευχαρίστηση.
    Και το game pass ΤΣΑΜΠΑ το λες.

Για αυτό έχει ήδη 10εκ "πελατάκια".

Τι όχι?

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ρε δεν κάνω προσηλυτισμό όπως εσύ.

Όμως αυτό το arguement - το ότι τα δίνει και στο PC, είναι ότι πιο ηλίθιο arguement, έχω διαβάσει ποτέ. Δεν το λέω επί προσωπικού. Αναπαράγεται συχνά πυκνά από όποιον δεν έχει δοκιμάσει xbox/PC συνδυασμό.

Δεν είναι το μειονέκτημα που παρουσιάζουν κάποιοι και μόλις το είδαν κατάπιαν την γλώσσα τους, γιατί καταλάβανε ότι αυτό που "παπαγάλιζαν" ήταν εντελώς λάθος.

Δηλαδή έλα στην θέση μου αυτού που γράφω από την ανάποδη. Θα σε χαλούσε να συνεχίζεις το game σου του PS4 στο PC?

Δηλαδή γιατί να θυσιάσεις στον βωμό του exclusivity την ευκολία σου?
    Βσκ δεν θυσιαζω τιποτα γιατι για μενα το PC δεν ειναι επιλογη.
    Αν ειχα XBOX Series θα θυσιαζα ομως κατι. Τα τερφλοπια μου για να ικανοποιησω 4-5 διαφορετικες κατηγοριες παιχτων. Αυτο που φαινεται οτι θα κανεις δλδ.

Ναι θα με χαλουσε λοιπον να το συνεχισω το game μου στο PC. Θελω να αγορασω next gen για next gen, οχι για last gen.

To αφηγημα που σας εχει προωθησει ο Spencer οτι σεβεται επειδη θα παρεις next gen κονσολα για να παιζεις last gen games ειναι το μονο ηλιθιο της υποθεσης.

Οπως και το αφηγημα ''είναι πραγματικά ότι πιο consumer-friendly υπάρχει στον Πλανήτη αυτήν την στιγμή'' επειδη δεν μπορει να τα βαλει στα ισια με τους αλλους 2(νιντεντο/σονυ) και πονταρει στο σαπιο αλογο για να τσονταρει κατι.

Θα δειξει οπως ειπα, ολα αυτα ειναι καινουρια. Μπορει να του βγει σε καλο ολο αυτο(αλλα δεν με πολυαπασχολει αν βγαλουν περισσοτερα χρηματα). Σαν καταναλωτης και gamer πιστευω οτι η πολιτικη της MS σε αυτη τη γενια ειναι η χειροτερη απο την στιγμη που υπαρχει στο gaming σαν εταιρια.
    .

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Βσκ δεν θυσιαζω τιποτα γιατι για μενα το PC δεν ειναι επιλογη.
    Αν ειχα XBOX Series θα θυσιαζα ομως κατι. Τα τερφλοπια μου για να ικανοποιησω 4-5 διαφορετικες κατηγοριες παιχτων. Αυτο που φαινεται οτι θα κανεις δλδ.

Ναι θα με χαλουσε λοιπον να το συνεχισω στο PC. Θελω να αγορασω next gen για next gen, οχι για last gen.

To αφηγημα που σας εχει προωθησει ο Spencer οτι σεβεται επειδη θα παρεις next gen κονσολα για να παιζεις last gen games ειναι το ηλιθιο της υποθεσης.
    Δεν κατάλαβες - είναι όλα περί seamless transition.

Παίζεις TV - παίζεις κινητό - παίζεις ρε παιδί μου

PSN ID
    Lefteris_X

Και το game pass ΤΣΑΜΠΑ το λες.

Για αυτό έχει ήδη 10εκ "πελατάκια".

Τι όχι?
    Nope.

Για εμένα το τσάμπα είναι η πειρατεία. Το κανονικό, αληθινό τσάμπα. Δεν βγάζω ούτε τσακιστή δραχμή/cent από την τσέπη μου.

Έχω ότι θέλω (παλιά εννοώ προ-ονλινε εποχών), όσους τόνους παιχνίδια κάνω κέφι εντελώς τσάμπα. Βγάζω και λεφτά και από πάνω πουλώντας τα σε μυριάδες άλλους (40-100.000 δρχ ανά εβδομάδα ανάλογα την περίοδο πχ καλοκαίρι ή Χριστούγεννα).

Δεν έχει νόημα η ύπαρξή μου σε αυτή τη κουβέντα, γιατί διακατέχομαι από απίστευτο μένος απέναντι σε όλες τις εταιρείες δισεκατομμυρίων.

Nope.

Για εμένα το τσάμπα είναι η πειρατεία. Το κανονικό, αληθινό τσάμπα. Δεν βγάζω ούτε τσακιστή δραχμή/cent από την τσέπη μου.

Έχω ότι θέλω (παλιά εννοώ προ-ονλινε εποχών), όσους τόνους παιχνίδια κάνω κέφι εντελώς τσάμπα. Βγάζω και λεφτά και από πάνω πουλώντας τα σε μυριάδες άλλους (40-100.000 δρχ ανά εβδομάδα ανάλογα την περίοδο πχ καλοκαίρι ή Χριστούγεννα).

Δεν έχει νόημα η ύπαρξή μου σε αυτή τη κουβέντα, γιατί διακατέχομαι από απίστευτο μένος απέναντι σε όλες τις εταιρείες δισεκατομμυρίων.

Εδώ σε χάνω γιατί ακόμα και Pirate να ήμουν με ένα μάτι και ένα ξύλινο πόδι, θα έγραφα σαν να τα είχα όλα αρτιμελής.

¶ρα νόημα έχουν οι λέξεις σου αλλά τοποθετείσαι εσύ ο ίδιος εκτός because reasons.
    Last edited by Sir_Teraflop; 01-05-2020 at 00:24.

Bookmarks

Bookmarks